Regisztráció  Belépés
Egy harcos gondolatai: a lövészárkok átlépése helyett
... magának, ahol önállóan, mintegy a légpróbát kiállva kell tudnia megerősödnie. Az építkezés idejét éljük, használjuk ki okosan és erősödjünk meg mind testileg, lelkileg, de főleg hozzuk létre magunkban a rendíthetetlen szellemet!

(Barcsa-Turner Gábor - Egy harcos gondolatai)


Forrás: http://szentkoronaradio.com/blog/201 8/09/21/egy-harcos-gond...
2018-09-22 22:19:37
Lélek pillangó
... feladattal, tudással. A gyógyulásra
is más utakat keresünk, más módszerekben, gyógyítókban hiszünk.
Pedig a gyógyulásra csak úgy van esélyünk, ha megvan hozzá a hitünk
saját magunkban. Testi betegségeink okát elsősorban a lelkünkben kell
keresnünk, és ha ez az ok "meggyógyul", elmúlik, feldolgozásra kerül,
meggyógyul a testünk is.

...
2018-09-19 13:55:59
Tengerparti emlékek
... történeteit, illatait,
színeit és formáit. Én inkább úgy érzem, hogy az, ami egyszer
megtörtént velünk, az soha töb...
2018-09-16 09:47:55
John Suckling - Szerelemben a szerelem
... lehet
Fekete, kék,
mi adja szépségét? a képzelet.

Étvágyunk adja meg, nem éte...
2018-09-12 20:09:12
Grezsa István: Amikor óvodát építünk, a jövőnket védjük
... áll az utunkba, hogy a Kárpát-medencét tekintsük újra hazánknak, hogy ugyanúgy otthon érezzük magukat a Felvidéken, mint Székelyföld bármelyik településén. Ha képesek vagyunk újra hinni magunkban, akkor a 21. században a magyar újra a nyertes nemzetek sorába fog tartozni - fogalmazott.
Az épülő óvoda mértani közepébe Grezsa István, Fazekas László, a szlovákiai református egyh...
2018-09-04 22:05:36
Grezsa: amikor óvodát építünk, a jövőnket védjük
... áll az utunkba, hogy a Kárpát-medencét tekintsük újra hazánknak, hogy ugyanúgy otthon érezzük magukat a Felvidéken, mint Székelyföld bármelyik településén. Ha képesek vagyunk újra hinni magunkban, akkor a 21. században a magyar újra a nyertes nemzetek sorába fog tartozni - fogalmazott.
Az épülő óvoda mértani közepébe Grezsa István, Fazekas László, a szlovákiai református egyh...
2018-09-04 21:59:17
Mai napi evangélium: Az Úr Lelke van rajtam.
... eltávozott.
Ezek az evangélium igéi. Lk 4,16-30

Imádásg
Mindenható Istenünk, Urunk! Te jól tudod, hogy mi lakik az emberben, mi lakik a szívünkben. A te képmásodat hordozzuk magunkban, ami azt jelenti, hogy nem önmagunkért, hanem neked élünk. Életünk akkor válik igazi értékké, ha azt a te és az emberek szolgálatára szenteljük. Alakíts át minket akaratod szeri...
2018-09-03 11:34:37
ITM-államtitkár: a gazdasági migrációval elsősorban a tőkések járnak jól
... réteget, amely soha nem látott növekedést és anyagi értelemben vett jólétet biztosított az állampolgároknak.
Ez az az identitás, amivel tisztában kell lennünk, amit tudatosítanunk kell magunkban, hogy az Európára és Magyarországra is jellemző életminőséget fenntarthassuk és fejleszthessük - közölte.
Rámutatott, hogy a magyar kormány, a magyar miniszterelnök már évekkel e...
2018-08-25 14:52:01
NAPI IGE ÉS GONDOLAT *** 2018. augusztus 23.
... a Krisztus hív el bennünket, akiben Isten kegyelmet és békességet kínál nekünk, aki önmagát adta bűneinkért, akinek a dicsőségére élhetünk. Ha ezeket a gondolatokat olykor felidézzük magunkban, hogy tudniillik nekünk kegyelmet nyert életünk van, Krisztusban bűnbocsánatunk, békességünk van, és nem a magunk dicsőségét, hanem az övét keressük és munkáljuk, akkor ez nagyon sok mindent...
2018-08-25 10:10:05
Hogyan tudhatod meg, hogy kiválasztott vagy?
... 12. cikkelyéhez, ahol a kiválasztás kétségbevonhatatlan gyümölcseiről olvashatunk, azokról, melyekről Isten Igéje beszél. Ha ezt ,,lelki örömmel és szent gyönyörrel látjuk" magunkban, akkor ebből bizonyosságot nyerhetünk kiválasztottságunkról. Életünkben levő gyümölcsökről van szó.
Az Úr Jézus többször is elmondta, hogy a fát gyümölcseiről lehet megismerni. Péter a...
2018-08-22 15:55:55
1 2 3 .......................283 284 ............425 426 ...........565 566 567 
Címkék: John Suckling, Grezsa István, NAPI IGE ÉS GONDOLAT, Barcsa-Turner Gábor, Fazekas László, Mindenható Istenünk, Isten Igéje, harcos gondolatai, lövészárkok átlépése, jövőnket védjük, gazdasági migrációval, tőkések járnak, légpróbát kiállva, építkezés idejét, rendíthetetlen szellemet, gyógyulásra csak, lelkünkben kell, magyar újra, nyertes nemzetek, épülő óvoda, szlovákiai református, evangélium igéi, emberek szolgálatára, magyar kormány, magyar miniszterelnök, dicsőségére élhetünk, gondolatokat olykor, magunk dicsőségét, övét keressük, szentkoronaradio, állampolgároknak, fenntarthassuk, bűnbocsánatunk, magyarországra, tudatosítanunk, fejleszthessük, rendíthetetlen, miniszterelnök, életminőséget, gyümölcseiről, bizonyosságot, feldolgozásra, gyümölcsökről, gondolatokat, megerősödnie, szolgálatára, betegségeink, kiválasztott, módszerekben, gyógyítókban, szerelemben, migrációval, dicsőségére, krisztusban, gyógyulásra, cikkelyéhez, kiválasztás, lövészárkok, tengerparti, olvashatunk, békességünk, történeteit, államtitkár,
© 2013 TVN.HU Kft.