Regisztráció  Belépés
Bagnasco bíboros a genovai áldozatok temetésén:
... akarja, hogy fia puszta nyilvántartási szám maradjon a hatóságok számára. A hidat üzemeltető autósztráda-társaság bejelentette, hogy menedzserei szombat délután bocsátanak ki újabb nyilatkozatot. Korábban tagadták, hogy karbantartási mulasztást követtek el.
Olasz sajtóértesülések szerint a genovai hídomlást a szerkezet egyik tartókábelének elszakadása okozhatta.
A dél-ol...
2018-08-18 20:28:37
Kajak-kenu vb - Doppingeljárás miatt változások a magyar keretben
... kötött. A szövetség saját költségvetése terhére évente 25 millió forintot fordít a lehető legszélesebb körű ellenőrzésekre.
A MKKSZ az eljár...
2018-08-11 16:14:48
Iráni atomprogram - Az EU sajnálattal fogadta az amerikai szankciók ismételt bevezetését
...
Federica Mogherini uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő közös nyilatkozatot adott ki a brit, a francia és a német külügyminiszterrel, amelyben kiemelték, hogy továbbra is "hatékony pénzügyi csatornákat" fognak fenntartani Iránnal, nem fog leállni a földgáz- és kőolajimport a közel-keleti országból.
"Rendkívül sajnáljuk az amerikai szankciók ismételt bevezetését" ...
2018-08-06 14:00:52
Furcsa tények az USA-ról
... szerint.


1773-ban Philadelphiában írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot, s ez volt az Amerikai Egyesült Államok első fővárosa is. Philadelphia jelképe a Liberty Bell, a Szabadság Harangja, amely korábban az Independence Hall épületének része volt. Napjainkban s...
2018-08-05 18:22:39
tudtad-e?
... mert negyvenkilenc éves korában elhunyt, de így is túlélte mind a tizenhét gyermekét.

Annak a háznak a helyén, ahol az amerikai Thomas Jefferson megírta a Függetlenségi Nyilatkozatot, jelenleg hamburgerárusító üzlet működik.

Tanulmányok szerint napjainkban a Föld kevesebb hőt sugároz a világűrbe, mint az ipari forradalom idején.

A "Hong Kong" ...
2018-08-02 16:22:03
Amerikai importvámok - Lighthizer megerősítette, hogy Washington 25 százalékra emeli a kínai importcikkekre kiv
...
Lighthizer szerdán nyilatkozatot adott ki, amelyben tudatta: Donald Trump elnök a héten arra kérte, vegye fontolóra a védővámok emelését. E közlésével a kereskedelmi főképviselő megerősítette a kedden a Reuters brit hírügynökség, majd több amerikai lap által is megszellőztetett információt a vámtarifák várható emeléséről.
"A Trump-kormányzat változatlanul arra serkenti K...
2018-08-02 07:04:08
Súlyos atomreaktor-balesetek a világon
... sugárzás következtében kialakult egyéb betegségekbe. 1945. Augusztus 15-én, hat ...
2018-07-31 21:40:49
Vb-2022 - Újabb súlyos vádak a katari világbajnokság szervezőivel szemben
... buzdította a FIFA-t.
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség szabályai szerint a pályázati folyamat során szigorúan tilos a szervezet más tagországairól írásos vagy más formában bármilyen nyilatkozatot tenni.
A FIFA már lefolytatott egy vizsgálatot a katari pályázat ügyében: korrupció vádjában, szintén a The Sunday Times által nyilvánosságra hozott információk nyomán. A vizsg...
2018-07-30 10:50:03
Ki a tulajdonos, kihez forduljak?
... és szeretnétek érvényesíteni a tulajdonjogo...
2018-07-27 19:49:20
Ki a tulajdonos, kihez forduljak?
... hagyatéki eljárásnak. A fia hagyatéki papirján amit kapott az áll hogy az MNV-é kapja a tulajdoni jogot. Felhívtam az MNV-t és küldtem emailt is azt mondták küldjek egy vételi szándék nyilatkozatot, na most válaszoltak rá és azt írták hogy nem rendelkeznek tulajdoni joggal de ha hozzájuk kerűl a ház akkor át adják a nemzeti főld alapkezelőnek. A tulajdoni lapon még így 1 év utan i...
2018-07-27 17:16:40
1 2 3 ...................231 232 .........347 348 ..........462 463 464 
Címkék: Federica Mogherini, Függetlenségi Nyilatkozatot, Amerikai Egyesült Államok, Liberty Bell, Szabadság Harangja, Independence Hall, Thomas Jefferson, Hong Kong, Donald Trump, Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, Sunday Times, genovai áldozatok, magyar keretben, amerikai szankciók, kínai importcikkekre, katari világbajnokság, hatóságok számára, hidat üzemeltető, genovai hídomlást, szerkezet egyik, szövetség saját, lehető legszélesebb, közel-keleti országból, tizenhét gyermekét, amerikai Thomas, ipari forradalom, héten arra, védővámok emelését, kereskedelmi főképviselő, vámtarifák várható, pályázati folyamat, katari pályázat, tulajdoni jogot, vételi szándék, nemzeti főld, tulajdoni lapon, sajtóértesülések, hamburgerárusító, megszellőztetett, philadelphiában, tagországairól, importcikkekre, ellenőrzésekre, nyilvánosságra, doppingeljárás, nyilvántartási, világbajnokság, tartókábelének, megerősítette, költségvetése, karbantartási, nyilatkozatot, érvényesíteni, függetlenségi, alapkezelőnek, következtében, változatlanul,
© 2013 TVN.HU Kft.