Belépés
Kapzsiság
... ahogy lassan már nem jutott eszébe több kívánnivaló, elégedetlenné vált. Végül azt mondta: ,,Szeretnék kikerülni ebből az állapotból. Szeretnék alkotni, szenvedni. Szeretnék inkább a pokolban lenni, mint itt." Mire a szolgája így felelt: ,,Mit gondol, uram, hol van most?"

A kapzsiság arra indítja az embert, hogy kompromisszumokat kössön, csaljon és vétkezzen, ...
2019-08-15 07:24:16
Bruno Ferrero: Máriáról mesélek neked
... lehet a szeretetből sokszor elmondott Üdvözlégy Mária-imádság is, az isteni Bíró, Jézus Krisztus kegyelméből, ahogy a címben megnevezett katona túlvilági sorsa bizonyítja. Az ördögöknek a pokolban pedig marad a mérgelődés: ,,Mária teljesen tönkretesz bennünket! Folyton ellopja a lelkeket, akik hozzánk tartoznak! Ha ez így megy tovább, becsukhatjuk a boltot!"
Az ég ...
2019-08-10 21:52:16
Idézet - Luther Márton
... aki hozzád képest semmi, Isten és az angyalok előtt sokkal nagyobb lesz nálad, és a mennybe vitetik majd fel, míg te szépségeddel, fenségeddel, tisztségeiddel és ékességeiddel együtt a pokolba fogsz taszíttatni. Isten előtt mindenki egyenlő, így a szolgálóleányt ugyanaz a dicsőség illeti, mint a császárnét vagy királynét, mert azt mondja: - Ugyanabban az Istenben hiszek, az ő nevé...
2019-07-30 10:54:03
Ne akarj megváltoztatni senkit!
... támogatni. Furcsa módon, az egyetlen dolog, ami képes változásra bírni egy embert, ha elfogadod őt olyannak, amilyen. Ha kritizálod, sajnálod, megrekeszted a helyzetében. Mondják, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Sokáig nem értettem...ma igen.

Higgy benne, hogy képes felállni, változni! Így ő is elhiszi. Ha többnek látod, mint esetleg ő saját mag...
2019-07-26 10:11:24
Isten előtt mindenki egyenlő
... aki hozzád képest semmi, Isten és az angyalok előtt sokkal nagyobb lesz nálad, és a mennybe vitetik majd fel, míg te szépségeddel, fenségeddel, tisztségeiddel és ékességeiddel együtt a pokolba fogsz taszíttatni. Isten előtt mindenki egyenlő, így a szolgálóleányt ugyanaz a dicsőség illeti, mint a császárnét vagy királynét, mert azt mondja: - Ugyanabban az Istenben hiszek, az ő nevé...
2019-07-26 07:59:57
15. évközi hét kedd 07.16
... szőrzsákba öltözve és hamuba ülve. Mondom nektek: Tirusz és Szidon városának tűrhetőbb sorsa lesz az ítélet napján, mint nektek.
És te, Kafarnaum! Azt hiszed, az égig emelkedel? A pokolba süllyedsz. Ha Szodomában történtek volna a nálatok történt csodák, mind a mai napig fennállna.
Azt mondom nektek: Szodoma földjének tűrhetőbb sorsa lesz az utolsó ítélet napján, mint ne...
2019-07-16 18:50:02
Kármelhegyi Boldogasszony
A hagyomány szerint a Szűzanya azzal az ígérettel nyújtotta át a skapuláré nevű vállruhát Stock Szent Simonnak 1251. július 16-án, hogy aki viseli, nem jut a pokolba, és a halálát követő szombaton kiszabadul a tisztítótűzből.
...............
Július 16. a Kármelhegyi Boldogasszony ünnepe....
2019-07-15 19:49:53
14. évközi hét szombat 07.13
... fülbe súgva hallotok, hirdessétek a háztetőkön!
És ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de a lelket nem tudják megölni. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is a pokolba taszíthatja.
Egy fillérért ugye két verebet adnak? És mégsem hull a földre egy se közülük Atyátok tudta nélkül! Nektek pedig minden szál hajatokat számon tartják! Ne féljetek hát: ...
2019-07-13 13:46:42
Donald Trump védelmébe vette az Epstein-ügy miatt támadott Alex Acosta munkaügyi minisztert
... leszögezte: Donald Trumpnak nem áll szándékában felmenteni Acostát. Conway "disznó alakoknak" nevezte azokat, akik gyermekkorúakat zaklatnak szexuálisan, szerinte ezeknek a bűnözőknek a "pokolban kellene megrohadniuk".
Maga Acosta kedden egy sor Twitter-bejegyzésben foglalkozott az Epstein-üggyel. Az egyikben megjegyezte, hogy Epstein "rémtetteket" követett el, továbbá örömét...
2019-07-09 20:12:00
Felismerlek
... hogy fölismerjenek olyan személyeket is, akiket azelőtt még sohasem láttak. Péter, Jakab és János fölismerték Mózest és Illést a megdicsőülés hegyén (Mt 17,4).

A gazdag ember a pokolban fölismerte Ábrahámot (Lk 16,24). Jézus azt mondta a zsidóknak, hogy meg fogják majd látni Ábrahámot, Izsákot, Jákóbot és valamennyi prófétát Isten országában (Lk 13,28).

Hozzá...
2019-06-30 15:43:17
1 2 3 ......................275 276 ............413 414 ...........550 551 552 
Címkék: Bruno Ferrero, Luther Márton, Kármelhegyi Boldogasszony, Donald Trump, Alex Acosta, Üdvözlégy Mária-imádság, Jézus Krisztus, Stock Szent Simonnak, Donald Trumpnak, Maga Acosta, pokolban lenni, kapzsiság arra, szeretetből sokszor, isteni Bíró, címben megnevezett, pokolban pedig, angyalok előtt, mennybe vitetik, pokolba fogsz, szolgálóleányt ugyanaz, dicsőség illeti, császárnét vagy, egyetlen dolog, pokolba vezető, ítélet napján, égig emelkedel, pokolba süllyedsz, nálatok történt, utolsó ítélet, hagyomány szerint, ígérettel nyújtotta, skapuláré nevű, halálát követő, testet megölik, pokolba taszíthatja, fillérért ugye, egyikben megjegyezte, megdicsőülés hegyén, gazdag ember, pokolban fölismerte, gyermekkorúakat, szolgálóleányt, megváltoztatni, tisztítótűzből, tisztségeiddel, ékességeiddel, elégedetlenné, boldogasszony, fölismerjenek, foglalkozott, szépségeddel, bejegyzésben, becsukhatjuk, megrohadniuk, megdicsőülés, megrekeszted, taszíttatni, magyarkurir, kegyelméből, taszíthatja, szexuálisan, felismerlek, megnevezett,
© 2013 TVN.HU Kft.