Belépés
Tőzsde - Vegyes mozgás Ázsiában
... emelkedéssel, 21 996 ponton zárta a napot. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX index 0,22 százalékkal erősödött.
Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,12 százalék pluszban zárt, ugyanakkor a tajpeji börze 0,2 százalékkal gyengült hétfőhöz viszonyítva.
Reggel nyolc órakor még folyt a kereskedés néhány tőkepiacon a térségben, Sanghaj 1,69 százalék, Hongkong 1,51 ...
2019-09-17 08:30:57
Donald Trump szerint "úgy tűnik", hogy Irán áll a szaúdi támadás hátterében
...
Az amerikai elnök ugyanakkor kijelentette, "nagyon közel állnak" annak megállapításához, hogy ki a felelős a támadásért. "Ezt teljes bizonyossággal akarjuk megállapítani" - mondta.
Trump leszögezte: az Egyesült Államok nem akar háborút Iránnal, bár felkészül, és megvan erre a katonai képessége. "A mienk a legerősebb haderő a világon" - szögezte le. "Nem akarok új konfli...
2019-09-16 22:43:03
Erdogan: akár hárommillió szíriai is hazatérhet, ha szélesebb lenne a tervezett biztonsági övezet
... as-Sám (HTS) dzsihadista ernyőszervezet, illetve más kisebb iszlamista milíciák, továbbá az Ankara támogatását élvező fegyveres csoportok ellenőrzése alatt áll. Damaszkusz és Moszkva ugyanakkor minden szíriai felkelőt terroristának tekint.
Putyin a szíriai ellenzéki fegyveresek utolsó bástyájának számító területtel kapcsolatban azt mondta: megállapodott török és iráni hivatal...
2019-09-16 21:52:51
Londoni elemzők: nem hasonlítható 1973-hoz a helyzet, de az eszkaláció ellátási sokkot okozhat
... tanulmányukban a Commerzbank szakértői.
A ház szerint mindez azt jelenti, hogy jelenleg nincs olyan piaci feszültség, amely erősítené a támadás hatásait.
A Commerzbank elemzői szerint ugyanakkor a kockázati forgatókönyvben szerepel az a lehetőség is, hogy Irán felelőssége bebizonyosodik, és ebben az esetben felmerül a helyzet eszkalálódásának veszélye.
Irán katonai ...
2019-09-16 20:12:47
Beethoven-szimfóniákkal indul a Kodály Filharmónia Debrecen új évada
... forrásból fedezik.
Az alpolgármester reményét fejezte ki, hogy az új önkormányzati ciklusban felépül a filharmonikusoknak otthont adó új zenei központ és koncertterem Debrecenben. Ugyanakkor a "mély zenei hagyományok továbbéltetéseként" a nemzetközi Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny mellett 2021-től hasonló színvonalú nemzetközi hangszeres zenei találkozó megrendezését terv...
2019-09-16 19:33:07
Negyven milliárd koronás hiánnyal számol jövőre a cseh kormány
... Miután a kormánykoalíciónak csak 94 szavazata van a 200 tagú alsóházban, a költségvetés elfogadásához szüksége van a 15 kommunist...
2019-09-16 18:02:26
Nagy István: bővül az agrárberuházások támogatása
... beruházások növekedési üteme. Erre a ciklusra az uniós támogatások lassan kimerülnek, a következő időszak pályázatai pedig leghamarabb 2022 végére jelenhetnek meg, a beruházási lendület ugyanakkor nem törhet meg a magyar agráriumban, ezért hirdette meg az agrártárca a beruházási hitelekhez kapcsolódó kamattámogatást - hangsúlyozta a tárcavezető.
A miniszter a kamattámogatás f...
2019-09-16 15:42:39
Meteorológiai szolgálat: a héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok
... csapadék nem várható, mely a betakarításra, a talajmunkákra, az érésre kedvező, és a repce számára is még elegendő nedvesség áll a rendelkezésre a talajban az ország nagyobb részén. Ugyanakkor különösen északkeleten a talaj nagyon száraz, errefelé nagy szükség lenne az esőre.
Zajlik a napraforgó betakarítása, sőt az Alföldön már megkezdődött a kukorica aratása is. A további é...
2019-09-16 14:42:32
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás újra nyert, aranyéremért birkózhat
... közé, ahol már annak tudatában léphetett szőnyegre, hogy a tokiói játékokra biztosította a magyarok helyét a kategóriában.
Az elődöntőben így már "csak" a finálé volt a tét, amiért ugyanakkor nem az előzetesen várt, kétszeres olimpiai bajnok Roman Vlaszovot, vagy esetleg a 2017-es világbajnok Nemes Viktort kellett legyőznie, hanem az őket kiejtő kazah Askat Dilmuhamedovot. A ...
2019-09-16 14:22:40
Először rendezik meg az Erőművek éjszakáját
... célja, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a villamos energia és a távhő előállításának hátterével, érdekességeivel, az alapvető műszaki folyamatokkal és berendezésekkel. Az esemény ugyanakkor találkozási pont lehet az energiatermelés mint szakma iránt érdeklődő pályakezdő szakemberek és a leendő munkáltatók között.
"A MEKH társadalmi felelősségvállalási programjának fontos ...
2019-09-16 11:32:11
1 2 3 ..............4247 4248 .......6371 6372 .......8494 8495 8496 
Címkék: Donald Trump, Kodály Filharmónia Debrecen, Nagy István, Lőrincz Tamás, Egyesült Államok, Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny, Roman Vlaszovot, Nemes Viktort, Askat Dilmuhamedovot, szaúdi támadás, tervezett biztonsági, eszkaláció ellátási, cseh kormány, agrárberuházások támogatása, héten érkezhetnek, első őszi, részvények szélesebb, ausztrál tőzsde, tajpeji börze, kereskedés néhány, amerikai elnök, katonai képessége, legerősebb haderő, szíriai ellenzéki, támadás hatásait, kockázati forgatókönyvben, esetben felmerül, helyzet eszkalálódásának, alpolgármester reményét, nemzetközi Bartók, költségvetés elfogadásához, uniós támogatások, következő időszak, beruházási lendület, magyar agráriumban, beruházási hitelekhez, érésre kedvező, repce számára, ország nagyobb, talaj nagyon, napraforgó betakarítása, kukorica aratása, tokiói játékokra, magyarok helyét, finálé volt, előzetesen várt, 2017-es világbajnok, őket kiejtő, érdeklődők megismerkedjenek, villamos energia, távhő előállításának, alapvető műszaki,
© 2013 TVN.HU Kft.