Belépés
Itt az óraátállítás megszüntetésének menetrendje
... átállásra 2019. március 31-én kerül sor, míg a télire 2019. október 27-én. Ezt követően az évszakokhoz kapcsolódó óraátállítás alkalmazására nem lesz mód.
Az Európa Bizottság javasolja, hogy 2019-től szüntessék meg az egész EU-ra kiterjedő, évszakokhoz kapcsolódó óraátállítást, a tagállamokat pedig arra ösztönzi, a szomszédos országok egyeztessenek minden változásról R...
2018-10-23 12:18:01
A vízhajtás doktora: ezüstös hölgymál


Az ezüstös hölgymál (Hieracium pilosella) mind Európában, mind Ázsiában megél. Elsősorban a száraz gyepeket, réteket és erdőket, illetve a sziklás helyeket kedveli. A száraz idő miatt ennek a harminc centiméter magasra megnövő, májustól októberig virágzó évelő növényn...
2018-10-18 18:48:41
Fodros ( leveles ) kel jótékony hatásairól
... sokszor a minőség rovására megy.
Az USDA (U.S. Department of Agriculture) legfrissebb táplálkozási piramisában a zöldségek, gyümölcsök és gabonák túlsúlyát és a fehérjék csökkentését javasolja.

dr. Robert Young mikrobiológus szerint a sok állati eredetű fehérje a szervezet elsavasodásához vezethet, ezért ő is elsősorban a zöldségek fogyasztását javasolja.
...
2018-10-18 09:19:43
Az ödéma mint figyelmeztető jel
... kezdődve.A szívelégtelenség kezdeti állapotban jól kezelhető galagonyakészítményekkel, de a dózisnak elég magasnak kell lennie.Az orvos gyakran javasolja a szív tehermentesítését a vérerek kitágításával. Ezt a beteg emelkedő hőmérsékletű kar- vagy lábszárfürdővel érheti el. Enyhe szívelégtelenségnél a szív tehermentesítésére alkalm...
2018-10-16 09:08:49
Tallóztam
Megetetett társadalom: a rákkeltő felvágottak, káros sajtok, GMO zöldségek - a világ, ahol az ételek már EHETETLENEK

Nem a szervezetet, hanem a bennünk kialakuló betegségeket táplálják. Minden, amit az élelmiszeripar borzalmairól nem mondtak el...
A felvágottakban található nitrites pácsóból gyomorrákot okozó nitrozamin képződhet, a színezők pedig kárminsa...
2018-10-15 13:29:14
Brexit - Blair: újabb népszavazást kell tartani az EU-tagságról
... miniszterelnökök vidéki rezidenciáján, Chequersben kidolgozott csomag egyik kulcseleme az, hogy London közös szabadkereskedelmi térség létrehozását és ehhez közös szabályok kialakítását javasolja az EU-nak a fizikai áruk forgalmának szabályozására, olyan módon, mintha Nagy-Britannia és az Európai Unió "kombinált vámtérséget" alkotna.
A csomag, amelyet egyébként sem az Európai...
2018-10-11 13:12:43
Alapjogokért Központ: egyre erősebb az ellenállás az ENSZ migrációs paktumával szemben
... az Európai Bizottság (EB) is támogatja, amely a szövetséghez hasonlóan folyamatosan olyan javaslatokkal áll elő, amelyek a migrációt legális mederbe terelnék. A bizottság többek között javasolja a jelenlegi menekültügyi bevándorlási irányelvek rendeleti szintre emelését, ezzel kisebb mozgásteret biztosítva a tagállamoknak - tette hozzá.
Az EB az Európai Határ- és Partvédelmi ...
2018-10-11 09:31:11
10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek


Az elmúlt években egyre inkább elterjedt a természetes szerekkel való gyógyítás, legyen szó kisebb vagy akár súlyos betegségekről. Tulajdonképpen tele van a konyhánk olyan élelmiszerekkel, amelyeknek lenyűgöző gyógyhatásai vannak.

10 konyhai élelmiszer, amely orvosságként...
2018-10-10 20:15:28
Novák: megalakult a Fidesz-KDNP-frakció népesedés- és családügyi kabinetje
... véleményét, hogy a népesedési kihívásra a migrációval vagy a magyar gyerekek születésének támogatásával válaszoljon-e az ország.
Kitértek az új Nemzeti alaptantervre is, a kabinet azt javasolja, hogy jelenjenek meg benne a népesedési és családügyi szempontok, hogy a gyerekek is megismerkedjenek a jelenlegi demográfiai helyzettel - ismertette Novák Katalin.
Kiemelte, a ka...
2018-10-10 11:51:45
Rontotta világgazdasági növekedési előrejelzését az IMF
... felé a kereskedelmi ellentétek elmérgesedése vagy a politikai bizonytalanságok elmélyülése esetén - áll az elemzésben.
Az IMF a gazdaságok belső ellenálló képességének erősítését javasolja a kockázatok kivédésére: makro- és mikroprudenciális intézkedésekkel a pénzügyi tartalékok megerősítése és az eladósodottság mértékének csökkentése érdekében. Különös hangsúllyal a túlzott ...
2018-10-09 07:04:12
1 2 3 ..................454 455 ..........682 683 .........908 909 910 
Címkék: Alapjogokért Központ, Európa Bizottság, Robert Young, Európai Unió, Európai Bizottság, Európai Határ-, Novák Katalin, óraátállítás megszüntetésének, vízhajtás doktora, ödéma mint, télire 2019, évszakokhoz kapcsolódó, egész EU-ra, tagállamokat pedig, szomszédos országok, ezüstös hölgymál, száraz gyepeket, sziklás helyeket, harminc centiméter, minőség rovására, fehérjék csökkentését, szervezet elsavasodásához, zöldségek fogyasztását, szívelégtelenség kezdeti, dózisnak elég, orvos gyakran, szív tehermentesítését, vérerek kitágításával, beteg emelkedő, rákkeltő felvágottak, bennünk kialakuló, élelmiszeripar borzalmairól, felvágottakban található, színezők pedig, fizikai áruk, szövetséghez hasonlóan, migrációt legális, bizottság többek, jelenlegi menekültügyi, elmúlt években, természetes szerekkel, konyhánk olyan, népesedési kihívásra, migrációval vagy, magyar gyerekek, jelenlegi demográfiai, kereskedelmi ellentétek, politikai bizonytalanságok, gazdaságok belső, kockázatok kivédésére, pénzügyi tartalékok,
© 2013 TVN.HU Kft.