Belépés
Mazsolás kalács Húsvétra
... kivonat

ELKÉSZÍTÉS
A tejet, a tejszínt, az elmorzsolt élesztőt és a tojássárgákat elkevertetjük, majd hozzáadjuk az átszitált lisztet, a cukrot, a sót és a vaníliát és közepes fokozaton kidagasztatjuk a géppel.
Ha erős a liszt, adhatunk még hozzá tejet. Ne legyen túl kemény, de túl lágy sem a tészta. Öt perc után adjuk hozzá a mazsolát és további két percet da...
2021-04-03 08:58:17
Almás töltött fánk
... kávéskanál őrölt fahéj
50 g baracklekvár
napraforgó olaj
porcukor


Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és a só, rá a li...
2011-12-23 10:44:05
almás töltött fánk
... sütéshez:
napraforgó olaj

A tálaláshoz:
porcukor

Elkészítés

1. Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és a só,...
2011-01-07 12:11:48
Kapros-túros papucs
... tejföl
16 g porcukor
2 evőkanál aprított kapor
1 db egésztojás

Elkészítés

Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és ...
2010-08-01 11:09:26
Aszalt Áfonyás Baugett
... durvára tört kesudió
90 g aszalt áfonya

Elkészítés:

Gépbe készítjük a vizet, sót, olajat, kovászt, lisztet, cukrot és élesztőt. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk a tésztát. Kissé tapadós lesz, de így a jó. Az utolsó 5 percre gépbe tesszük az áfonyát és a kesudiót, hagyjuk, hogy szépen beledolgozza.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha ken...
2010-01-17 15:37:40
x
... apróra darabolva
A díszítéshez:
porcukor,
vagy csokoládé
Elkészítés:
Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és a só, rá a ...
2010-01-03 11:30:50
Sárgabarackos-Fügés Kuglóf
... darabolva

A díszítéshez:

porcukor,
vagy csokoládé

Elkészítés:

Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék é...
2009-12-30 15:39:03
Almás Töltött Fánk
... sütéshez:

napraforgó olaj

A tálaláshoz:

porcukor

Elkészítés:

1. Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a foly...
2009-12-02 11:12:32
fozes-sutes recept ll
... g
Szénhidrát: na g
Zsír: na g
Koleszterin: na mg

Elkészítés

1. Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk a tésztát.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és a só, rá a liszt, és az egyéb járulékos anyagok, legfelülre pedig a...
2009-03-12 19:54:16
1 
Címkék: Aszalt Áfonyás Baugett, Sárgabarackos-Fügés Kuglóf, Almás Töltött Fánk, elmorzsolt élesztőt, tojássárgákat elkevertetjük, átszitált lisztet, kenyérsütő tartályába, egyéb járulékos, kidagasztatjuk, sárgabarackos, tojássárgákat, elkevertetjük, összetevőket, baracklekvár, beledolgozza, díszítéshez, koleszterin, tartályába, elindítjuk, kenyérsütő, elkészítés, dagasztjuk, kelesztjük, napraforgó, kávéskanál, tálaláshoz, elmorzsolt, szénhidrát, hozzáadjuk, egésztojás, legfelülre, csokoládé, általános, darabolva, programon, betesszük, fokozaton, készítjük, átszitált, járulékos, aprított, élesztőt, evőkanál, porcukor, folyamat, folyadék, irányelv, figyelem, mazsolás, sütéshez, mazsolát, húsvétra, tejszínt, vaníliát, adhatunk, kesudiót, tésztát, anyagok, igénybe, kovászt, lisztet, hagyjuk, tesszük, tapadós, durvára, töltött, áfonyát, baugett, áfonyás, kesudió, kivonat,
© 2013 TVN.HU Kft.