Belépés
Áldozatokat követelt a viharos időjárás Dél-Franciaországban
... miután a heves esőzések miatt a Garonette folyó kilépett a medréből, öt gépkocsit sodort magával a tenger felé.
"Biztos, hogy lesznek emberi veszteségek, de még nem tudjuk pontosan megmondani, hány" - mondta a prefektus.
A megyében egész nap folyt a keresés az elsodort gépkocsik megtalálására, amelyben egy helikopteren kívül hajók, búvárok és mintegy 140 tűzoltó is rés...
2018-10-11 16:46:13
Krónika 4. rész (kérdések)
... eladta a jászok és kunok lakta területet a német lovagrendnek. A jászoknak ezt később a korábbi kiváltságaikkal együtt vissza kellett vásárolniuk - tette hozzá.
Ma is mások akarják megmondani, hogy kivel éljünk, milyen hitet valljunk, hogy kik védjék az ország határait - fogalmazott.
Kontrát Károly belügyi államtitkár azt felelte, hogy ma a biztonság a legfontosabb közös...
2018-10-08 15:02:47
Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel lap: Orbán és Kaczynski alapvető partnerséget várnak el az EU-tól
... fenyítések foglalkoztatják". Semka felsorolja az európai vezetőknek az olasz, a brit, a svéd és a francia jobboldal szembeni fellépéseit is.
Megállapítja: igazából senki sem képes megmondani, mikor történt, hogy "a még a 80-as évekbeli európai demokráciára jellemző leírásnak megfelelő konzervatív pártokat az EU belső ellenségeként állították be".
Az új jobboldalt Semka s...
2018-10-08 14:32:13
Az idő számtalan vihara ...
...


Az idő számtalan vihara
elmosta belőlem a léted ,
már arra sem emlékszem ,
hogy valaha te voltál az
életem része .
Nehéz megmondani , hogy
sokszor miért is érzem ,
csalfa tekinteted követi a léptem .
Csalóka délibáb , ugyan miért
is venném észre ... ?
Már régen megfakultak
bennem az egykor még
s...
2018-10-05 10:05:44
H.Kohut Katalin: Kalács
... felkereste Veronikát azzal a szándékkal érett korban már, hogy folytassák, ami akkor elkezdődött gondolatban, a már kétgyerekes elvált asszony elküldte lemondóan egykori szerelmét. Nem tudta megmondani, miken ment keresztül, mi történt vele, milyen iszonyat volt a házassága, melybe a mostohával űzték, hogy nem tudja kimondani sem a volt férje nevét, mert elájulna abban a pillanatb...
2018-09-26 08:50:02
Sargentini-jelentés - A DK is javaslatokat készít a jelentés nyomán
...
A DK EP-képviselője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva nem tudta megmondani, hogy pontosan milyen indítványokkal állnak elő.
Niedermüller Péter azt mondta, egyelőre egyeztetnek a szocialistákkal, nehogy ugyanolyan előterjesztéseket készítsenek.
A politikus szerint egy felelős kormány szembe nézne a kialakult helyzettel, az Orbán-kabinet visz...
2018-09-19 13:12:05
Illegális bevándorlás - Origo: évek óta azon dolgoznak, hogy Brüsszel átvegye a határőrizetet
... külső határral rendelkező országok adják át a határvédelmüket a Frontexnek. A Financial Times 2015-ös cikke azonban azt bizonyítja, hogy Brüsszel már három éve erre készül. Ők akarják megmondani, ki léphet be Európa, így Magyarország területére, és ki nem.
A hírportál emlékeztetett: a német kancellár néhány napja a Bundestagban arról beszélt: azok az államok, amelyeknek külső...
2018-09-19 12:32:02
Az öregedésről
... vársz többé, sem rosszat, sem jót, s ez az
öregség.

Valami él még szívedben, egy emlék, valamilyen homályos életcél, szeretnél
viszont látni valakit, szeretnél megmondani vagy megtudni valamit, s tudod
jól, hogy a pillanat majd eljön egy napon, s akkor egyszerre nem is lesz
olyan végzetesen fontos megtudni az igazat, és válaszolni reá, mint ez a ...
2018-09-14 07:24:02
Sargentini-jelentés - Lengyel igazságügyi miniszter: Lengyelország támogatni fogja Magyarországot a támadás elh
... Ziobro szerint Magyarország és Orbán Viktor nagy érdeme, hogy a bevándorlás témájában "merészelt szembeszállni Európa befolyásos embereivel, köztük Angela Merkel német kancellárral" és "megmondani, hogy nem egyezünk bele az Európára nézve valódi biztonsági veszélyt jelentő, Afrikából és más országokból érkező emberek millióinak szabad beáramlásába".
A lengyel miniszter szerin...
2018-09-12 20:33:49
Sargentini-jelentés - Manfred Weber a Le Monde-nak: kompromisszumkészséget várunk Orbán Viktortól
... értékek.
Manfred Weber szerint a VII. cikk szerinti előterjesztés "radikális döntés, ez az első alkalom, hogy a strasbourgi parlament ilyen kezdeményezést tett".
"Nem tudom megmondani előre a frakcióm eredményét (...). Még nem tudom, Orbán Viktor mit fog mondani. Előbb hallgassuk meg!" - hangsúlyozta a német politikus. Emlékeztetett arra, hogy a polgári szabadságjogok ...
2018-09-10 20:02:39
1 2 3 ...............373 374 ........560 561 ........746 747 748 
Címkék: Kohut Katalin, Manfred Weber, Orbán Viktortól, Kontrát Károly, Niedermüller Péter, Financial Times, Orbán Viktor, Angela Merkel, viharos időjárás, jelentés nyomán, heves esőzések, tenger felé, megyében egész, elsodort gépkocsik, helikopteren kívül, német lovagrendnek, korábbi kiváltságaikkal, ország határait, legfontosabb közös, európai vezetőknek, francia jobboldal, 80-as évekbeli, szándékkal érett, mostohával űzték, volt férje, politikus szerint, felelős kormány, kialakult helyzettel, hírportál emlékeztetett, német kancellár, pillanat majd, bevándorlás témájában, lengyel miniszter, első alkalom, strasbourgi parlament, frakcióm eredményét, német politikus, polgári szabadságjogok, franciaországban, foglalkoztatják, kiváltságaikkal, magyarországról, határvédelmüket, szocialistákkal, magyarországot, szabadságjogok, indítványokkal, kezdeményezést, szembeszállni, határőrizetet, előterjesztés, emlékeztetett, lengyelország, megtalálására, ellenségeként, javaslatokat, niedermüller, demokráciára, legfontosabb,
© 2013 TVN.HU Kft.