Belépés
Gyerekek feltételezett bántalmazása miatt tiltakoztak Boszniában
... tartják fogva az intézményben, az éjszakai felügyeletet csak egyetlen személy végzi, és az intézet munkatársainak egy része nem is egészségügyi, hanem például közgazdász diplomával rendelkezik.
A szarajevói ügyészség csütörtökön vizsgálatot indított az ügyben az állami egészségügyi intézmény ellen. Korábban pénzügyi visszaélés miatt indult eljárás az intézet vezetői ellen....
2019-11-21 21:22:20
Kudarcba fulladtak a széleskörű szlovák ellenzéki koalíciót célzó tárgyalások
... előző államfő, Andrej Kiska jobb-liberális pártja az Emberekért (Za ludí).
Felmérések szerint a három politikai csoportosulás közül jelenleg a Progresszív Szlovákia - Együtt tandem rendelkezik a legnagyobb, tíz százalékot meghaladó támogatottsággal, de az Emberekért és az SaS támogatottsága is a parlamentbe való bejutást valószínűsíti.
A koalícióalakítás kudarcát a talál...
2019-11-21 20:32:02
Az izraeli főügyész vádat emel Netanjahu ellen csalás, hivatali visszaélés és vesztegetés miatt
... elé kerül.
A kétezres akta a Jediót Ahronót című újság lapkiadó-tulajdonosával, Arnon Mózesszel folytatott beszélgetések alapján született, amelyek egy részéről hangfelvétellel rendelkezik a rendőrség. A vádirat szerint arról egyeztettek, hogy miként változtassák meg a lap irányvonalát Netanjahu érdekében, és cserébe miféle intézkedésekkel javítja az újság gazdasági helyzeté...
2019-11-21 19:42:06
Pintér: a migrációt a schengeni határokon kell megállítani
... Ugyanakkor a segítséget oda kell vinni, ahol a problémák keletkeznek" - mondta Pintér Sándor újságíróknak nyilatkozva.
Leszögezte: Magyarország, amely külső schengeni határokkal rendelkezik, jelenleg ugyan képes saját erőből is megvédeni határait, de természetesen szívesen veszi visegrádi társai segítségét is.
Pintér Sándor ezúttal is köszönetet mondott a három másik vis...
2019-11-21 15:42:29
Krónika 1. rész (kormányhivatali egyszerűsítés)
... kötik. Szerinte nem biztos, hogy pont egy ilyen kényes területen kell könnyítést bevezetni, mert akár ellenkező hatást is kiválhat, ha egy szervezet nem a megfelelő szakmai háttérrel rendelkezik. Pozitívumnak nevezte többek között a közgyógyellátás időtartamának meghosszabbítását.
Önkormányzatok vagyonára vonatkozó szabályozással nem értett egyet, szerinte ez egyoldalú diktát...
2019-11-21 15:31:41
Nyitott könyv - Nyílt nap az Országos Széchényi Könyvtárban
... meg, hanem kulisszatitkokat is - mondta el az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában Antalffy Péter, az OSZK osztályvezetője.
Mint hozzátette, az OSZK óriási raktárrendszerrel rendelkezik, és tele van olyan kincsekkel, amelyeket ritkán láthat a nagyközönség.
Tudni kell, hogy itt minden megvan: a nemzeti könyvtár 10-13 millió dokumentumot őriz - ezzel a legnagyobb magy...
2019-11-21 13:51:38
Könyv jelent meg a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán eddigi pályafutásáról
... majd inspirációt a sportolásra.
A szerző, Pálfalvi Gábor elismerte, ő sem gondolta volna, hogy a kötet 430 oldalas lesz.
"Kammerer Zoltán olyan csodabogár tulajdonságokkal rendelkezik, hogy hozzá hasonló egyéniség nincs a sport világában. Rendkívül profi módon próbálja konzerválni magát annak érdekében, hogy jövőre ott lehessen Tokióban, a hatodik olimpiáján, nála este ...
2019-11-21 13:31:29
Közreműködőket keres az adóhatóság
... végző, a köztartozásmentes adatbázisban szereplő szervezet jelentkezhet, amely a regisztrációs adatlapon felsorolt teendőkhöz szakértelemmel, hatósági engedéllyel, illetve eszközzel rendelkezik. A jelentkező azt is megjelölheti, hogy az ország mely területén vállalna közreműködést. A névjegyzékből véletlenszerűen kiválasztott három szervezettől kér árajánlatot a NAV, melyek közül ...
2019-11-21 09:31:42
A NATO előtt álló kihívásokról tanácskoztak az Országházban
... annak, hogyha az Európai Unió annyira lenne agyhalott, mint a NATO, azt hiszem, hogy jót tenne az Európai Uniónak, hogyha el tudná érni az agyhalottságnak azt a szintjét, amivel a NATO rendelkezik" - fogalmazott. Hozzátette: a NATO-ból senki se akar kilépni, a szervezetbe való belépési törekvések ugyanakkor egyértelműek.
Az európai védelemről szólva azt mondta, hogy bár a Ju...
2019-11-20 18:22:45
Hat év börtönre ítélték a befektetési arany ígéretével csaló férfit
... megjegyezte, az üzletkötők többsége saját családtagjait is meggyőzte a befektetés előnyeiről, mivel a férfi azt mondta nekik, hogy a cég jól működik és nagy mennyiségű aranykészlettel rendelkezik. Figyelt arra is, hogy a cég vezető tisztségviselőjeként olyan személyt jegyezzenek be, aki csupán papíron vezeti a céget, a tényleges irányítás folyamatosan az ő kezében maradt.
A v...
2019-11-20 12:21:31
1 2 3 ............1266 1267 ......1899 1900 .......2532 2533 2534 
Címkék: Országos Széchényi Könyvtárban, Kammerer Zoltán, Andrej Kiska, Progresszív Szlovákia, Jediót Ahronót, Arnon Mózesszel, Pintér Sándor, Antalffy Péter, Pálfalvi Gábor, Európai Unió, Európai Uniónak, széleskörű szlovák, izraeli főügyész, schengeni határokon, háromszoros olimpiai, befektetési arany, éjszakai felügyeletet, intézet munkatársainak, szarajevói ügyészség, állami egészségügyi, intézet vezetői, három politikai, parlamentbe való, koalícióalakítás kudarcát, kétezres akta, részéről hangfelvétellel, vádirat szerint, újság gazdasági, problémák keletkeznek, három másik, ilyen kényes, megfelelő szakmai, közgyógyellátás időtartamának, nemzeti könyvtár, legnagyobb magy, sport világában, hatodik olimpiáján, köztartozásmentes adatbázisban, regisztrációs adatlapon, ország mely, névjegyzékből véletlenszerűen, szervezetbe való, európai védelemről, üzletkötők többsége, befektetés előnyeiről, tényleges irányítás, koalícióalakítás, támogatottsággal, tulajdonságokkal, kulisszatitkokat, osztályvezetője,
© 2013 TVN.HU Kft.