Belépés
Kinder Bueno
... megszórjuk a dióval.
4. Előmelegített sütőben 180 fokon, kb. 30 percig sütjük.
5. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel.
6. Ezután elkészítjük a krémet: a tojássárgákat, a pudingport és a lisztet simára keverjük egy kevés tejjel (a fél literből).
7. A maradék tejet a cukorral felforraljuk
8. A pudingos masszát hozzáöntjük a tejhez, majd folyamatos kevergeté...
2010-06-30 21:48:12
Narancsos túrószelet
... margarinnal habosra keverjük, a túrót hozzáadjuk. citromhéjjal és a citromlével ízesítjük. A kisült, kihűlt tésztára simítjuk, és hűtőszekrénybe tesszük.
A mázhoz az üdítő felét, a pudingport és a cukrot összkeverjük. A maradék üdítővel együtt lábasba töltjük, és kevergetve sűrűre főzzük. Megvárjuk, amíg langyosra hűl - ezalatt a tortát felszeletelt naranccsal díszítjük -, vé...
2010-06-29 13:27:28
Erdélyi raffaello szelet
... és a sütőporral összekeverjük, a habba keverjük. Ugyanúgy sütjük, mint a fehér tésztát.
Jöhet a krém: A tojássárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. Először a pudingport és a tejet adjuk hozzá, majd folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint.
A krém nagyobb részét a fehér tésztára kenjük. Erre tesszük a barna tés...
2010-06-29 07:08:06
Erdélyi raffaello szelet
... és a sütőporral összekeverjük, a habba keverjük. Ugyanúgy sütjük, mint a fehér tésztát.
Jöhet a krém: A tojássárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. Először a pudingport és a tejet adjuk hozzá, majd folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint.
A krém nagyobb részét a fehér tésztára kenjük. Erre tesszük a barna tés...
2010-06-29 07:05:12
Lambada Szelet
... sütőformába öntjük a massza 3/4 részét, a maradékba kakaót keverünk és
elszórtan a sárga masszára kanalazzuk.
Úgy sütjük mint a piskótát szokás.
Közben elkészítjük a krémet. A pudingport a tejben felfőzzük és hagyjuk kihülni. A margarint a cukorral és a vaniliáscukorral kikeverjük.
Ha kihült a puding a két masszát jól összekeverjük. Megtöltjük vele a kihült, ke...
2010-06-28 14:19:09
Boleró szelet!
... tenni

Teteje:
1liter viz
30dkg cukor
3-cs vanilia puding
2-cs boleró por ( legjobb a málnás , epres erdei gyümölcsös,de kinek tetszése szerint!)

A cukrot és a pudingport ,a boleró port a vizz fokozatos hozzá adásával össze keverjük és kavargatva sürüre főzzük . kicsit hagyjuk hülni de még langyosan a tejföl tetejére egyenletesen rá kenj...
2010-06-27 17:56:08
Házikrémes
... habbá 18 kanál cukorral. Én úgy tudom, hogy minden tojásfehérjéhez 3 kanál cukor szükséges, ami természetesen ízlés szerint változhat is.
1 liter tejben megfőzök 4 csomag vaníliás pudingport, ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Nagy figyelmet igényel, hisz a kevés tej miatt a puding könnyen megcsomósodhat, illetve odaéghet.
A kemény habbá vert fehérjét óvatosan belekever...
2010-06-27 12:41:59
Piskótatekercses süti
... összegyúrjuk, majd kettéosztva 2 vékony lapot sütünk belőle. A 8 tojásból piskótát sütünk. A piskótát baracklekvárral megkenjük, feltekerjük és kb. 1 cm széles szeletekre vágjuk.

A pudingport 3 dl tejjel megfőzzük, ha kihűlt, akkor a porcukorral kikevert margarinhoz adjuk.
Az egyik mézes lapot megkenjük vaníliakrémmel, majd rárakjuk a felszeletelt piskótatekercseke...
2010-06-26 17:46:20
Gyors almatorta
... citromhéjat és a citrom levét 1,5 dl almalébe vegyítjük, majd felforraljuk. A meghámozott, apróra kockázott almát az almalébe szórjuk, és alacsony hőfokon kb. 5 percig pároljuk.
A pudingport feloldjuk a maradék almalében, az almás keverékhez adjuk, és további kb. 4 percig együtt főzzük. Beleszórjuk a zselatinport, összedolgozzuk, majd félrehúzzuk. Az almamassza felét hideg ví...
2010-06-26 16:25:51
Barackos krémszelet
... tésztába keverjük.
A kakaós tésztát a világosra simítjuk, és kirakjuk a fél barackokkal. Előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk.
A pudingport csomómentesre keverjük a megmaradt cukorral és 6 ek. tejjel. A maradék tejet felforraljuk. Belevegyítjük a feloldott pudingport, kb. 1 percig főzzük, majd tálba öntjük, és folpackal letakar...
2010-06-26 15:55:45
1 2 3 ..........................163 164 .............244 245 246 247 ............325 326 327 
Címkék: Kinder Bueno, Lambada Szelet, tésztát megkenjük, lisztet simára, kevés tejjel, maradék tejet, cukorral felforraljuk, pudingos masszát, túrót hozzáadjuk, citromlével ízesítjük, üdítő felét, cukrot összkeverjük, maradék üdítővel, tortát felszeletelt, sütőporral összekeverjük, habba keverjük, fehér tésztát, vaníliás cukorral, tejet adjuk, krém nagyobb, fehér tésztára, maradékba kakaót, sárga masszára, piskótát szokás, tejben felfőzzük, vaniliáscukorral kikeverjük, boleró port, tejföl tetejére, puding könnyen, kemény habbá, piskótát baracklekvárral, porcukorral kikevert, egyik mézes, felszeletelt piskótatekercseke, citrom levét, almalébe szórjuk, pudingport feloldjuk, maradék almalében, almás keverékhez, almamassza felét, kakaós tésztát, világosra simítjuk, pudingport csomómentesre, megmaradt cukorral, feloldott pudingport, vaniliáscukorral, piskótatekercses, tojásfehérjéhez, baracklekvárral, összedolgozzuk, vaníliakrémmel, mogyorókrémmel, megcsomósodhat, hűtőszekrénybe, előmelegített, összekeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.