Regisztráció  Belépés
Szijjártó Péter: Európa nem tudja biztosítani versenyképességét és biztonságát a hatékony együttműködés nélkül
... előmozdítása. A fórum egyik vezetőfelszólalójaként ismertette a magyar álláspontot.
Kifejtette, Európa azért nem tudja biztosítani versenyképességét, mert jelenleg Ázsiában van a világ leggyorsabban növekvő régiója. Európa biztonságát sem tudja garantálni a hatékony együttműködés nélkül Ázsiával, mert e kontinens számos térségében olyan folyamatok zajlanak, amelyek rendszere...
2017-11-20 14:32:13
Varga Mihály: tízéves program indult a szakképzési intézmények felújítására
... ország lehetőséget biztosít a munkára mindenkinek, aki dolgozni kíván, ehhez azonban szükség volt az elmúlt évek intézkedéseire, amelyeknek köszönhetően Magyarország az unió egyik leggyorsabban fejlődő országa lett, ahol csökkent az államadósság, a munkanélküliség pedig 12 százalékról 4 százalékra esett - fejtette ki Varga Mihály.
"Mindez megadja a lehetőséget arra, hogy ere...
2017-11-20 13:42:17
Taylor Swift új albumából egymillió fogyott négy nap alatt az Egyesült Államokban
... szigetországban.
A brit énekes és dalszövegíró Divide című lemezéből 672 ezer példány fogyott márciusi megjelenésének első hetében, ezzel az albumeladási ranglista történetének harmadik leggyorsabban fogyó albuma lett, Adele 25 (800 ezer példány), és az Oasis Be Here Now (696 ezer példány) korongja után.
Sheeran albuma a zeneszolgáltatóknál is meghallgatható, ami az össz...
2017-11-15 13:13:24
Rings up! Társasjáték
egyikük felcsapja a kihívás kártyák legfelső lapját. A kártyán szereplő ábrák színe és sorszámozás alapján a gyűrűket a megfelelő sorrendben kell felhúzniuk a hüvelykujjukra. Aki a leggyorsabban teljesíti a feladatot, megkapja a kártyát - aki pedig először gyűjt össze hét lapot, megnyeri a játékot.Doboz tartalma: 50 feladványkártya, 48 műanyag karika (12 piros, 12 zöld, 12 kék, 12...
2017-11-15 12:22:26
A DiákÉSZ örül a Czeglédy-ügy károsultjainak kárrendezéséről szóló határozatnak
... határozatban kérte fel a kormányt, hogy gondoskodjon a Czeglédy-ügyben ki nem fizetett fiatalok és nyugdíjasok rendkívüli kárrendezéséről. A Ház döntése alapján a kabinetnek a lehető leggyorsabban ki kell fizetnie azokat, akiket Czeglédy Csaba, az MSZP, a DK és az Együtt szombathelyi képviselője és társai tudatosan megkárosítottak.
Idén májusban derült fény az elmúlt évek eg...
2017-11-14 16:03:16
A parlament határozatban kér kárrendezést a kormánytól a Czeglédy-ügyben
...
A parlament 148 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 3 nem ellenében fogadta el fideszes képviselők erről szóló indítványát.
A Ház döntése alapján a kabinetnek a lehető leggyorsabban ki kell fizetnie azokat, akiket Czeglédy Csaba, az MSZP, a DK és az Együtt szombathelyi képviselője és társai tudatosan megkárosítottak.
Az Országgyűlés emellett indokoltnak látj...
2017-11-14 10:21:52
Security: Katonai jármű 1/64 - Mondo Motors


A Security: Katonai jármű 1/64 - Mondo Motors leírása:A katonaságot csak a legvégső esetben vetik be, de akkor a lehető leggyorsabban kell a megfelelő helyre eljuttatni a katonákat. Ez a páncélozott csapatszállító jármű ideális választás az ilyen feladatokra, h...
2017-11-11 16:38:37
Matolcsy: a fiskális és monetáris politika egymást támogatta a gazdaságpolitikai fordulat megvalósításában
... gazdaságpolitikáját.
Matolcsy György szerint az Európai Uniónak is reformokra, köztük strukturális reformokra van szüksége: Egyúttal kiemelte, a közép-európai régió a világ egyik leggyorsabban fejlődő térsége, "eljött Közép-Európa ideje".
Virág Barnabás, a jegybank ügyvezető igazgatója szerint a magyar monetáris politikai fordulat egyik legfőbb tanulsága, hogy a megfelel...
2017-10-30 18:34:00
GKI: 2018 közepéig nem várható érdemi változás a magyar gazdaságban
...
A növekedés beruházás-vezérelt, de gyors a fogyasztás emelkedése is - emelték ki.
A közlemény szerint a magyar gazdaságban idén és jövőre a leggyorsabban az építőipar bővül, az első nyolc hónapban 28 százalékkal, az év egészében - a már tavaly év végén megindult élénkülés következtében - 25 százalékkal, jövőre 10 százalékkal.
A GKI elemzői rámutatnak: az ipari terme...
2017-10-30 07:04:11
Puerto Rico kormányzója az elektromos hálózat helyreállításáról szóló szerződés felmondását kéri
... és "haladéktalanul kezdjen egyeztetéseket Florida és New York államok illetékeseivel a már folyamatban lévő helyreállítási munkálatok megerősítésére". Hangsúlyozta, hogy a lehető leggyorsabban helyre kell állítani a sziget áramszolgáltatását.
Puerto Rico több mint 70 százalékán ugyanis vasárnap - öt héttel a hurrikán pusztításai után - még mindig nem volt áram.
A White...
2017-10-29 20:43:13
1 2 3 ...................118 119 ..........178 179 ..........236 237 238 
Címkék: Szijjártó Péter, Varga Mihály, Taylor Swift, Egyesült Államokban, Mondo Motors, Puerto Rico, Oasis Be Here Now, Czeglédy Csaba, Matolcsy György, Európai Uniónak, Virág Barnabás, hatékony együttműködés, szakképzési intézmények, parlament határozatban, gazdaságpolitikai fordulat, magyar gazdaságban, elektromos hálózat, fórum egyik, magyar álláspontot, világ leggyorsabban, munkára mindenkinek, elmúlt évek, unió egyik, munkanélküliség pedig, lehetőséget arra, brit énekes, albumeladási ranglista, kihívás kártyák, kártyán szereplő, megfelelő sorrendben, leggyorsabban teljesíti, lehető leggyorsabban, katonaságot csak, legvégső esetben, megfelelő helyre, páncélozott csapatszállító, ilyen feladatokra, közép-európai régió, világ egyik, jegybank ügyvezető, magyar monetáris, fogyasztás emelkedése, közlemény szerint, építőipar bővül, első nyolc, ipari terme, hurrikán pusztításai, megvalósításában, megkárosítottak, munkanélküliség, kárrendezéséről, szigetországban, feladványkártya, károsultjainak, helyreállítási,
© 2013 TVN.HU Kft.