Regisztráció  Belépés
Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat
... mutassanak példát.
Pleschinger Gyula, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja, a zsűri tiszteletbeli elnöke arról beszélt, hogy a kis- és középvállalkozások óriási lehetőséget jelentenek a gazdaság számára a felzárkózás tekintetében. A díjról szólva nagyon fontosnak nevezte, hogy a sikertörténeteket, a jó gyakorlatokat minél szélesebb körben sikerüljön bemutatni....
2018-09-21 14:38:17
A Sanmina 6,7 milliárd forintból fejleszti tatabányai gyárát
... meggyőzésében az alacsony adóterhek, a korszerű oktatás és szakképzés és a rugalmas munkaerőpiaci szabályozás mellett segített az is, hogy Tatabánya nehézipari hagyományai megfelelő alapot jelentenek a korszerű beruházásokhoz - tette hozzá.
Szijjártó Péter üdvözölte, hogy a Sanmina beruházása megerősítette az amerikai vállalatok második helyét a befektetők között, hiszen a l...
2018-09-20 13:52:45
A hatékony migrációs politikáról tartottak szakmai rendezvényt
... társadalmak számára biztonsági kihívást jelentett.
A cél az, hogy ezek az emberek ne jöjjenek ide, mivel többek között kirekesztettségük, radikalizálódásuk miatt komoly kockázati tényezőt jelentenek - mondta a helyettes államtitkár, jelezve: 2015 óta Európában csaknem 400 ember vesztette életét terrortámadásban, s ez egyértelműen a migrációhoz kötődik.
Előadásában kitért...
2018-09-20 12:43:29
A Frontex is segíti a jövőben a szerb határvédelmet
... Szerbia összehangolná vízumpolitikáját az Európai Unióéval. "Fontos, hogy Szerbia ne hagyja jóvá a vízummentességet olyan országok számára, amelyek migrációs és biztonsági kockázatot jelentenek mindannyiunk számára" - szögezte le.
Az utóbbi néhány napban a sajtóban olyan információk is megjelentek, amelyek szerint a Frontex azért akar megállapodást kötni a nyugat-balkáni ors...
2018-09-20 12:02:22
A citrom daganatellenes hatásai
... rákos sejtek elpusztulását, úgynevezett ,,öngyilkosságát". Összességében elmondható, hogy a citromhéj 22 daganatellenes vegyületet tartalmaz, amely vegyületek különös védelmet jelentenek a száj, a gyomor, a gége és a garat rákos megbetegedéseivel szemben.

Hozzáértők szerint a citrusfélék mintegy ötven százalékkal csökkenthetik a rákos megbetegedések kialakulá...
2018-09-19 20:16:46
Amerikai külügyi jelentés: Washington és szövetségesei "nagy lépéséket" tettek a terrorellenes harcban
... Ö...
2018-09-19 20:15:30
Harmonia.......
... szerepet árulta el. Napjainkban a bizsu is ékszernek számít, ami csak a külső megjelenést hangsúlyozza, nem a tartalmat. Az ékszerek mára elvesztették szakrális jelentésüket. Vajon mit jelentenek ékszereid jelképei? Hogy szólnak ezek rólad? Ma átalakíthatod megjelenésed, válthatsz stílust, új frizurát készíttethtsz, vagy új holmikat vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a k...
2018-09-19 18:50:57
Szijjártó Péter visszautasította az ENSZ-ben szerinte Magyarországról terjesztett valótlanságokat
...
"Egyes tisztségviselők nemrég képtelenségeket állítottak Magyarországról, és ezek nem voltak mások, mint hazugságok. Úgy tesznek, mintha a magyarok nem tudnának a saját jövőjükről dönteni" - mondta az M1 aktuális csatorna által közvetített felszólalásában.
"Úgy gondolják, hogy Magyarországot valamiféle felügyelet alá kellene helyezni, vagyis a magyar népet saját magától ...
2018-09-19 16:45:52
LMP: minden gyermek után nyújtson egyenlő oktatási támogatást az állam
... százalékát fenntartó egyházak azért kapnak magasabb támogatást, mert már a fideszesek is belátták, hogy az általuk létrehozott oktatási rendszer rossz, és az egyházi iskolák menekülőutat jelentenek számukra.
Ezekben az intézményekben ugyanis nem az állami tankönyveket használják és nem a nemzeti alaptanterv (NAT) szerint oktatnak. A képviselő bírálta a készülő NAT-ot is, elő...
2018-09-19 13:11:39
ITM: az atomenergia is segít mérsékelni az éghajlatváltozás hatásait
... Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) 62. közgyűlésén Bécsben.
Az energetikáért felelős helyettes államtitkár hangsúlyozta: a NAÜ nélkülözhetetlen erőfeszítései hatékony segítséget jelentenek az országoknak az atomenergia éghajlatváltozás-hatásainak mérséklését szolgáló, békés célú alkalmazásában.
Kifejtette: a magyar kormány hosszú távon számol az atomenergiával, a Pak...
2018-09-18 22:24:57
1 2 3 ....................486 487 ..........730 731 ..........972 973 974 
Címkék: Széchenyi Vállalkozása Díjakat, Szijjártó Péter, Pleschinger Gyula, Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának, Európai Unióéval, Nemzetközi Atomenergia Ügynökség, hatékony migrációs, szerb határvédelmet, citrom daganatellenes, terrorellenes harcban, éghajlatváltozás hatásait, zsűri tiszteletbeli, gazdaság számára, felzárkózás tekintetében, díjról szólva, alacsony adóterhek, korszerű oktatás, rugalmas munkaerőpiaci, korszerű beruházásokhoz, amerikai vállalatok, befektetők között, helyettes államtitkár, migrációhoz kötődik, vízummentességet olyan, utóbbi néhány, sajtóban olyan, garat rákos, citrusfélék mintegy, rákos megbetegedések, külső megjelenést, ékszerek mára, saját jövőjükről, magyar népet, általuk létrehozott, egyházi iskolák, intézményekben ugyanis, állami tankönyveket, nemzeti alaptanterv, képviselő bírálta, készülő NAT-ot, energetikáért felelős, magyar kormány, vízummentességet, vízumpolitikáját, visszautasította, éghajlatváltozás, terrortámadásban, nélkülözhetetlen, tisztségviselők,
© 2013 TVN.HU Kft.