Belépés
Mortadella
Mortadella

4 kg sertéshús (comb, lapocka)
4 kg marhahús (felsál, fartő)
2 kg tokaszalonna
1 liter száraz, minőségi vörösbor
40 g fehérbors
10 g szegfûbors
10 gerezd fokhagyma lemixelve
21-25 dkg só ízlés szerint

=A húsokat lehártyázzuk, megtisztítjuk az inaktól, mócsingoktól. Csíkokra vágjuk és rizsszem nagy...
2010-10-26 04:31:16
1 
Címkék: megtisztítjuk, lehártyázzuk, mócsingoktól, tokaszalonna, mortadella, lemixelve, fokhagyma, fehérbors, sertéshús, csíkokra, marhahús, vörösbor, rizsszem, szerint, inaktól, lapocka, húsokat, gerezd, felsál, vágjuk, száraz, ízlés, szegf, liter,
© 2013 TVN.HU Kft.