Belépés
Csökkent az adóparadicsomban bejegyzett cseh cégek száma
... Stepánová, a Bisnode elemzője újságíróknak.
A legnagyobb számban a cseh cégek Hollandiát (mínusz 272), az Egyesült Államokat (mínusz 178) és Ciprust (mínusz 103) hagyták el. Nőtt ugyanakkor a cseh cégek száma a Bermuda szigeteken, Hongkongban, Lichtensteinben és Máltán.
Szakértői becslések szerint az adóparadicsomokban bejegyzett cégek a cseh államot évente több tízmill...
2020-01-21 17:58:58
EP-elnök: az antiszemitizmus démonja visszatér Európába és a világ egészébe
... "olyan időszakra emlékeztetnek, amelyről azt reméltük, már régen véget ért" - mondta.
A hét folyamán Jeruzsálemben emlékezni kell Európa történelmének legsötétebb pillanataira, ugyanakkor meg kell vitatni azt is, mit lehet tenni az egész világon újra jelentkező gyűlölet és antiszemitizmus kezelése érdekében - tette hozzá az Európai Parlament elnöke.
A csütörtökön, a jeru...
2020-01-21 17:16:41
Brexit - Volt brit külkereskedelmi miniszter: nem lesz lehetséges az akadálytalan kereskedelem az EU-val
... londoni megbeszélésén - csakúgy, mint már korában is többször - leszögezte, hogy erről nem lehet szó, az átmeneti időszak december 31-én véget ér.
A brit üzleti szektor szervezetei ugyanakkor többször is figyelmeztették a brit kormányt, hogy ha az idén nem sikerül szabadkereskedelmi megállapodásra jutni az Európai Unióval, és ha az átmeneti időszakot ennek ellenére nem hossza...
2020-01-21 16:31:47
PM: az uniós klímastratégia költségeit a legnagyobb szennyezőknek kellene fizetniük
... gazdaság adóztatását is érintették. Varga Mihály elmondta: fontos, hogy a digitális cégeket hasonlóan lehessen adóztatni, mintha hagyományos üzleti modellben végeznék tevékenységüket. Ugyanakkor Magyarország határozottan elutasítja az olyan megoldásokat, amelyek a valós gazdasági tevékenységet és a meglévő nemzetközi adóztatási sztenderdeket figyelmen kívül hagyva adóztatnák a vál...
2020-01-21 16:12:06
Az üdvösség reménysége
... Ha Krisztuséi vagyunk, bűneinkre bocsánatot nyertünk, és tudunk jót cselekedni. A bűn nem uralkodik többé rajtunk. Krisztus uralkodik rajtunk Lelke által. Szívünk megváltozott.
Ugyanakkor az embernek nem szabad túl sokat remélnie a keresztyén élettől a jelenlegi világban. Nem az életünk fogja bebizonyítani nekünk, hogy meg vagyunk váltva. Ez a bizonyosság mindig rajtunk kívül...
2020-01-21 16:08:40
Dunai hajóbaleset - Fővárosi Törvényszék: elegendő a vádlott bűnügyi felügyelete
... Kerületi Bíróság végzését és döntésével megszüntette a többek között vízi közlekedés halálos tömegszerencsétlenséget okozó veszélyeztetésének vétségével vádolt férfi letartóztatását.
Ugyanakkor a bíróság az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig elrendelte a férfi nyomkövető technikai eszközzel ellenőrzött bűnügyi felügyeletét.
A Fővárosi Törvényszék állás...
2020-01-21 15:51:34
A hűség évadát hirdette meg a Soproni Petőfi Színház
...
Pataki András elmondta, hogy a tematikával reflektálni szeretnének a soproniságra és a hűségre, ugyanakkor a szeptemberben Budapesten megrendezésre kerülő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus is megjelenik benne.
Összesen 14 darabbal készülnek, amelyből felnőtt bérletben négy nagyszínházi, egy balett- és egy kamaraszínházi előadás lesz.
Bemutatják Katona Imre...
2020-01-21 14:11:49
Illegális bevándorlás - Rendkívüli főkapitányi értekezletet tartott a belügyminiszter
... a társadalom elismeri. A rendőrség bemutatott eredményei megerősítik korábbi tapasztalatát, amely szerint a rendőri szervek, a honvédség erői és a polgárőrség együttműködése kiváló. Ugyanakkor szorgalmazta, hogy ebbe az együttműködésbe vonjanak be minél több, az érintett határszakaszokon jelen lévő személyt, szervezetet.

A miniszter kifejtette: elvárja a helyi szakértő...
2020-01-21 14:01:38
Vajdaságot érintő szerb-magyar egészségügyi együttműködést megállapodást kötöttek Szegeden
... kapcsolatos tapasztalatok megosztását is.
Szerbiában már kilenc éve szűrik az újszülötteket az egyik ritka betegségre, a cisztás fibrózisra. Magyarország is tervezi a szűrés bevezetését, ugyanakkor a magyar orvosok komoly tapasztalatokat szerzetek a felnőtt páciensek ellátásában - mondta Horváth Ildikó.
Az eseményen aláírták a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és az Újvidék...
2020-01-21 13:21:26
Iratismertetéssel folytatódott a tömeggyilkosságokkal vádolt szír férfi pere
... szervezet véleményét is a fogvatartottról. Eszerint a férfi magatartása most kevésbé problémás, mint korábban, fegyelmi felelősségre vonására nem volt szükség. A büntetés-végrehajtás szerint ugyanakkor a vádlottat gyakran kell figyelmeztetni zárkája tisztaságára, egyéni higiéniája átlagon aluli, a tisztálkodás alapvető szabályait sem ismeri. A kapott utasításokat megérti, de a vég...
2020-01-21 12:51:25
1 2 3 ..............4289 4290 .......6433 6434 .......8577 8578 8579 
Címkék: Fővárosi Törvényszék, Soproni Petőfi Színház, Egyesült Államokat, Európai Parlament, Európai Unióval, Varga Mihály, Ugyanakkor Magyarország, Kerületi Bíróság, Pataki András, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Bemutatják Katona Imre, Horváth Ildikó, Szegedi Tudományegyetem, adóparadicsomban bejegyzett, antiszemitizmus démonja, világ egészébe, akadálytalan kereskedelem, uniós klímastratégia, legnagyobb szennyezőknek, üdvösség reménysége, vádlott bűnügyi, hűség évadát, legnagyobb számban, cseh cégek, cseh államot, egész világon, átmeneti időszak, brit üzleti, brit kormányt, átmeneti időszakot, digitális cégeket, olyan megoldásokat, valós gazdasági, meglévő nemzetközi, keresztyén élettől, jelenlegi világban, életünk fogja, bizonyosság mindig, többek között, elsőfokú bíróság, férfi nyomkövető, tematikával reflektálni, szeptemberben Budapesten, kamaraszínházi előadás, társadalom elismeri, rendőrség bemutatott, rendőri szervek, honvédség erői, polgárőrség együttműködése, együttműködésbe vonjanak,
© 2013 TVN.HU Kft.