Belépés
Hotdog leveles tésztában
... ízletes, mint az eredeti hotdognak. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Természetesen tehetünk hozzá plusz dolgokat, vagy fűszereket.


Elkészítés
1
A hagymát megpirítjuk olajon. A csemegeuborkát karikára vágjuk.
1 evőkanál étolaj, 1 db vöröshagyma, 3 db csemege uborka
2
A leveles tészta közepére rápakoljuk a virsliket.
1 db leveles tészta...
2017-01-11 14:12:27
Sajtos recés krumpli szalonnával recept
... bors

Savanyúsággal is finom.

elkészítés

A csirkemellet megmossuk, majd felcsíkozzuk (ujjnyi hosszúra), kicsit sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kis olajon közepes hőmérsékleten addig pirítjuk, amíg a külseje fehéres színt nem kap.
A krumplikat meghámozzuk, megmossuk, majd evőkanálba téve addig vágjuk be őket keresztben, amíg nem ...
2016-12-15 10:33:49
csirkehúsos-sajtos recés krumpli
... csirkemell
olaj

bors

elkészítés

A csirkemellet megmossuk, majd felcsíkozzuk (ujjnyi hosszúra), kicsit sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kis olajon közepes hőmérsékleten addig pirítjuk, amíg a külseje fehéres színt nem kap.
A krumplikat meghámozzuk, megmossuk, majd evőkanálba téve addig vágjuk be őket keresztben...
2016-08-28 21:02:39
Édeni régi étkek - receptes könyv
... ételízesítő vagy só.

Meghámozom a krumplikat és a hagymát. A krumplit csónak

alakúra szelem, a hagymát pedig apró kockákra vágom. A

hagymát felforrósított olajon megpárolom, paprikát szórok rá.

Ezzel elkészült egy pörkölt alap, ráhalmozom a szeletelt krumplikat,

meghintem ízlés szerint köménnyel, egész borssal,

étel...
2015-07-30 08:15:48
Bogrács...


Egytál ételek, bográcsos finomságok
Inyesmester: (ős)-magyar ételek, receptek /

A magyar őstörténeti gyökerű gasztronómia pontosan az egytál-ételek terén nyeri el a csúcspontját. Hiszen a töltött káposztától a sűrű lebbencsig, a "fordított kásától" - mely attól fordított, hogy a jó...
2014-09-23 21:16:01
Sajtos recés krumpli szalonnával
... olaj

bors

elkészítés

A csirkemellet megmossuk, majd felcsíkozzuk (ujjnyi hosszúra), kicsit sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kis olajon közepes hőmérsékleten addig pirítjuk, amíg a külseje fehéres színt nem kap.
A krumplikat meghámozzuk, megmossuk, majd evőkanálba téve addig vágjuk be őket keresztben, amíg nem ko...
2014-08-16 09:09:41
x
... húsát vágd apró kockákra, majd keverd össze sóval, borssal, kakukkfűvel, olívaolajjal, és tedd félre.
A többi zöldséget tisztítsd meg, vágd nagyon vékony csíkokra, és a felforrósított olajon futtasd meg, sózd, borsozd, szórd meg a curryvel és a rozmaringgal, majd öntsd fel 1 liter vízzel, és morzsoljd bele a leveskockát. Forrald össze, és amikor a zöldségek még roppanósak, v...
2014-06-13 18:03:32
x
... május 14. 12:35
Válaszolj!






Lukácsné Ágnes [Ági,Ágica]


922: Én így csinálom a tarhonyát:
Teflon edénybe kis olajon megpirítom világos barnásra. Öntök rá annyi vizet, hogy ellepje, lefedem és forralom lassú tűzön. Mikor elfőtte majdnem teljesen a vizét újra öntök rá,kicsit többet mint elsőre, hogy jól el...
2014-06-13 17:21:33
x
... fokhagyma
* 1 db leveskocka
* fehérbors
* 3-4 babérlevél
* só
* 1-2 evőkanál méz
* 1 dl főzőtejszín
Elkészítés:
Nagyon apróra vágom a vöröshagymát, olajon átlátszóra dinsztelem, majd hozzáadom a felaprított sárgarépát, zellert, krumplit. Felöntöm vízzel, beledobom a leveskockát, és még egy kis sót (ízlés szerint). Ebbe belenyomom a ...
2014-06-08 03:20:08
x
... lebőrözött csirke darabokat ételízesítős, sós vízbe öt percig
pároljuk. Lecsöpögtetjük, megtöröljük, majd borssal és paprikával
elkevert lisztbe forgatjuk. Serpenyőben, kevés olajon körös-körül
megpirítjuk. Tűzálló tálba fektetjük, majd leöntjük a reszelt sajttal
elkevert tejföllel. Közepes hőfokon, elő melegített sütőben 20 percig
sütjük. Burgon...
2014-06-05 13:15:58
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Lukácsné Ágnes, eredeti hotdognak, hagymát megpirítjuk, csemegeuborkát karikára, leveles tészta, csirkemellet megmossuk, külseje fehéres, krumplikat meghámozzuk, krumplit csónak, hagymát pedig, pörkölt alap, szeletelt krumplikat, magyar őstörténeti, egytál-ételek terén, töltött káposztától, sűrű lebbencsig, többi zöldséget, felforrósított olajon, vizét újra, felaprított sárgarépát, reszelt sajttal, felforrósított, lecsöpögtetjük, csemegeuborkát, természetesen, hőmérsékleten, savanyúsággal, csirkemellet, felcsíkozzuk, gasztronómia, vöröshagymát, csúcspontját, rozmaringgal, olívaolajjal, ételízesítős, megpirítjuk, szalonnával, csirkehúsos, mindenkinek, főzőtejszín, serpenyőben, meghámozzuk, leveskockát, felaprított, ételízesítő, porciunkula, megtöröljük, káposztától, vöröshagyma, inyesmester, őstörténeti, kakukkfűvel, belenyomom, evőkanálba, sárgarépát, krumplikat, elkészítés, keresztben, csirkemell, paprikával, lebbencsig, leveskocka, babérlevél, roppanósak, lebőrözött, finomságok, átlátszóra, meghámozom, ráhalmozom, megpirítom,
© 2013 TVN.HU Kft.