Belépés
Örmény húsos krumplisgombóc
Örmény húsos krumplisgombóc

Hozzávalók (4 személyre): 30 dkg sertéshús (dagadó), 80 dkg burgonya, 20 dkg liszt, 1 fej fokhagyma, 3 tojás, só, őrölt bors, 20 dkg vaj, kapor.

A húst a hagymával együtt ledaráljuk, sóval és őrölt borssal ízesítjük ás 3-4 dkg vajon átpirítjuk. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, forrón áttörjük, majd hagyjuk kihűlni. Két t...
2007-09-27 19:23:44
1 
Címkék: hagymával együtt, burgonyát héjában, krumplisgombóc, meghámozzuk, hozzávalók, átpirítjuk, ledaráljuk, burgonyát, hagymával, fokhagyma, sertéshús, ízesítjük, megfőzzük, személyre, burgonya, áttörjük, hagyjuk, borssal, kihűlni, héjában, örmény, együtt, forrón, dagadó, vajon, sóval, őrölt, kapor, liszt, húsos, tojás,
© 2013 TVN.HU Kft.