Belépés
Jó étvágyat !....
... ha konzerv nem kell sok idő hozzá) Amikor majdnem kész, adjuk hozzá a petrezselymet.
A pennét ( tésztát ) sós vízben roppanósra főzzük.
A pennére ráöntve a borsós sonkát forrón tlaljuk, tetején a reszelt parmezánnal.

Jó étvágyat !
Akinek a fenti receptre most nincs ideje :..
...
2007-11-19 12:38:22
1 
Címkék: pennére ráöntve, borsós sonkát, reszelt parmezánnal, fenti receptre, petrezselymet, parmezánnal, roppanósra, étvágyat, receptre, ráöntve, pennére, majdnem, tésztát, tetején, tlaljuk, reszelt, konzerv, akinek, vízben, forrón, sonkát, borsós, főzzük, amikor, pennét, adjuk, fenti, nincs, hozzá, ideje,
© 2013 TVN.HU Kft.