|
|
|
...
A zsűri ebben az évben a nagykanizsai Wilhelm Dávid által készített, Piemont Királya névre keresztelt fagylaltjának ítélte oda az év fagylaltja címet, amelynek alapja piemonti mogyoró, amit tonkababos feketeszeder-öntettel párosított alkotója. Az év cukormentes fagylaltja illatos birs fekete ribizlivel, amelynek megálmodója egy újfehértói cukrász, Pokoraczki Ágnes.
Nemc... |
2019-05-23 21:07:45 |
|
|
|
|
|
|
... is keverjük az öntetbe.
Minden palacsintát töltsünk be a túrókrémmel, csavarjuk fel a képen látható módon. Tegyük bele egy kör alakú formába és... |
|
2018-02-11 10:10:49 |
|
|
|
|
|
|
...
Tavasszal amikor sok volt az eper azzal ízesítettem,majd következett a meggy. A meggy magjából is tettem bele,így egy kellemesen fanyar ízt kaptam. Ma kevertem össze a második adag feketeszedres pálinkát. Az első nagyon finomra sikeredett. A kamra polcán már szépen sorakoznak felcimkézett üvegekben a különböző ízű pálinkák. Jó lesz majd kóstoltatni a hozzánk érkező rokonokka... |
2009-12-17 16:04:28 |
|
|
|
|
|
|
...
Tavasszal amikor sok volt az eper azzal ízesítettem,majd következett a meggy. A meggy magjából is tettem bele,így egy kellemesen fanyar ízt kaptam. Ma kevertem össze a második adag feketeszedres pálinkát. Az első nagyon finomra sikeredett. A kamra polcán már szépen sorakoznak felcimkézett üvegekben a különböző ízű pálinkák, likőrök. Jó lesz majd kóstoltatni a hozzánk érkező ... |
|
2009-08-25 21:10:31 |
|
|
|
|