|
|
|
... csemege.
Aki nem szereti a marhahúst, nyugodtan készítse el sertésből... |
2011-12-11 17:37:35 |
|
|
|
|
|
|
... tovább pirítjuk, és egy kevés vízzel felengedjük. Jól kiforraljuk, kev... |
|
2010-11-30 05:26:49 |
|
|
|
|
|
|
... tovább pirítjuk, és egy kevés vízzel felengedjük. Jól kiforraljuk, kev... |
2010-11-27 21:58:45 |
|
|
|
|
|
|
... egyenletesen rákenjük a szeletekre a zöldséget
forrásban lévő sós vízben blansírozzuk, majd leöblítjük, lecsöpögtetjük, és olívaolajban félpuhára pároljuk; a
pecsenyeszaftot a vörösboros keverékhez adjuk. A fogast a sütőben, felső lángon, - grill álláson - kb. 6 percig sütjük.
Előmelegített tányérokon szépen elrendezzük a zöldséget, ráültetj... |
|
2010-11-27 17:03:40 |
|
|
|
|
|
|
... tovább pirítjuk, és egy kevés vízzel felengedjük. Jól kiforraljuk, kevés vajat morzsolunk bele, és finom szűrőn átszűrjük.
Tálaláskor a szegyet felszeleteljük, aláöntjük a vajas pecsenyeszaftot és frissen megsütött burgonyával, fejes salátával tálaljuk.
BIRKAHÚS
Alföldi bárányhús.
Hozzávalók: 25 dkg fehérbab, 2 fej hagyma, 1 evőkanál vaj, 5 dkg füstölt sz... |
|
2008-12-01 23:26:17 |
|
|
|
|