Belépés
6. évközi hét hétfő 02.15
... alapján mégis úgy tűnik, hogy bizony előfordulhat ilyen. Még Jézus is reménytelennek látja a farizeusokkal való párbeszédet és inkább lemondóan távozik.
A Jézuséhoz hasonló keserű tapasztalatok azért ne vegyék el teljesen kedvünket attól, hogy az emberek megtéréséért és Isten országáért tevékenykedjünk.
C Horváth István Sándor

Imádság
Urunk, Jézus Krisz...
2021-02-15 10:30:40
Gyógynövények vírusfertőzésre – Interjú Lopes-Szabó Zs
... jólesik a meleg, párás levegő, egy kiadós gőzölés. Mi a véleménye az aromaterápiáról? Mennyire hasznosak influenzás, náthás tünetekre?

Az illóolajokkal kapcsolatban jók a tapasztalatok, nagyon hatásosak vírusos és bakteriális eredetű fertőzések esetében. A citromból, illetve a levendulából készült illóolaj nagyon jól fertőtleníti a levegőt és segíti a légzést.
...
2021-01-30 22:56:37
A fogfájás csillapítása természetesen
... tüneteinken. Nincs is más dolgunk, mint lereszelni egy ujjnyi gyömbért, benedvesíteni egy vattapamacsot, majd erre helyezni egy kevés gyömbért és néhány percig az ínyünkre helyezni. Tapasztalatok szerint a fájdalomnak hamarosan nyoma sem lesz.
Forrás :

Megjegyzés : pár csepp propolisz t...
2021-01-28 22:47:19
Az igazsághordozók
... világos. Ez egy igaz állítás, melyben senki sem kételkedik, ezáltal az alapvető tudástár nem bővül, nem teszünk a kijelentésével különleges felfedezést.

Tények azok a tapasztalatok is, melyek megtörténtek egy ember élete folyamán, ezek által kialakul egy benső igazságérzet. Tehát az igazság így nem kapcsolódik közvetlenül a szellemi tudással, mely inkább az élet során ...
2021-01-26 07:52:55
Oltás utáni tapasztalatok ......
... megbetegedéseket.
...................
2021-01-22 09:40:30
Gyorsan összeomlott
... pénzügyi háttérrel, hiszen egyetlen cégben sem volt tulajdonos vagy cégvezető. A belizei regisztrációval rendelkező Murmurati magyar képviselője, Rácz Mihály viszont szerteágazó irányító tapasztalatokat tud felmutatni, egykori cégeit azonban sorban fizetésképtelenné kellett minősíteni, majd 2016-ban a bíróság magát Ráczot is eltiltották öt évre a cégvezetéstől.

A közlem...
2021-01-19 19:56:08
Káposztafélék a bélrendszer egészsége érdekében
... mondotta a kutatás vezetője - "de még sok egyéb tényező is szerepet játszhat ezekben a megfigyelésekben". A tanulmány végén hangsúlyozzák, a bőséges zöldségevés nem csak a táplálkozá...
2021-01-09 22:24:15
/3/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... (orrnyálkahártya gyulladás, torokgyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, gégehurut, légcsőhurut, hörghurut) úgy, hogy a páciensek 92 %-ban visszanyerték egészségüket.

Magyar tapasztalatok a méz gyógyhatásáról
Ha a kisgyerek köhögött, hólyagpapírra mézet kentek és a mellkasára borították. Valahol mézet és zsírt kentek egy rongyra és azt tették a beteg mellére. Egyes hel...
2021-01-09 22:04:04
Sokáig szeretne élni? Bölcs akar lenni?
... szívünket nyomja. Szeretnénk bölcsek és tapasztaltak lenni.

De mitől is lesz valaki bölcs? Mikor mondhatja el ezt magáról valaki? Nyilván szüksége van az embernek olyan tapasztalatokra, amelyek bölccsé formálják, de magas szintű szellemi tudással és érzelmi intelligenciával is rendelkezni kell. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mitől is válhatunk ilyen érett és tapasztalt sze...
2021-01-02 12:59:06
Gyógyító zöldségek
... (orrnyálkahártya gyulladás, torokgyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, gégehurut, légcsőhurut, hörghurut) úgy, hogy a páciensek 92 %-ban visszanyerték egészségüket.

Magyar tapasztalatok a méz gyógyhatásáról
Ha a kisgyerek köhögött, hólyagpapírra mézet kentek és a mellkasára borították. Valahol mézet és zsírt kentek egy rongyra és azt tették a beteg mellére. Egyes hel...
2020-12-27 23:54:26
1 2 3 ...............555 556 ........833 834 .......1110 1111 1112 
Címkék: Interjú Lopes-Szabó Zs, Horváth István Sándor, Jézus Krisz, Rácz Mihály, fogfájás csillapítása, bélrendszer egészsége, gyógyító természettel, farizeusokkal való, emberek megtéréséért, kiadós gőzölés, illóolajokkal kapcsolatban, levendulából készült, ujjnyi gyömbért, kevés gyömbért, ínyünkre helyezni, fájdalomnak hamarosan, igaz állítás, alapvető tudástár, kijelentésével különleges, ember élete, benső igazságérzet, szellemi tudással, élet során, belizei regisztrációval, bíróság magát, kutatás vezetője, tanulmány végén, bőséges zöldségevés, kisgyerek köhögött, mellkasára borították, beteg mellére, embernek olyan, megbetegedéseket, megfigyelésekben, intelligenciával, regisztrációval, vírusfertőzésre, orrnyálkahártya, igazsághordozók, aromaterápiáról, tevékenykedjünk, tapasztalatokra, tapasztalatokat, torokgyulladás, gyógyhatásáról, reménytelennek, kijelentésével, hangsúlyozzák, benedvesíteni, visszanyerték, tapasztalatok, orrmelléküreg, farizeusokkal, gyógynövények, vattapamacsot, cégvezetéstől,
© 2013 TVN.HU Kft.