Belépés
Hagymás rostélyos
... csemege.
Aki nem szereti a marhahúst, nyugodtan készítse el sertésből...
2011-12-11 17:37:35
Töltött bárányszegy
... tovább pirítjuk, és egy kevés vízzel felengedjük. Jól kiforraljuk, kev...
2010-11-30 05:26:49
Töltött bárányszegy
... tovább pirítjuk, és egy kevés vízzel felengedjük. Jól kiforraljuk, kev...
2010-11-27 21:58:45
Bazsalikomos bundájú fogasfilé
... egyenletesen rákenjük a sze­letekre a zöldséget
for­rásban lévő sós vízben blansírozzuk, majd leöblítjük, lecsöpögtetjük, és olívaolajban félpuhára pároljuk; a
pecsenyeszaftot a vörösboros keverékhez adjuk. A fogast a sütőben, felső lángon, - grill álláson - kb. 6 percig sütjük.
Előmelegített tányérokon szépen elrendezzük a zöldséget, ráültetj...
2010-11-27 17:03:40
Birkahúsból készült ételek
... tovább pirítjuk, és egy kevés vízzel felengedjük. Jól kiforraljuk, kevés vajat morzsolunk bele, és finom szűrőn átszűrjük.
Tálaláskor a szegyet felszeleteljük, aláöntjük a vajas pecsenyeszaftot és frissen megsütött burgonyával, fejes salátával tálaljuk.

BIRKAHÚS
Alföldi bárányhús.
Hozzávalók: 25 dkg fehérbab, 2 fej hagyma, 1 evőkanál vaj, 5 dkg füstölt sz...
2008-12-01 23:26:17
1 
Címkék: kevés vízzel, vörösboros keverékhez, szegyet felszeleteljük, vajas pecsenyeszaftot, pecsenyeszaftot, felszeleteljük, lecsöpögtetjük, egyenletesen, blansírozzuk, bazsalikomos, olívaolajban, burgonyával, kiforraljuk, felengedjük, bárányszegy, birkahúsból, elrendezzük, tálaláskor, hozzávalók, keverékhez, leöblítjük, morzsolunk, melegített, vörösboros, tányérokon, zöldséget, fogasfilé, átszűrjük, rostélyos, félpuhára, aláöntjük, bárányhús, nyugodtan, salátával, marhahúst, megsütött, sertésből, pirítjuk, tálaljuk, készítse, pároljuk, fehérbab, birkahús, rákenjük, evőkanál, ráültetj, készült, hagymás, alföldi, töltött, álláson, szereti, csemege, bundájú, füstölt, szegyet, letekre, frissen, vízzel, ételek, percig, szépen, lángon, sütjük, szűrőn, rásban, vízben, tovább, hagyma, fogast, vajas,
© 2013 TVN.HU Kft.