Belépés
MNB: a bankok megszabadultak rossz projekthiteleiktől; nőtt a jelzáloglevelek piaca
... kamatkockázatát is figyelembe veszik, így a rövidebb kamatperiódusú, változékonyabb törlesztőrészletű jelzáloghiteleket csak nagyobb jövedelem mellett lehet felvenni.
Az eddigi tapasztalatok szerint a módosítás hatékonyan mérsékli az ügyfelek kamatkockázatát, és a piaci szereplők megfelelő módon alkalmazkodtak a módosult elváráshoz - derül ki a jelentésből.
Szombati Ani...
2018-12-13 13:21:40
Természetbölcselet orosz honban, mint emberség
... képmutatás mellett űzött bizánci vallás? Az ellene fordulók - Szaharov professzortól Zaliginig, Leonyid Leonovtól, Az orosz erdő írójától Szolzsenicinig- pedig soha nem az élenjáró nyugati tapasztalatokra hivatkoznak, hanem - mint az igazság, hasznosság és szépség legfőbb mintájára - az orosz természetre. És nem a bukolikus idillre, hanem az orosz gondolkodás és az alkotói lét egé...
2018-12-12 06:07:29
Krónika 7. rész (bizottsági jelentések vitái)
... módosításáról szóló vitában Fazekas Sándor (Fidesz), a törvényalkotási bizottság felszólalója elsődleges célként a szaktárca feladatainak módosítását jelölte meg, okként a szakmai tapasztalatokat és az időközben történt jogszabály-módosításokat említve.
Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára azt jelezte: kevés módosító indítvány érkezett a javaslathoz, az...
2018-12-11 14:23:53
Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek
... megvalósításának üzleti oldalától a kommunikáció és a szabadalmaztatás útvesztőjéig. A tanulmányúton a visegrádi országokból érkezett fiatalok már befutott izraeli cégek alapítóitól trükköket, tapasztalatokat tanulhatnak nagyrészt interaktív műhelybeszélgetéseken, céges látogatásokon, egyéni tanácsadásokon.
"A résztvevők nem gondolták volna, hogy politikai jelentőségű az útj...
2018-12-10 22:52:24
Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron
... parkolók foglaltsági helyzetéről.
Cser-Palkovics András polgármester szerint sikertörténet indul el a parkolószenzorok telepítésével és az applikáció elindításával, s ha jók a tapasztalatok, a programot kiterjesztik az egész városra. Mint fogalmazott "a közeljövő városa épül Székesfehérváron és nem a távoli jövőé"".
Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolg...
2018-12-10 16:11:43
Grezsa: újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra
... 450-et újítottak fel; 12 esetben az alapkőletétel is megtörtént. Ezen kívül mind az 1664 intézménybe fejlesztőcsomagot is eljuttattak - tette hozzá.
Grezsa István azt mondta, a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez az óvodafejlesztési program egyfajta "örömprogrammá" alakult, amely nemcsak szülőkről, gyerekekről és óvónőkről szól, hanem teljes közösségeket mozgat meg. Kitért a ...
2018-12-10 12:21:52
Női kézilabda Eb - Rasmussen: egy lépéssel az ellenfél mögött voltunk
... megállítani őket, minden játékelemben jobbak voltak. Nagyon jó lecke volt ez számukra, most az a feladatunk, hogy a lehető legtöbbet tanuljunk ebből a vereségből, és hasznosítsuk a mai tapasztalatokat a németek ellen. Fáj a vereség, de túl kell lépnünk rajta, fel kell állnunk és készen kell állnunk vasárnapra" - szögezte le a kapitány.
A magyar együttes múlt szombaton 28-25-r...
2018-12-07 23:56:26
Magyar Levente: sikeres volt a vajdasági gazdaságfejlesztési program
... szakmailag felkészült emberek".
Olyan rendszer épült fel, amely példaként szolgálhat máshol - tette hozzá Pásztor István, majd felajánlotta segítségét azoknak, akik a vajdasági tapasztalatokra szeretnének alapozni.
A magyar kormány és a VMSZ közös vajdasági gazdaságfejlesztési programjára Budapest eleinte 50 milliárd forintot szánt, később azonban növelték a keretösszeg...
2018-12-07 12:01:34
Fiatal citerások találkozója Mezőtúron
... önkormányzat által támogatott adventi programot azért hívták életre, hogy az általános, illetve művészeti iskolákban működő népzenei együttesek, szólisták szereplési lehetőséget kapjanak. A tapasztalatok szerint számukra ugyanis többnyire csak a helyi rendezvények kínálnak egy-egy alkalmat a bemutatkozásra - tette hozzá.
Csider István elmondta: a találkozón nem kell egymássa...
2018-12-07 07:05:50
Szép írások
... ellenére tehetsz még valamit. Az életed minőségét nem az határozza meg, hogy egészséges vagy beteg, gazdag vagy szegény vagy. Nem! Az határozza meg, hogy emberként mit kezdesz ezekkel a tapasztalatokkal: a megszégyenítő és fájdalmas pillanatokkal.

Amikor kislány voltam, nagyon össze voltam zavarodva, mert senki sem volt az életemben, akire hasonlítani szerettem volna. N...
2018-12-06 21:17:24
1 2 3 ..............529 530 ........794 795 .......1058 1059 
Címkék: Magyar Levente, Szombati Ani, Leonyid Leonovtól, Fazekas Sándor, Farkas Sándor, Cser-Palkovics András, Király István, Vodafone Magyarország, Grezsa István, Pásztor István, Csider István, bankok megszabadultak, jelzáloglevelek piaca, high tech, ellenfél mögött, rövidebb kamatperiódusú, eddigi tapasztalatok, módosítás hatékonyan, ügyfelek kamatkockázatát, piaci szereplők, módosult elváráshoz, ellene fordulók, orosz erdő, élenjáró nyugati, orosz természetre, bukolikus idillre, orosz gondolkodás, törvényalkotási bizottság, szaktárca feladatainak, szakmai tapasztalatokat, időközben történt, szabadalmaztatás útvesztőjéig, visegrádi országokból, parkolószenzorok telepítésével, applikáció elindításával, programot kiterjesztik, egész városra, közeljövő városa, távoli jövőé, 1664 intézménybe, óvodafejlesztési program, lehető legtöbbet, németek ellen, magyar együttes, vajdasági tapasztalatokra, magyar kormány, tapasztalatok szerint, helyi rendezvények, életed minőségét, székesfehérváron, óvodafejlesztési,
© 2013 TVN.HU Kft.