Belépés
Szívvédő gyógynövények és fűszerek
... előfordulásának.

A kurkuma napi szinte használt fűszer Indiában, nem véletlenül, hiszen a benne található kurkuminnak köszönhetően számos csodálatos és pozitív hatást fejt ki a szervezetben. Egyrészről csökkenti a vérnyomást és a rossz koleszterinszintet, másrészről gyulladásgátló hatású, sőt a vérrögképződést is megakadályozhatja.

Amennyiben napi szinten fog...
2022-08-14 20:25:34
A sárgarépa előnyei - sárgarépasaláta
... mutatják, hogy a sárgarépa rendszeres fogyasztása csökkentheti a rákos betegségek kialakulásának kockázatait, mivel a benne található antioxidánsok eredményesen veszik fel a harcot a szervezetben elszaporodó szabad gyökökkel szemben. A sárgarépa két antioxidánsa, a karotinoidok és az antociánok rendelkeznek rákellenes hatásokkal.

Az antioxidánsokat szívvédő vegyületekne...
2022-08-14 20:07:43
Miatyánk ima hatása a szervezetre
... mondása közben egyes szavak gyógyító mantrákként hatnak, tehát a rezgésszámuk megegyezik az előbb felsorolt mirigyek, sejtek rezgésszámával, így tisztulást, jobbulást idézve elő a szervezetben.

E szerint a:

"Mi atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved", a toboz mirigyre van jó hatással.
A "jöjjön el a te országod, legy...
2022-08-14 19:12:09
Depresszió ellen gyógynövényekkel
... EPA és a DHA olyan omega-3 zsírsavak, amelyek nagy mennyiségben találhatók meg a tengeri halakban és a tenger gyümölcseiben.

A D-vitamin nagyon sokféle funkciót tölt be a szervezetben. Sok ember hiányt szenved ebből az alapvető vitaminból, pedig tudnunk kell, hogy ennek a vitaminnak a hiánya nemcsak immunrendszeri gyengeséget, nemcsak pajzsmirigybetegséget, hanem bizony...
2022-08-14 18:53:50
Hasi elhízás és az infarktus
... cukrot és sót tartalmaznak, vagyis olyan anyagokat, amelyek szintén megnövelik a hasi zsír kialakulásának valószínűségét.

A stressz hatására ...
2022-08-13 21:16:30
Lábáztatás
... húgyhólyagproblémák
Narancssárga: köszvény, reuma, ízületi bajok
Barna: máj problémák
Zöld: epe, szív és emésztőrendszeri probléma
Sötét színű víz: nehézfémek vannak a szervezetben, a cukorbetegség jele is lehet

Hogyan hat?
7-8 alkalmat követően érezhetően tisztulni kezd az anyagcserénk, a magas vérnyomás, az emésztőrendszeri gondok és a gyullad...
2022-08-13 21:12:02
A vér húgysavszintjének csökkentése
Hogyan csökkentsük természetes módon vérünk húgysavszintjét?

Vérünk magas húgysavszintjének több oka is lehet. Az egyik lehetőség, hogy a szervezetben megnő a húgysavtermelés, a másik pedig, hogy csökken a húgysav kiválasztás a veséken keresztül.

Az emelkedett húgysavszint következménye a köszvény kialakulása, de mellett megnő a vesekő és a veseelégtelenség ...
2022-08-11 23:06:51
Késlelteti az öregedést-acai bogyó
... nemcsak étrend-kiegészítők készülnek belőle, hanem szépségápolási termékek is.

Az acai bogyónak nagyon sok előnyös tulajdonsága létezik, többek között az, hogy lassítja a szervezetben az öregedési folyamatokat és fiatalossá varázsolja a bőrt.

A gyümölcs másik előnyös tulajdonsága az, hogy az emésztést is javítani tudja, illetve növeli az energiaszintet. Ha a ...
2022-08-11 22:54:30
Az adaptogén gyógynövényekről
... tudod, hogy ez mit jelent?
Az adaptogének egyensúlyozó hatásuk által fokozzák a szervezet pszichés és fizikai stresszel szembeni ellenálló képességét.
Vagyis, ami túlműködik a szervezetben azt visszább húzzák, lenyugtatják, ami alulműködik, azt pedig felhúzzák.
Az adaptogén növények az egyensúly mesterei.

Legnagyobb előnyük, hogy egyáltalán nincs semmifél...
2022-08-11 22:42:30
A napfény egészséget biztosít
... fel a szervezetünket az ébredésre.

Amennyiben nincs elegendő D-vitamin a szervezetünkben, úgy nagyobb az esélye a depresszió kialakulásának. A napfény segít megnövelni a szervezetben ennek a vitaminnak szintjét, ezzel nemcsak a megelőzésben segít, hanem a depresszió tüneteit is csökkenteni tudja.
Nyáron sokkal élénkebbnek és energikusabbnak érezhetjük magunkat, min...
2022-08-09 23:32:51
1 2 3 ................433 434 ........649 650 ........865 866 867 
Címkék: sárgarépa előnyei, öregedést-acai bogyó, adaptogén gyógynövényekről, napfény egészséget, kurkuma napi, benne található, sárgarépa rendszeres, rákos betegségek, szervezetben elszaporodó, antociánok rendelkeznek, antioxidánsokat szívvédő, rezgésszámuk megegyezik, előbb felsorolt, mennyekben vagy, toboz mirigyre, tengeri halakban, tenger gyümölcseiben, alapvető vitaminból, hiánya nemcsak, hasi zsír, stressz hatására, cukorbetegség jele, magas vérnyomás, emésztőrendszeri gondok, egyik lehetőség, szervezetben megnő, másik pedig, húgysav kiválasztás, veséken keresztül, emelkedett húgysavszint, köszvény kialakulása, acai bogyónak, öregedési folyamatokat, gyümölcs másik, adaptogének egyensúlyozó, szervezet pszichés, adaptogén növények, egyensúly mesterei, depresszió kialakulásának, napfény segít, szervezetben ennek, vitaminnak szintjét, megelőzésben segít, depresszió tüneteit, emésztőrendszeri, gyógynövényekkel, gyógynövényekről, veseelégtelenség, sárgarépasaláta, előfordulásának, szervezetünkben,
© 2013 TVN.HU Kft.