Belépés
Miért csak decemberben jut eszünkbe, hogy tele a világ ...
Miért csak decemberben jut eszünkbe, hogy tele a világ nehéz sorsú emberekkel?
Karácsony környékén, sőt, egész decemberben égünk a vágytól, hogy adhassunk. Egyszeriben mindenkire rá tör a jótékonykodhatnék. Keresi a lehetőséget, hol mesét olvasson gyerekeknek, elvigye a ruháit, gyerekének játékait, amire nincs szükségük. Pénzt akar adni, valahol mindenáron önkénteskedni akar. ...
2022-12-06 19:48:29
Versek a télről: DECEMBER
... áldás, de egy az érzelem.
Szeretet ünnepére, percig béke hirtelen.
A földön lent, s az égben fent, békesség a lelkünkben,
itt a december, itt a december.

Ha adni tudsz, majd kapni fogsz, az élettől,
ez a dal segít, hogy búcsúzz most a könnyektől
hát írjuk át, színezzük át, egy újabb év minden új napját.

Boldog karácsonyt jó veled, bo...
2022-12-04 15:30:24
Adventi ajtó-Ímé az ajtó elõtt állok és zörgetek
... áldozata az Emberfiának áldozata. ő mondja ki a döntő szót: "Elvégeztetett!" A templom kárpitja, a csukott ajtó a tetejétől az aljáig kettérepedt. Megnyílt az ajtó! Lehet bemenni. Tudsz-e örülni annak, hogy Jézus nevében mehetsz az Atyához? Jézus a testének kárpitján át megy az Atya elé.

Bemutatja az áldozatot, és Isten megbékél az emberrel.

R...
2022-12-02 09:31:20
Spurgeon - December 2
..."Simon, Jóna fia, szeretsz-e engem?"..."Uram, te mindent tudsz; te tudod, hogy szeretlek téged." Jn 21,17


Urunk megkérdezi Pétert, hogy szereti-e őt. Nem a mennyei áldások vagy Isten népe iránti szeretetéről kérdezi, hanem hogy őt magát szereti-e.

Jézus régi nevén szólítja Pétert: "Simon, Jóna fia" -, hogy emlékeztesse, mit tett érte a kegyelem. Megváltó...
2022-12-01 20:35:16
Harmonia.......
... nevezik. A kártya arra figyelmeztet, légy szemfüles, és használd a fejed, ne engedd, hogy túljárjanak az eszeden! Emlékszel, mit tanított az öreg Karak Vuknak? ,,Nem vagy buta, csak még keveset tudsz!" Az egyik legügyesebb honos ragadozó állatunk. Minden okosnál van még okosabb - soha nem gondolhatsz minden eshetőségre!

Szerelmi üzenete: A róka a szerelmi csalárdságot h...
2022-12-01 16:45:03
Mai harmónia kártyám
... kártya arra figyelmeztet, légy szemfüles, és használd a fejed, ne engedd, hogy túljárjanak az eszeden! Emlékszel, mit tanított az öreg Karak Vuknak? ,,Nem vagy buta, csak még keveset tudsz!" Az egyik legügyesebb honos ragadozó állatunk. Minden okosnál van még okosabb - soha nem gondolhatsz minden eshetőségre!

Szerelmi üzenete: A róka a szerelmi csalárds...
2022-12-01 07:47:57
Harmonia.......
... jelent. Egységet a természettel, az erőkkel. Mehaladhatod általa saját határaidat. Olyan pillanatokat ad, amikor mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok...
2022-11-29 18:38:59
Harmonia.......
... jelent. Egységet a természettel, az erőkkel. Mehaladhatod általa saját határaidat. Olyan pillanatokat ad, amikor mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok...
2022-11-28 17:24:05
Harmonia.......
... szeretetért - az önfeladás nem azonos az önállótlansággal, az alázat sem ugyanaz mint a megalázkodás.
Vizsgáld felül, ki képes téged függésben tartni? Mi az, amitől nem, vagy nehezen tudsz elszakadni egy-egy kapcsolaton belül. Vedd számba, kik a barátaid!
Erre is gondolj: A cigánykártya Hűség lapja. Számos híres kutyás film és könyv látott napvilágot. Olvass el egyet, va...
2022-11-21 15:55:19
Hogyan tudsz legjobban szeretni valakit
...
2022-11-09 19:15:55
1 2 3 ..........2068 2069 .....3102 3103 .....4136 4137 4138 
Címkék: Karak Vuknak, ajtó el&#245, világ nehéz, földön lent, égben fent, templom kárpitja, csukott ajtó, aljáig kettérepedt, testének kárpitján, mennyei áldások, kártya arra, öreg Karak, egyik legügyesebb, szerelmi csalárdságot, szerelmi csalárds, föld felett, nehézségek elől, cigánykártya Hűség, önállótlansággal, párkapcsolatban, elvégeztetett, önkénteskedni, figyelmeztet, mehaladhatod, futamodjatok, természettel, emlékeztesse, pillanatokat, szeretetéről, megalázkodás, cigánykártya, csalárdságot, gyerekeknek, decemberben, gondolhatsz, legügyesebb, túljárjanak, emberfiának, egyszeriben, lehetőséget, kettérepedt, eshetőségre, külvilággal, kapcsolatba, akadályokon, kapcsolaton, szeretetért, karácsonyt, határaidat, elszakadni, könnyektől, mindenáron, gyerekének, napvilágot, lelkünkben, megkérdezi, mindenkire, emberekkel, nehézségek, menekülést, gyorsabban, megújulnak, emlékszel, legjobban, szükségük, szemfüles, színezzük, áldozatot, szeretlek, bemutatja, kárpitján,
© 2013 TVN.HU Kft.