Belépés
Harmonia.......
... ezért érdemes a HarmoNet horoszkóp oldalán is körülnézned!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek forró, kihasználó, akár megalázó, az érdekekről és az önzésről szóló, ugyanakkor mégis nemes, felemésztő tűzzel égő önalávetéssel - leigázással járó szerelem. Párkeresőknek méltatlan, de nagyon vonzó partner.

Személyes üzenete:

Nézd meg, mit üzen má...
2021-10-17 13:43:24
Mai harmónia kártyám
... lennének, ma politikusokként és rendőrökként kellene megjelenniük, de nem látják el a feladatatukat. A harcos nehéz karmája abban áll, hogy harcolnia és bántania kell mások érdekében, ugyanakkor nem támadhat, nem használhatja gyilkolásra erejét. Ez az önellentmondás a meghasonlás veszélye.

Szerelmi üzenete: A karddal bánó harcos a szeretkező férfi is egyben. Igazi inte...
2021-10-15 07:35:57
A magnézium sokat segíthet az egészségünk javításában
... a C-reaktív fehérje (CRP) szintje megemelkedik a szervezetben, ami gyulladáshoz vezethet. A magnézium a vér CRP-szintjének csökkentésével eredményesen küzdhet a gyulladással szemben. Ugyanakkor az alacsony magnéziumszint is összefüggésbe hozható a krónikus gyulladással.

A magnéziummal kapcsolatban bebizonyosodott, hogy javítani képes a premenstruációs szindróma, azaz a ...
2021-10-13 21:07:32
Mai harmónia kártyám
... Szűziesség, ártatlanság, tisztaság

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A fehér az Én-központú individuum színe. Ártatlanságot, tisztaságot, ugyanakkor magányt fejez ki. Az esküvői ruha a szűz lányon az érintetlenséget, az ártatlanságot szimbolizálja. Ez a szín előírás a kórházakban, az összes olyan intézményben, ahol a tisztaságra nagy han...
2021-10-11 07:55:27
140 éve született Kittenberger Kálmán
... kalandos utat bejárt Kittenberger Kálmán élete ennél sokkal többről szólt. Nevével kirándulás közben a Dunakanyar és a dél-börzsönyi táj több pontján is találkozhatunk, igaz emléket ugyanakkor híres barátja, Fekete István állított neki, aki a nimbusz mögé látva írta meg a vadász hányattatott történetét.

Manapság a természetjárók egy r...
2021-10-10 19:15:38
Titokzatos kegyelem
... dolgokat. Azt mondja még az ember, hogy ez az eset segített neki jobban megérteni a szenvedést és a halált és jobban értékelni Krisztust, az Ő munkáját és a szeretet irántunk.

De ugyanakkor azt mondja, hogy továbbra is ott van benne az a kérdés hogy Isten mire is akarja őt ezáltal tanítani. Úgy gondolja hogy a lényeget nem érti, nem látja, a nagy leckét. Talán az lenne,...
2021-10-07 20:26:44
Emlékezés a hősökre: 1849. október 6.
... pedig többek között az mondott ellen, hogy Ferdinánd 1848 októberében törvénytelenül oszlatta fel a magyar országgyűlést. Ez a tény a Karl Ernst főtörzsbíró vezette 14 tagú törvényszéket ugyanakkor nem akadályozta meg abban, hogy augusztus 25-én - Kiss Ernő kihallgatásával - megkezdje a honvédtisztek elleni eljárást.

A vizsgálat során a vádlottak nem részesü...
2021-10-06 18:45:54
Öregedést lassító gyógynövények
... hatásokkal rendelkezik. A kurkumában található antioxidáns vegyület, a kurkumin tehető felelőssé az anti-aging hatásokért. Ez a gyógynövény az egyik legjobb ellenszere a bőr öregedésének, ugyanakkor csökkentheti a különféle degeneratív betegségeket is.

A ginszeng rendkívül népszerű gyógynövény Ázsiában és Amerikában. Jól ismert öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik...
2021-10-03 22:44:04
Harmonia.......
... Szűziesség, ártatlanság, tisztaság

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A fehér az Én-központú individuum színe. Ártatlanságot, tisztaságot, ugyanakkor magányt fejez ki. Az esküvői ruha a szűz lányon az érintetlenséget, az ártatlanságot szimbolizálja. Ez a szín előírás a kórházakban, az összes olyan intézményben, ahol a tisztaságra nagy han...
2021-10-01 17:00:55
Hit
Micsoda kegyelem, ha valaki szabad minden felületes hittől! Inkább legyen ez a hit kisebb, ha igaz, minthogy valakinek nagy hitvallása van, de ugyanakkor nincs benne szívbeli bizalom az Úr Jézus iránt.

Spurgeon...
2021-10-01 07:53:42
1 2 3 ..............4437 4438 ........6656 6657 .......8873 8874 8875 
Címkék: Kittenberger Kálmán, Fekete István, Karl Ernst, Kiss Ernő, magnézium sokat, egészségünk javításában, önzésről szóló, harcos nehéz, meghasonlás veszélye, karddal bánó, szeretkező férfi, gyulladással szemben, alacsony magnéziumszint, krónikus gyulladással, magnéziummal kapcsolatban, premenstruációs szindróma, esküvői ruha, szűz lányon, ártatlanságot szimbolizálja, szín előírás, összes olyan, tisztaságra nagy, nimbusz mögé, vadász hányattatott, eset segített, szeretet irántunk, nagy leckét, mondott ellen, magyar országgyűlést, honvédtisztek elleni, vizsgálat során, kurkumában található, kurkumin tehető, anti-aging hatásokért, egyik legjobb, különféle degeneratív, ginszeng rendkívül, tulajdonságokkal, politikusokként, párkapcsolatban, érintetlenséget, bebizonyosodott, kihallgatásával, premenstruációs, önellentmondás, természetjárók, törvénytelenül, magnéziumszint, találkozhatunk, csökkentésével, gyógynövények, párkeresőknek, önalávetéssel, feladatatukat, országgyűlést, öregedésgátló, törvényszéket,
© 2013 TVN.HU Kft.