|
|
|
... réteget 2 púpozott teáskanál zselatinból, 1 dl vízből és egy kevés piros italporból készítettem.)
Amikor a legfelső réteg is megkötött, akkor a tortától éles késsel elválasztjuk a tortakarimát, és lehúzzuk róla.
Az oldalára a piskótatallérokat kevéske zselével ragasztjuk hozzá.
Köszönöm, ha megosztod: Zsuzsamama főzőoldala, facebook
... |
2014-06-07 19:20:21 |
|
|
|
|
|
|
... hűtőszekrényből akkor kivett maradék tésztát a tetejére reszeljük. A forró sütőbe tolva tíz percig erős, majd takaréklánggal megsütjük. A formában hagyjuk kihűlni, és a szélét körülvágva, a tortakarimát lehúzva róla, a tortalappal együtt csúsztatjuk tálra. Ha. nagyobb mennyiségből- 40 dkg lisztből, 25 dkg margarinból - készítjük (a többi alapanyagból is ehhez arányítva többet véve... |
|
2011-02-13 09:37:13 |
|
|
|
|
|
|
...
Juhászné Szunyogh Mária [Mar...
Dobostorta
Hozzávalók:
A piskótához:
15 tojás,
15 evőkanál cukor,
15 evőkanál liszt.
A krémhez:
5 tojás,
30 dkg porcukor,
2 Rama,
pici kakaó
A tetejére kb 20 dkg cukor.
Elkészítés:
Kerek tortaformában 5 lap... |
2010-11-10 16:58:59 |
|
|
|
|