Regisztráció  Belépés
Napi áhítat – Keressétek az Urat!
... érezzük az általunk elvárt megbecsülést a családban, a gyülekezetben, a munkahelyen? Félek tőle, így már nem annyira rózsás a helyzetünk, csak nem merünk róla beszélni, s halkan őrlődünk magunkban emiatt.
Isten hívása, hogy keressük őt, az ezeket a nehézségeket, hiányokat bevalló embereknek szól, akik beismerik, hogy olyasmire vesztegették el az erejüket és az idejüket, ami n...
2018-06-26 15:27:57
Kellemes ébredést...
... https://www.youtube.com/watch?v=a5Jk ZKTHp8s


Ami FONTOS, azt csöndesen ébren kell tartani magunkban napról napra;

egy pillanatra sem szabad elengedni.

Egy napon valóság lesz.

Akik erősek, tudják, hogyan tartsák rendben az éle...
2018-06-26 10:06:00
Az erdő meséje
... játékszerekké.

Úgyis az egész természet
csak azon volt, én úgy látom,
hogy te légy a legislegszebb
játékbaba a világon.

Mendegélünk majd kettesben,
elbolyongunk ott magunkban,
forrás mellé pihenünk le,
az egy hársfa alól buggyan.

El is alszunk ott, virággal
hint a hársfa halkan ringva,
juh-karámból pásztor tü...
2018-06-25 15:41:16
Hogy meggyógyítson az erkölcsi és fizikai betegségből
... A keresztyének pedig nem kivételek: ,,De nem csak ez a világ, hanem még azok is, akik a Lélek első zsengéjét kapták [tehát azok, akik bíznak Krisztusban] mi magunk is sóhajtozunk magunkban, várva a fiúságra, testünk megváltására" (Róma 8,23).
De mindez a nyomorúság csak időleges. Olyan időszakot várunk, amikor már nem lesz testi fájdalom. A teremtményeknek a hiábav...
2018-06-24 17:53:22
Csúnya idők jönnek, ha mindez így marad…
... percenként és utána azon sóhajtozunk, hogy miért ilyen, miért nem viselkedik másként.

A telefon nem más, mint egy póráz, amivel az ágyhoz, székhez kötjük és boldogan tudatosítjuk magunkban, hogy csendben van.

A problémák akkor kezdenek sokasodni legfőképp, amikor a gyerek közösségbe kerül. Üt, vág, harap, nem köszön, tolakszik, lökdösődik és mivel megszokta, ...
2018-06-19 13:01:42
Vb-2018 - Lengyel terv: egy góllal többet szereznek, mint a szenegáliak
... begyűjtését. Tisztában vagyunk azzal, hogy erős csapat a szenegáli, jó játékosokkal, akik neves európai együttesekben játszanak és nagyon gyorsan képesek támadást vezetni. Mi azonban bízunk magunkban és szervezettséggel igyekszünk feltartóztatni őket. Részleteket persze nem árulok el, majd holnap meglátjuk, mi valósul meg abból, amit elképzeltünk" - tette hozzá.
Korábban a sz...
2018-06-18 19:53:02
Próbáljuk ki – és tényleg valami jó fog történni!
Reggel, mielőtt kinyitjuk a szemünket,
állítsuk be az agyunkat arra, hogy ma egész nap jó dolgok történnek majd velünk. Mondjuk végig magunkban ezt a rövid szöveget:
-
,,Jó reggelt kívánok magamnak és mindazoknak, akiket szeretek, és akikkel ma csak találkozni fogok. Odavezetek egy fénysugarat a lábujjaimhoz, végigvezetem az egész testemen, és mosolyog minden ...
2018-06-18 15:20:39
Szép gondolatok...
...


"Vannak olyan érzések és vannak olyan fájdalmak, miket mélyen elrejtünk magunkban, nem beszélünk róla. Próbáljuk elfelejteni abban reménykedve, hogy elmúlik, eltűnik. Sajnos nem így működik a dolog. Időnként előjönnek az érzésekés sajognak a fájdalmak."


Katona Zsuzsa
...
2018-06-17 21:45:47
Vb-2018 - Sampaoli több kreativitást vár, Hallgrímsson a szervezettségben hisz
... nigériaiakkal kell megmérkőzniük.
Lionel Messi kihagyott büntetőjével kapcsolatban annyit jegyzett meg, ez is a futball része.
"Erősnek kell maradnunk csapatként, bízni kell magunkban és tisztában kell lennünk azzal: minden eszközzel rendelkezünk, hogy bárkit legyőzzünk" - hangsúlyozta az argentin kapitány.
Az ötszörös aranylabdás Messit óriási tisztelet övezi a szu...
2018-06-16 18:42:17
Hírnév
... kérnek, hogy szervezze meg a soron következő alkalmakat, akkor az illető nagy valószínűséggel jó szervezői képességekkel rendelkezik. Ez fordítva is igaz, miszerint úgy fedezhetjük fel magunkban a hozzánk legjobban közelálló munkaterületet, ha feltesszük a kérdést: mire szoktak engem leginkább megkérni?
Pál fontos feltételnek látja, hogy a kívülállóknak jó véleménye legyen a ...
2018-06-12 20:41:32
1 2 3 4 .......................282 283 ............423 424 ...........563 564 565 
Címkék: Katona Zsuzsa, Lionel Messi, erdő meséje, góllal többet, szervezettségben hisz, általunk elvárt, napon valóság, egész természet, hársfa halkan, keresztyének pedig, nyomorúság csak, problémák akkor, gyerek közösségbe, agyunkat arra, rövid szöveget, egész testemen, érzésekés sajognak, futball része, argentin kapitány, ötszörös aranylabdás, soron következő, illető nagy, hozzánk legjobban, szervezettségben, szervezettséggel, valószínűséggel, teremtményeknek, feltartóztatni, munkaterületet, legislegszebb, játékszerekké, nigériaiakkal, gyülekezetben, kívülállóknak, megmérkőzniük, képességekkel, meggyógyítson, együttesekben, keresztyének, kreativitást, megbecsülést, végigvezetem, rendelkezünk, nehézségeket, vesztegették, hangsúlyozta, lábujjaimhoz, hallgrímsson, megváltására, elbolyongunk, büntetőjével, kapcsolatban, elképzeltünk, tudatosítjuk, játékosokkal, elfelejteni, aranylabdás, krisztusban, munkahelyen, sóhajtozunk, mindazoknak, betegségből, mendegélünk, rendelkezik, fedezhetjük, begyűjtését, részleteket, szenegáliak,
© 2013 TVN.HU Kft.