|
|
|
... adjuk, kelyhekbe szervírozzuk és hût... |
2010-10-25 06:08:18 |
|
|
|
|
|
|
... tepsiben kihűlni. A ferdén felvágott rétest kevés szőlőcukorral megszórva frissen tálaljuk. Hűtős... |
2010-10-16 15:50:23 |
|
|
|
|
|
|
... tésztában megforgatjuk az almákat, és nem túl forró olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsiradékot lecsepegt... |
2010-10-13 15:42:16 |
|
|
|
|
|
|
... összezúzott fokhag... |
2010-10-07 05:37:07 |
|
|
|
|
|
|
... a mazsola, érdemes azért beáztatni. Az áztatás történhet vízben vagy narancslében, de (felnőtteknek) akár kevés rumban is.
Ünnepi alkalmakra készítve a kuglóf tetejét meglocsolhatjuk kevés olvasztott csokoládéval, amelyre dekorgyöngyöt szórunk.
A mazsolás kuglóf szaftos tésztájú ízletes sütemény, amely több napig is finom marad megfelelő tárolás esetén.
[/i... |
2010-10-05 22:34:57 |
|
|
|
|
|
|
... tepsiben kihűlni. A ferdén felvágott rétest kevés szőlőcukorral megszórva frissen tálaljuk. Hűtős... |
2010-09-09 19:23:03 |
|
|
|
|
|
|
... felrázzuk, nehogy lesüljön. Tejfölből, lisztből habarást készítünk, a puha húst és a tölteléket kisz... |
2010-08-28 17:13:44 |
|
|
|
|
|
|
... lecsöpögni a levét. Közben egy fél citrom levével meglocsoljuk. Utána 2-4 darabra vágjuk a szeleteket, és olívaolajon, oregánóval megszórva, megsütjük. Ezután még egy kis citromlével meglocsolhatjuk a sült padlizsándarabkákat. Fél liter joghurtba egy kevés édesköményt, fehérborsot és kaporlevelet elkeverünk. Egy gerezd fokhagymát összezúzunk, és azt is a joghurtba keverjük, majd 2... |
2010-08-11 07:59:46 |
|
|
|
|
|
|
... a bepácolt hússzeleteket magas lángon kisütjük (ha még hűtőhideg a hús, akkor eléggé fröcsköl eleinte, ezért ... |
2010-07-24 12:03:40 |
|
|
|
|