Belépés
Zötdségfasírozott
Hozzávalók: 20-20 dkg gomba,karalábé és zöldborsó, 40 dkg le­veszöldség, 3 tojás, 3 zsemle, 3 dl tej, 1 kis fej vöröshagyma, petrezselyem,zsemlemorzsa, marqarin, majoránna, szerecsendió, őrölt bors, só. .

A kifejtett zöldborsót és a fel­kockázott leveszöldséget kevés sós vízben félpuhára pároljuk. A kockákra vágott hagymát két evőkanál margarinban megpirítjuk, hozzá...
2011-01-24 21:00:55
1 
Címkék: kifejtett zöldborsót, fel­kockázott leveszöldséget, kockákra vágott, leveszöldséget, zsemlemorzsa, petrezselyem, szerecsendió, margarinban, vöröshagyma, megpirítjuk, zöldborsót, veszöldség, hozzávalók, zöldborsó, félpuhára, kifejtett, kockázott, majoránna, marqarin, kockákra, karalábé, pároljuk, evőkanál, hagymát, zsemle, vízben, vágott, hozzá, kevés, őrölt, gomba, tojás,
© 2013 TVN.HU Kft.