Belépés
Szabó T. Anna - Le. Fel.
... egy erősen kapatos helyi ember, amikor átnyújtotta az égő ágat, kimondta, hogy kit jelképez nekik a máglyára ültetett papírfigura: azt az államfőt, akinek a támadásától történelmi tapasztalataik fényében a legjobban tartottak (és tartanak azóta is). A körülállók összenéztek, hogy ezt azért mégsem kellett volna megmondani egy idegennek - de én értettem, mert van elég tapasztalatom ...
2022-02-27 10:39:30
Spurgeon - Január 24
... dolognak tartják. Lehet-e ezen Isten áldása?

Néhány helyen kevesen járnak ima-összejövetelekre a testvérek terjengős imádsága miatt - amikben hosszú beszédet tartanak, közlik tapasztalataikat és bibliai tanulmányaikat adják elő. - Így az imádság frissessége elenyészett.

Valaki elmondta, hogy barátaink az Üdvhadseregben rázendítenek egy énekre, ha valaki unalm...
2022-01-24 06:58:18
Létezik jobb
Létezik jobb immunizáció, mint a vakcina!

Cyrille Cohen izraeli vezető immunológus szerint a 30 mutációval rendelkező
Omicron időszakában, amely fertőzése ellen az eredeti tüskefehérje fókuszú
vakcinák már kevésbé védenek, az oltási útleveleket ki kell vezetni"

- írta Letoha Tamás az egyik friss Facebook-posztjában. Úgy tűnik, az olt...
2022-01-20 10:38:03
Idősek Világnapja - Október 1
... millió hatvan év feletti személy él a világon, számuk 2025-re akár meg is kétszereződhet, éppen ezért a gyorsan öregedő világban az idősek sokat segíthetnek - önkéntes munkával, tapasztalataik átadásával.
A megemlékezés célja, hogy figyeljünk az idősek problémáira, felhívjuk a figyelmet az időskorúak bántalmazására.

Az Idősek Világnapja lehetőséget nyújt, hog...
2021-10-01 08:53:03
A csodás hatású iszappakolás
... kiválasztásában.

Az iszapot már az ókorban is használták mint terápiás anyagot. Igaz, akkor még nem tudták pontosan, milyen ásványi anyagokkal vannak teli és hogyan hat a szervezetre, de a tapasztalataik megerősítették az egészségügyi előnyeiket.

Iszappakolással mi magunk is megpróbálkozhatunk, hiszen ma már bio boltokban is vásárolhatunk, így az otthonunk kö...
2021-02-06 19:40:54
Bemutatták a Szombathelyi Egyházmegye Lelkipásztori Tervét&#
... vagy születhetnek papi, szerzetesi hivatások.
A terv kitér pl. a jegyesoktatásra, amelynek kapcsán szükségesnek ítélték meg a készítők a már házasok bevonását, akik átadhatják tapasztalataikat az elköteleződés előtt álló jegyeseknek, pl. abban hogyan élik hitüket, nevelik gyermekeiket. A terv fontos gondolatai közé tartozik, hogy legalább a katolikus iskolákban elinduljon a ...
2020-11-29 21:21:57
Katalin-napi népszokások
... érdemlő nap november 25. Katalin napja.
Régebben, mivel nem volt meteorológia előrejelzés, nem nagyon tudtak másra hagyatkozni az időjárás-előrejelzést illetően az emberek, mint tapasztalataikra, megfigyeléseikre és abból vontak le különböző következtetéseket, összefüggéseket. A novemberi megfigyelésekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.

November 25-e Katalin...
2020-11-25 21:05:02
Éjszakai kijárási korlátozást vezet be a kormány
... Ausztriában már másfélszer annyi az egymillió lakosra jutó fertőzött, mint Magyarországon, "nyugatabbra pedig még ennél is rosszabb a helyzet".
Közölte: ez azért fontos, mert tapasztalataik szerint Magyarország 5-7 nap késéssel követi Ausztriát. Ha így lesz, akkor december közepére a kórházak elérik a teljesítőképességük határát - mondta.

Meg kell védeni az idő...
2020-11-03 22:42:52
Rendőrség: nyáron van a legtöbb közúti baleset
... pedig valójában a magyar viszonyok között nem éri meg túllépni a sebességet, hiszen a kis távolságok miatt csak perceket lehet nyerni ezzel - emelte ki.
Kitért arra is, hogy tapasztalataik szerint a közlekedési morál javult az elmúlt időszakban Magyarországon. Ez a sűrűbb ellenőrzéseknek is köszönhető, illetve az olyan új módszereknek, mint a civil autókból történő figyelések...
2020-08-13 09:11:33
Koronavírus - Pedagóguskar: hibrid tanításra kell felkészülni szeptembertől
... tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt.
Horváth Péter erre reagálva elmondta, tapasztalataik szerint már a diákok, a szülők és a pedagógusok is nagyon várják a szeptemberi hagyományos iskolakezdést.
Ugyanakkor bizonyos egészségügyi szabályokat alaposan át kell gondolni: marad...
2020-07-31 12:02:06
1 2 3 ..........................82 83 .............123 124 ............163 164 165 
Címkék: Szabó, Idősek Világnapja, Szombathelyi Egyházmegye Lelkipásztori Tervét&#, Cyrille Cohen, Letoha Tamás, Horváth Péter, csodás hatású, legtöbb közúti, erősen kapatos, máglyára ültetett, támadásától történelmi, legjobban tartottak, körülállók összenéztek, testvérek terjengős, imádság frissessége, eredeti tüskefehérje, oltási útleveleket, egyik friss, gyorsan öregedő, idősek sokat, megemlékezés célja, idősek problémáira, időskorúak bántalmazására, tapasztalataik megerősítették, egészségügyi előnyeiket, terv kitér, elköteleződés előtt, terv fontos, katolikus iskolákban, novemberi megfigyelésekből, csokorra valót, egymillió lakosra, kórházak elérik, magyar viszonyok, közlekedési morál, elmúlt időszakban, sűrűbb ellenőrzéseknek, civil autókból, szeptemberi hagyományos, összejövetelekre, megfigyelésekből, megfigyeléseikre, tapasztalataikat, tapasztalataikra, összefüggéseket, kiválasztásában, ellenőrzéseknek, jegyesoktatásra, iszappakolással, tapasztalataik, kétszereződhet, megerősítették,
© 2013 TVN.HU Kft.