Belépés
Tardy-Molnár Anna: a fiatal, feltörekvő művésznemzedék segítését tűzte zászlajára a MANK
... Országszerte csaknem 500 műteremlakással foglalkoznak, az ingatlanokat az utóbbi évek gyakorlata alapján 5 évre vehetik birtokba a művészek.
Hangsúlyozta: a MANK már két kiállítótérrel rendelkezik. A Szentendrei Régi Művésztelepen régóta nagy sikerrel üzemel a MANK Galéria, márciusban pedig megnyílt az Új Műhely Galéria a város főterén, a Műhely Galéria helyén. Távlati tervei...
2019-09-22 12:51:25
Egyszer volt , hol nem volt - Tudnivalók
... zárva. Az első évad végén Emma megölte a sárkány alakját.

Cora: Regina anyja. szintén , mint Reginát is Zörgőfürge tanította őt is a varázslásra.
Cora nagy hatalommal rendelkezik. Csodaországban ő volt a szívkirálynő , miután Regina átlökte a tükrön.
A második évadban szövetkezik Hook-al , a kalózzal , annak érdekében hogy átjussanak Storybrooke-ba , mert a l...
2019-09-22 09:54:26
Szép napot mindenkinek!
... végletén. Sokkal több közöttük a lassú felfogású ugyan akkor a génisi tehetség is. Ez annak köszönhető, hogy amennyiben egy férfi X kromoszómájában nagyon jó intelligencia-génekkel rendelkezik, akkor azt nem tompítják el a másik X kromoszóma átlagosabb génjei se.

...
2019-09-22 08:34:58
Hasznos gyümölcsök zöldségek
... testet. Nagy mennyiségű citrullint tartalmaz. Ez elősegíti az arginin képződését, amely eltávolítja a szervezetből az ammóniát és más mérgező anyagokat. Magas élelmi rosttartalommal rendelkezik, mely segíti a vastagbél tisztítását.

Glutationtartalma, javítja a máj működését, mely ugyanakkor a legerősebb antioxidáns és méregtelenítő szer az emberi szervezet számára. Kitű...
2019-09-21 21:08:46
Birkózó-vb - Veréb István hátrányból felállva nyerte első meccsét
... bronzérmes szombathelyi sportoló több mint két órával a szombati program rajtja után lépett először szőnyegre. Riválisa, az ukrán Olekszij Domanicki lényegesen szerényebb eredményekkel rendelkezik a vb-harmadik magyarnál, aki ráadásul idén verte már meg őt, így a meccs esélyesének Veréb István számított.
Az első három perc ugyanakkor nem a magyar várakozások szerint alakult. ...
2019-09-21 10:01:41
Nevünk kezdőbetűi sorsunk jelölői!
... tudományok, a teológia és a filozófia.

Z, ZS: villámszerű, hirtelen, váratlan fordulatokkal teli az élete, ez eléggé igénybe veszi őt, szerencsére rengeteg cselekvési erővel rendelkezik, ami sikereket hoz neki, főleg, ha nemes célokra, segítő jelleggel használja.


Szerző: Székelyhidi Ágnes


http://joportal.hu/johirek/4462/nevu nk_kez...
2019-09-20 21:00:26
A vörösáfonyalé
... beszerezhető.

A szakértők megegyeznek benne, hogy a vörösáfonyát egész évben kellene fogyasztani, mivel a tanulmányok kimutatták, hogy a vörösáfonya erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

A vörösáfonya Észak-Amerikában őshonos, és először az indiánok fogyasztották, később jutott csak el Európába. A növény latin neve Vacciniummacrocarpon.

A ...
2019-09-20 14:10:07
A sokoldalú fehér tea
... megakadályozza az epekövek kialakulását.

20. Csökkenti a HIV kockázatát:
Sok kutató szerint a fehér teában található EGCG erős vírusölő, antibakteriális és antioxidáns hatásokkal rendelkezik, amelyek csökkenthetik a HIV kockázatát.

21. Természetes vágyfokozó:
A fehér tea természetes afrodiziákum. Különösen jó hatással van a nemi hormonokra, és segít...
2019-09-20 13:41:52
Digitális közösségi alkotóműhelyt adtak át Miskolcon
... és a felsőoktatás megfelelő válaszokat adjon a kor világméretű kihívásaira - szögezte le.
Miskolcról szólva úgy fogalmazott: a borsodi megyeszékhely minden szükséges adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy az országhatáron is túlmutató jelentőségű gazdasági, ipari, innovációs, oktatási, tudományos és kulturális központtá váljon.
Alakszai Zoltán, Miskolc jegyzője azt emelte k...
2019-09-19 20:31:43
Amit ben 10-ről tudni kell
... Benjamin Tennyson az eget nézve különös dologra lesz figyelmes , Ben odarohan ahol látta lezuhanni azt a különös dolgot. Amikor odaér akkor találkozik az omnitrixel , ami nagy hatalommal rendelkezik ,az omnitrix begyűjti a DNS-ket ,
az idegenek DNS--t. Az óra azonban ráragad Ben kezére , innentől kezdve kezdődik meg a srác hősélete. Az órát más idegenek is mgakarják szerezni...
2019-09-19 19:26:58
1 2 3 .............1360 1361 .......2041 2042 .......2720 2721 2722 
Címkék: Tardy-Molnár Anna, Veréb István, Szentendrei Régi Művésztelepen, MANK Galéria, Műhely Galéria, Olekszij Domanicki, Székelyhidi Ágnes, Alakszai Zoltán, Benjamin Tennyson, sokoldalú fehér, utóbbi évek, város főterén, első évad, sárkány alakját, második évadban, lassú felfogású, génisi tehetség, arginin képződését, vastagbél tisztítását, legerősebb antioxidáns, emberi szervezet, szombati program, ukrán Olekszij, vb-harmadik magyarnál, meccs esélyesének, első három, magyar várakozások, szakértők megegyeznek, vörösáfonyát egész, tanulmányok kimutatták, vörösáfonya erős, vörösáfonya Észak-Amerikában, indiánok fogyasztották, növény latin, epekövek kialakulását, fehér teában, nemi hormonokra, felsőoktatás megfelelő, borsodi megyeszékhely, eget nézve, különös dolgot, omnitrix begyűjti, idegenek DNS--t, srác hősélete, tulajdonságokkal, rosttartalommal, antibakteriális, kromoszómájában, műteremlakással, megakadályozza, kiállítótérrel, csodaországban, művésznemzedék, vörösáfonyalé, művésztelepen, alkotóműhelyt,
© 2013 TVN.HU Kft.