Belépés
Receptek
... együtt a húshoz adjuk, de ügyeljünk rá, hogy levesünk ne legyen hígabb, mint a bográcsgulyás.
Tálalás előtt forraljuk át kevés liszttel elkevert tejföllel.

Mátrai káposztás malacgulyás
Hozzávalók: 1 kg bőrös malachús, 10 dkg olaj vagy zsír, 2 fej vöröshagyma, 1,5 kg savanyú káposzta, 4 teáskanál pirospaprika, 3 teáskanál köménymag, 3 dl tejföl, 2 nagy, húsos ...
2011-01-30 18:16:21
M betűs receptek
... együtt a húshoz adjuk, de ügyeljünk rá, hogy levesünk ne legyen hígabb, mint a bográcsgulyás.
Tálalás előtt forraljuk át kevés liszttel elkevert tejföllel.

Mátrai káposztás malacgulyás

Hozzávalók: 1 kg bőrös malachús, 10 dkg olaj vagy zsír, 2 fej vöröshagyma, 1,5 kg savanyú káposzta, 4 teáskanál pirospaprika, 3 teáskanál köménymag, 3 dl tejföl, 2 nagy, ...
2011-01-14 20:31:23
Magyar Recepttár
... 2. 109
Makói szelet 3. 109
Makói teasütemény 109
Marosmenti halleves 110
Máramarosi töltött csuka 110
Mátrai gyöngytyúk 110
Mátrai húsleves 110
Mátrai káposztás malacgulyás 110
Mezőségi lencseleves fogollyal 111
Miskolci almássütemény 111
Miskolci kocsonya 111
Mizsei tört bab 111
Mosoni bojtárpecsenye 112
Mosoni toká...
2009-07-10 17:49:01
Sertéshúsos ételek
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK

A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE
A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást a...
2008-12-01 23:28:49
1 
Címkék: Magyar Recepttár, SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK, húshoz adjuk, erősen sózott, túlontúl sötét, bojtárpecsenye, almássütemény, bográcsgulyás, előkészítése, sertéshúsból, pirospaprika, frissítésére, malacgulyás, teasütemény, leforrázzuk, lencseleves, vöröshagyma, sertéshúsos, szennyezett, máramarosi, néhányszor, hozzávalók, gyöngytyúk, marosmenti, használunk, forraljuk, tejföllel, teáskanál, köménymag, káposztás, recepttár, ügyeljünk, forrázást, fogollyal, levesünk, tisztára, liszttel, miskolci, mezőségi, halleves, húsleves, káposzta, kocsonya, malachús, receptek, áztatjuk, elkevert, túlontúl, lemossuk, színének, húsokat, füstölt, készült, töltött, tálalás, savanyú, langyos, mosoni, szokás, szelet, magyar, együtt, tejföl, ételek, mátrai, pácolt, legyen, mizsei, hígabb, húshoz, sózott,
© 2013 TVN.HU Kft.