|
|
|
... vérszegénység, vashiány, fáradékonyság, keringési elégtelenség és csökkent teljesítőképesség esetén is.
Az igazi vasbor összetevői az érés sorrendjében: cseresznye, meggy, pirosribizli, feketeribizli, feketeszeder, feketeáfonya, fekete berkenye, bodza, szilva, homoktövis, kékszőlő, galagonya, csipkebogyó, Tokaj-hegyaljai aszúszem és víz.
Megkezdhetjük a gyüm... |
2020-10-19 00:27:15 |
|
|
|
|
|
|
... "Ihász Katalin dietetikus véleménye:
A ribizli abszolút a nyár vitaminbombája, mert bővelkedik C-, B-, E-vitaminban. Éle... |
|
2015-06-17 22:27:43 |
|
|
|
|
|
|
Pirosribizli csemegebor
Elkészítés ideje: 80 perc + 2 nap + 10 hét Nehézség: 1
Elkészítése: Csemegebort készíthetünk, ha préselés előtt a hígított léhez literenként 30 dkg. cukrot adunk és palackozás előtt a leszűrt borhoz literenként meg 30 dkg. cukrot adunk. Mind az asztali, mind a csemege ribiszkebor 3-4 évig is jól eltárolható.... |
2010-09-21 04:59:00 |
|
|
|
|
|
|
Pirosribizli-bor
Elkészítés: 80 perc + 2 nap + 10 hét Nehézség: 1
Borkészítésre mind a piros, mind a fehér fajták alkalmasak, de keverten is felhasználhatók.
Elkészítése: 3 kg. ribizlit összezúzunk a szárát nem feltétlenül szükséges eltávolítani. Hozzáadunk 2 liter vizet, beoltjuk fajélesztővel, 2 napig előerjesztjük és kipréseljük. A seprőhöz 1: 1 aran... |
|
2010-09-21 04:58:39 |
|
|
|
|
|
|
Sárgabarack lekvár
Hozzávalók: 750 g sárgabarack, 250 g pirosribizli, 1 vaníliarúd, 500 g befőzőcukor, 1/2 citrom leve, 2 ek. barackpálinka.
Elkészítése: A barackot forró vízbe mártjuk, majd héját lehúzzuk, kimagozzuk, apróra vágjuk. A megmosott ribizlit leszemezzük. A gyümölcsöt a cukorral és a felvágott vaníliarúddal 3-4 órán át alacsony hőfokon főzzük, majd állandó ... |
|
2010-09-13 20:59:13 |
|
|
|
|
|
|
Sárgabarack lekvár
Hozzávalók: 750 g sárgabarack, 250 g pirosribizli, 1 vaníliarúd, 500 g befőzőcukor, 1/2 citrom leve, 2 ek. barackpálinka.
Elkészítése: A barackot forró vízbe mártjuk, majd héját lehúzzuk, kimagozzuk, apróra vágjuk. A megmosott ribizlit leszemezzük. A gyümölcsöt a cukorral és a felvágott vaníliarúddal 3-4 órán át alacsony hőfokon főzzük, majd állandó ... |
2010-09-11 14:42:58 |
|
|
|
|
|
|
... komplex.. (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin, színezék (titán-dioxid), nátrium-szelenit.
Szelén 80 mikrogram RDA 100 %
Összes polifenol 10 mg... |
2010-04-29 11:17:57 |
|
|
|
|
|
|
... komplex.. (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin, vas-szulfát, színezék (titán-dioxid).
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
Vas 14 mg RDA 100% ... |
2010-04-22 10:34:39 |
|
|
|
|
|
|
... komplex.. (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin, E-vitamin (Dl-alfa tokoferil-acetát), színezék (titán-dioxid).
Egy Flavitamin E-vitamin kapszula tarta... |
2010-04-20 14:48:44 |
|
|
|
|
|
|
... komplex.. (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin, D-vitamin (kole-kalciferol), színezék (titán-dioxid) .
Egy Flavitamin D-vitamin kapszula tartalmaz 5 m... |
2010-04-19 13:54:03 |
|
|
|
|