|
|
|
... megfonnyad. Ilyenkor nyers burgonya szeletekkel együtt tegyük hideg vízbe néhány percre.
Fűszereket nem csak a húsokra tehetünk grillezéskor. Ha szénparázsra babérlevelet, rozmaringot vagy más illatos fűszereket szórunk, a húsok átveszik az aromás illatokat.
A füstölt kolbászról úgy tudod a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet engedsz... |
2012-02-17 13:56:51 |
|
|
|
|
|
|
... vágunk, 1 ek. ghít felhevítünk és a padlizsánt rövid ideig pirítjuk benne. Ezután hozzáadunk fél kg paradicsomot, amit előzőleg lehámoztunk és felkockáztunk, valamint fűszereket: 1 tk. rozmaringot, fél tk. kakukkfüvet, negyed tk. fekete borsot, negyed tk. asafoetidát, negyed tk. gyömbért, negyed tk. paprikát, valamint egy tk. cukrot. Kb. félóráig közepes lángon pároljuk, végül meg... |
2012-02-15 10:32:26 |
|
|
|
|
|
|
... átnedvesíted a növényt, gézbe teszed, és a fájós részre helyezed, míg kellemes). Így fokozod a nyirokkeringést, és visszérgyulladás esetén is hatásos.
+1 tipp
A vérkeringést serkentő rozmaringot ne csak teában igyad, hanem szerezd be frissen, és az ágacskákra húzz grillezni szánt húskockákat (bárány, csirke, pulyka)!
Halak: II. 19. - III. 20.
Az álm... |
2012-02-12 09:12:23 |
|
|
|
|
|
|
... átnedvesíted a növényt, gézbe teszed, és a fájós részre helyezed, míg kellemes). Így fokozod a nyirokkeringést, és visszérgyulladás esetén is hatásos.
+1 tipp
A vérkeringést serkentő rozmaringot ne csak teában igyad, hanem szerezd be frissen, és az ágacskákra húzz grillezni szánt húskockákat (bárány, csirke, pulyka)!
Halak: II. 19. - III. 20.
... |
2012-02-11 13:27:59 |
|
|
|
|
|
|
... borsozott hússzeleteket forró olajban hirtelen megsütjük, és egy tányérra tesszük. Ebben az olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkelyekre vágott paradicsomot, sót, rozmaringot, borsot, babérlevelet, petrezselymet, fokhagymát. A húst visszarakva, fedő alatt, félig puhára pároljuk. A félig párolt húsra rátesszük a gombát, és már együtt pároljuk puhára. A tész... |
2012-02-07 13:21:05 |
|
|
|
|
|
|
... evőkanál fűszerpaprikát, 1 mokkáskanál sót, és takaréklángon, fedő alatt pároljuk puhára. Aki szereti a különleges ízek... |
2012-01-31 15:50:45 |
|
|
|
|
|
|
... nyers burgonyaszeletekkel együtt tegyük hideg vízbe néhány percre.
o 11.
Fűszereket nem csak a húsokra tehetünk grillezéskor. Ha a faszénparázsra babérlevelet, rozmaringot vagy más illatos fűszereket szórunk, a húsok átveszik az aromás illatokat.
o 12.
A füstölt kolbászról úgy tudod a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte h... |
2012-01-31 08:13:34 |
|
|
|
|
|
|
... Ilyenkor nyers burgonyaszeletekkel együtt tegyük hideg vízbe néhány percre.
11.
Fűszereket nem csak a húsokra tehetünk grillezéskor. Ha a faszénparázsra babérlevelet, rozmaringot vagy más illatos fűszereket szórunk, a húsok átveszik az aromás illatokat.
12.
A füstölt kolbászról úgy tudod a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet en... |
2012-01-30 11:23:08 |
|
|
|
|
|
|
... feketebors
őrölt köménymag
A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, egy serpenyőbe, melybe olívaolajat locsoltam, beleszeletelem, sózom, borsozom, teszek rá kakukkfűvet és rozmaringot, ráhelyezem körbe a villával megszurkált hurkákat és kolbászt. A közepébe rakom a káposztát, sózom, borsozom, s megszórom köménymaggal. Locsolok rá olívaolajat.
... |
2012-01-27 14:26:55 |
|
|
|
|
|
|
... tudom. Aztán lilahagymát üvegesre sütök, és a felkockázott sült paprikát hozzáadom, majd sót, borsot, csilit szórok bele, hogy kellően pikans legyen, majd 10 dkg cukrot, babérlevelet, rozmaringot, balzsamecetet. egész fahéjat (lehet őröltet is). Ezeket kb. 20 percig sütöm. Majdnem olyannak kell lennie, mintha megégne, és sűrűnek.
Ezután 12-20 dkg reszelt csedar vagy kre... |
2012-01-15 19:48:46 |
|
|
|
|