Belépés
Jó gyerek süti
... 3 evőkanál víz
3 evőkanál kakaópor
8 dkg margarin



Elkészítés

Elkészítés: Először a krémet készítem el, hogy ki tudjon hűlni. A pudingport a tejföllel és a cukorral jól kikeverem. A tejet a citrom héjjal felteszem forrni, majd ebbe beleteszem a tejfölös keveréket, folyamatosan forrásig kevergetem. Hűlni hagyom (gyorsítható, ho...
2018-10-02 11:40:11
Tejszínes csokoládékocka – sütés nélkül!
... minőségétől függ, mennyi tejet fog felszívni. A masszát tortaformába simítjuk. Minél kisebb formát használunk, annál magasabb lesz a sütemény. Hűtőbe tesszük, amíg megcsináljuk a krémet. A pudingport, a cukrot és a tejet egy edénybe tesszük és a szokásos módon megfőzzük, majd kavargatva kihűtjük. Azért használunk ilyen kevés tejet, hogy sűrű és ízes legyen a puding. A vajat a porc...
2018-09-20 09:49:00
Sárgadinnye krémleves pirított mandulás habgaluskával.
... reszelt narancshéjat tenni bele. Felforralni és lassú tűzön kb. 30 percig főzni. Közben ha szükséges még cukorral ízesíteni.
Amikor megfőtt, botmixerrel pépesíteni.

A pudingport simára keverni a tejszínnel, majd a levest visszatenni a tűzre, újraforralni és állandó keverés mellett belecsorgatni a pudingos-tejszínt. Jól kiforralni, és végül beleönteni a maradék fehé...
2018-09-11 21:19:34
Tejszínes-boros narancskrémleves.
... szedni, és minden gerezdet ízlés szerinti méretűre felkockázni.
A felkockázott narancsot a levesbe tenni és újraforralni.(főzni nem kell mert szétmállik a narancshúsa)

A pudingport egy pici tejszínnel simára keverni, majd hozzákeverni a maradék tejszínt is.
Folyamatos keverés mellett a levesbe csorgatni, majd óvatosan kevergetve kicsit besűríteni.

T...
2018-09-11 21:18:48
Őszibarack krémleves pirított mandulával.
... szerinti mennyiségű cukrot, és a fűszereket hozzáadva, pár percig főzni. Ezután a tűzről levéve, kiszedni belőle a citromfüvet és a fűszereket, majd botmixerrel pépesíteni.

A pudingport simára keverni a tejszínnel. A barackos pépet visszahelyezni a gázra, majd amikor már újra forr, állandó keverés mellett belecsorgatni a tejszínes pudingot.
Állandó keverés mellett ...
2018-09-11 21:18:03
Hideg málnakrémleves pirított mandulával.
... szerint mézzel (v. cukorral) és a fűszerekkel.

Kb. 10 percig szép lassan főzni, majd leturmixolni és szitán átszűrni, hogy a magok ne kerüljenek bele a levesbe.

A pudingport simára keverni a tejszínnel.

Ezután a leturmixolt levest visszatenni a tűzre, és újraforralni. Ha már forr, akkor állandó keverés mellett, belecsorgatni a pudingos-tejszínt....
2018-09-11 21:16:08
krémes körteleves
... negyedóráig forraljuk. Ezután hagyjuk hűlni, közben kiszedjük a szegfűszeget és a fahéjat, ha egészet tettünk bele, majd turmixgépbe öntjük és simára turmixoljuk. Csomómentesr...
2018-09-11 21:14:00
Tejszínes eperleves
... eperízű pudingpor; a tálaláshoz: 20 dkg eper, 1 dl tejszín

Elkészítése: Az epret megmossuk, kicsumázzuk és felaprítjuk. 8 dl vízben felfőzzük majd összeturmixo...
2018-09-11 21:13:06
Cseresznyekrémleves.
... felét. Ezután a maradék cseresznyét botmixerrel pépesítsük.
Ezután tegyük vissza az előzőleg kiszedett cseresznyeszemeket, majd tegyük vissza a tűzre és forraljuk fel.

A pudingport keverjük simára a tejszínnel, majd állandó keverés mellett csorgassuk bele a forrásba lévő levesbe. Kevergetve főzzük pár percig, hogy kellően besűrűsödjön, majd vegyük le a tűzről, és h...
2018-09-11 21:10:50
Mákleves eperrel
... vaníliás cukrot, egy csipet sót és a reszelt citromhéjat. Felforraljuk, és kb. 10 percig főzzük, közben többször megkeverjük, és ha szükséges, még cukorral ízesítjük.
A pudingport a tejszínnel simára keverjük, majd állandó keverés mellett a levesbe csorgatjuk. felforraljuk, és még 2-3 percig kevergetve főzzük, majd levesszük a tűzről, és langyosra hűtjük.
...
2018-08-27 23:15:01
1 2 3 ..........................161 162 .............241 242 .............321 322 323 
Címkék: krémet készítem, citrom héjjal, tejfölös keveréket, masszát tortaformába, edénybe tesszük, szokásos módon, pudingport simára, levest visszatenni, maradék fehé, felkockázott narancsot, levesbe tenni, pici tejszínnel, maradék tejszínt, levesbe csorgatni, fűszereket hozzáadva, tűzről levéve, barackos pépet, tejszínes pudingot, leturmixolt levest, epret megmossuk, maradék cseresznyét, előzőleg kiszedett, pudingport keverjük, forrásba lévő, reszelt citromhéjat, tejszínnel simára, levesbe csorgatjuk, narancskrémleves, csokoládékocka, visszahelyezni, málnakrémleves, belecsorgatni, habgaluskával, megcsináljuk, összeturmixo, csomómentesr, szegfűszeget, felforraljuk, narancshéjat, tortaformába, újraforralni, folyamatosan, hozzákeverni, leturmixolni, felkockázott, besűrűsödjön, felaprítjuk, citromhéjat, minőségétől, gyorsítható, botmixerrel, cseresznyét, leturmixolt, visszatenni, felkockázni, fűszerekkel, narancshúsa, negyedóráig, sárgadinnye, citromfüvet, turmixoljuk, felforralni, turmixgépbe, kicsumázzuk, elkészítése, megkeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.