Belépés
Édes, karácsonyi finomságok...
... lapot kenünk sütôpapírra, majd 160 °C -on, elômelegített sütôben készre sütjük.

Narancskrém:
A tejszínhabot felverjük, a zselatint 0,5 dl hideg vízbe beáztatjuk. Eközben a narancssűrítményt a porcukorral elkeverjük.
A megduzzadt zselatint langyosra melegítjük, hozzáadjuk a narancsos részhez, majd a tejszínhabot óvatosan beleforgatjuk.
Habzsák segíts...
2011-12-11 22:10:49
1 
Címkék: tejszínhabot felverjük, porcukorral elkeverjük, megduzzadt zselatint, narancsos részhez, tejszínhabot óvatosan, beleforgatjuk, tejszínhabot, porcukorral, narancskrém, melegítjük, melegített, megduzzadt, beáztatjuk, elkeverjük, hozzáadjuk, finomságok, karácsonyi, felverjük, zselatint, narancsos, langyosra, rítményt, narancss, óvatosan, eközben, részhez, papírra, habzsák, sütjük, kenünk, készre, segíts, ucirc, hideg, vízbe, lapot,
© 2013 TVN.HU Kft.