Belépés
Emlékezés
... párja
szorgos kezeinek volt mindig munkája
gyülekezetünkben s a három gyerekre
szívéből áradt ki felénk szeretete.

Elérkezett immár az az óra
sok munka ...
2018-12-09 19:48:28
CDU-tisztújítás - Német sajtó: egyesítenie kell pártját a CDU új elnökének
... hamar véget érhet című kommentárjában, amelyben kiemelték, hogy a CDU "nincs beoltva a megosztottság ellen", és ugyan az elnökjelöltek bemutatkozásának viharos időszakában kimerült párt nyugalomra lelhet Annegret Kramp-Karrenbauer megválasztásával, de "nem nagyon valószínű, hogy ez a nyugalom sokáig tart".
A szoros eredmény megmutatta, hogy a kongresszusi küldöttek csaknem fe...
2018-12-09 12:11:44
Francia zavargások - Egy könnygázas oszlatás után viszonylagos nyugalomban tüntettek Párizsban
... megdobálta a rendőröket.
Később is történtek hasonló összetűzések a mellékutcákban egy-egy csoport és rendőrök között.
Az incidensek után a rend helyreállt, az emberek viszonylagos nyugalomban folytatták a fel-le sétálást a sugárúton, amelyet nagy erőkkel biztosít a rendőrség.
A tüntetésnek nincsenek vezetői és hangadói, az emberek kisebb csoportokban menetelnek, ...
2018-12-08 13:16:58
Francia zavargások - Párizsban már a tüntetések előtt 34 embert őrizetbe vettek
... év körüli férfiak, akiknél álarcokat, kalapácsokat vagy köveket találtak. Feltételezhető róluk, hogy erőszakra és szándékos összetűzésekre készültek.
A reggeli órákban viszonylagos nyugalom honolt a francia fővárosban, ahol 8 ezer rendőr van készenlétben, és az utcákra vezényelték a csendőrség tucatnyi páncélozott járművét is.
A francia belügyi szervek attól tartanak, h...
2018-12-08 09:46:03
Szobor a vártán
... partot.
Látnád karját, a csonka töröttet,
nyelvünk megcsúfolt házát mögötted,
és odatúl a valaha Várat,
férfizokogás tépné a vállad,
könnyed az ércbe vájna barázdát.
Tétlen nyugalom nyűgét leráznád,
s tíz ember terve, száz ember dolga
érckarjaidnak kicsiség volna.
Csattogna, csengne éj-nap a csákány.
De te állsz csendben: szobor a ...
2018-12-08 09:16:38
Francia zavargások - Franciaország elbarikádozva várja a szombati megmozdulást, szélsőségesek megelőző őrizetbe
... Nogent-sur-Marne-ban azoknál a csendőröknél járt, akik szombaton a Champs-Élysées-n fognak szolgálatot teljesíteni, és szembenézni a legradikálisabb tüntetőkkel.
A hatóságok pénteken egész nap nyugalomra intettek, miután a múlt szombati párizsi zavargásokat követően a francia kormány - eleget téve a sárgamellényes mozgalom legfőbb követelésének - bejelentette, hogy eltörli a...
2018-12-08 07:04:14
Nyugalom
..."Te ébreszted föl bennünk magasztalásod örömét, Istenünk, mert magadért teremtettél bennünket, és nyugtalan a szívünk, míg meg nem nyugszik Benned."

- Ágoston -...
2018-12-07 19:35:38
Francia zavargások - Mérsékelt sárgamellényesek a párizsi tüntetések elkerülésére szólítanak fel
...
"Nyugalomra intünk, a közjavak és a rendőri erők tiszteletben tartására, nem szólítjuk fel a franciákat arra, hogy csatlakozzanak azokhoz a megmozdulásokhoz, amelyek szombaton lesznek Párizsban" - mondta Benjamin Cauchy, a sárgamellényes mozgalom toulouse-i szóvivője.
"Az elfelejtettek Franciaországa, a vidék Franciaországa... vidéken fogja békésen kifejezni az elégedet...
2018-12-07 16:21:40
Örök nyugalomra helyezték a néhai George H.W. Bush elnököt a texasi elnöki könyvtárban
...
Miután a houstoni episzkopális templomban - ott, ahová a néhai elnök és felesége rendszeresen járt - másfél órás istentiszteleten a családtagok és az egykori barátok részvételével elbúcsúztatták George H.W. Busht, koporsóját különvonaton elszállították a Houstontól északnyugatra fekvő College Station egyetemi kisvárosba. Ott van ugyanis a róla elnevezett elnöki könyvtár, amel...
2018-12-07 07:04:43
Francia zavargások - A jobboldal üdvözölte az üzemanyagadó-emelés eltörlését, nyugalomra intett és kérte, hogy
...
"Most egyetlen feladatunk az, hogy megtaláljuk a kiutat a válságból. Mindenki felelős ezért. Nyugalomra intő politikai megszólalásokra van szükség" - mondta a legnagyobb ellenzéki párt vezetője az Europe1 kereskedelmi rádióban. "Igen, amit tegnap este Francois de Rugy környezetvédelmi miniszter megerősített az adóemelés eltörléséről, az a megbékélés jele. Egy olyan megbékélés...
2018-12-06 16:16:45
1 2 3 ...........1125 1126 .....1687 1688 ......2249 2250 2251 
Címkék: George, Annegret Kramp-Karrenbauer, Benjamin Cauchy, College Station, könnygázas oszlatás, tüntetések előtt, szombati megmozdulást, párizsi tüntetések, néhai George, texasi elnöki, jobboldal üdvözölte, három gyerekre, megosztottság ellen, elnökjelöltek bemutatkozásának, nyugalom sokáig, szoros eredmény, kongresszusi küldöttek, mellékutcákban egy-egy, incidensek után, rend helyreállt, emberek viszonylagos, fel-le sétálást, tüntetésnek nincsenek, emberek kisebb, reggeli órákban, francia fővárosban, utcákra vezényelték, csendőrség tucatnyi, francia belügyi, csonka töröttet, valaha Várat, ércbe vájna, csendőröknél járt, legradikálisabb tüntetőkkel, hatóságok pénteken, múlt szombati, francia kormány, sárgamellényes mozgalom, rendőri erők, franciákat arra, elfelejtettek Franciaországa, vidék Franciaországa, houstoni episzkopális, néhai elnök, egykori barátok, róla elnevezett, legnagyobb ellenzéki, adóemelés eltörléséről, olyan megbékélés, gyülekezetünkben, megválasztásával, megmozdulásokhoz,
© 2013 TVN.HU Kft.