|
|
|
... emésztés fokozásához, és a méregtelenítésben is számíthatunk a segítségükre. Ezt a hatást a karfiolban és a zöld leveles zöldségekben található glükozinolátoknak köszönhetjük.
Provitaminban bővelkedik még a tojás, amely egy nagyszerű fehérjeforrás is. A tojás olyan alapvető tápanyagokat biztosít a szervezet számára, mint az omega-3 zsírsavak és a béta-karotin.
... |
2023-12-08 21:31:49 |
|
|
|
|
|
|
... ajánlottak - nagy mennyiségben fogyasztva jótékony hatásúak a szívműködésre és az érrendszerre. Igyanak sok zöld teát, mert az jót tesz az immunrendszerüknek. Kerüljön sok A-provitaminban gazdag étel - például brokkoli, sárgarépa, sárgadinnye, spenót - az asztalukra, mert ezek fokozzák a bélrendszeri alkalikus foszfatáz mennyiségét. Szedjenek naponta C-vitamint, ... |
|
2018-07-01 15:40:44 |
|
|
|
|
|
|
... ajánlottak - nagy mennyiségben fogyasztva jótékony hatásúak a szívműködésre és az érrendszerre. Igyanak sok zöld teát, mert az jót tesz az immunrendszerüknek. Kerüljön sok A-provitaminban gazdag étel - például brokkoli, sárgarépa, sárgadinnye, spenót - az asztalukra, mert ezek fokozzák a bélrendszeri alkalikus foszfatáz mennyiségét. Szedjenek naponta C-vitamint, ... |
2015-08-20 22:03:59 |
|
|
|
|
|
|
... ajánlottak - nagy mennyiségben fogyasztva jótékony hatásúak a szívműködésre és az érrendszerre. Igyanak sok zöld teát, mert az jót tesz az immunrendszerüknek. Kerüljön sok A-provitaminban gazdag étel - például brokkoli, sárgarépa, sárgadinnye, spenót - az asztalukra, mert ezek fokozzák a bélrendszeri alkalikus foszfatáz mennyiségét. Szedjenek naponta C-vitamint, ... |
|
2015-08-12 20:48:19 |
|
|
|
|
|
|
... ajánlottak - nagy mennyiségben fogyasztva jótékony hatásúak a szívműködésre és az érrendszerre. Igyanak sok zöld teát, mert az jót tesz az immunrendszerüknek. Kerüljön sok A-provitaminban gazdag étel - például brokkoli, sárgarépa, sárgadinnye, spenót - az asztalukra, mert ezek fokozzák a bélrendszeri alkalikus foszfatáz mennyiségét. Szedjenek naponta C-vitamint, ... |
|
2015-05-29 07:29:04 |
|
|
|
|
|
|
... 40 kcal/ 100 g). Kitűnő szomjoltó, és mégsem viszünk vele a szervezetbe túl sok cukrot. Gazdag C-vitaminban (7 mg/100 g, tehát egy átlagos méretű barack 8-10 mg-t tartalmaz) és A-provitaminban (ez főként a sárga húsú változatokra jellemző: 0,5-1 mg/100 g). A kellően érett barack illatos, zamatos és könnyen emészthető. Rostjai ilyenkor különösen zsengék és még az érzékeny fogyasztó... |
2011-08-07 21:37:23 |
|
|
|
|