Belépés
Mézes süti
... főzzük, amíg pöfögni kezd. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a lisztet, összegyúrjuk, 30 percig pihentetjük, majd három cipót formálunk belőle. A kinyújtott tésztalapokat megsütjük. A krémhez a pudingport a tejjel elkészítjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összevegyítjük. A mézes lapokat a krémmel megtöltjük és egy napig állni hagyjuk. Másnapra puha lesz...
2007-06-01 14:12:26
Csokoládés túrótorta
... körben a karimára nyomkodjuk, alját villával megszurkáljuk, s hűtőbe tesszük.
3. A maradék cukrot és vaníliás cukrot 4 tojással krémesre keverjük. Belevegyítjük a kétféle túrót meg a pudingport, belereszeljük a csokoládét, és a formába töltjük. Előmelegített sütőben 175 fokon kb. 1 órát sütjük. A kikapcsolt sütőben még kb. 15 percig pihentetjük.
4. A félretett tésztából ...
2007-05-27 01:11:43
Recept
... vaj
Elkészítés: Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, és nagy lyukú reszelőn legyaluljuk. Lábasba töltjük, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, kb. 10 perc alatt puhára főzzük. Közben a pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetve 2 percig főzzük, ez alatt jól besűrűsödik. Egy kb. 28x23 centis tepsi alját keksszel kirakjuk, a már csak meleg krémet eg...
2007-04-08 09:34:10
Marína kekszes sütemény
... pudingpor, 3 ek. kristálycukor, fél liter tej, 250 g Palmarin margarin, 100 g porcukor, 2 csomag Marína és 1 csomag Indián keksz, olvasztott csokoládé

Elkészítése:

A pudingport és a kristálycukrot fél liter tejben feloldjuk, felforraljuk. Amíg a puding kihűl, a margarint a porcukorral habosra keverjük. Egy közepes méretű tepsi aljára kb. 15 darab Marína keksz...
2007-03-23 00:41:29
almás sületlenség
... tepsihez)

Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy lábasban 5 dl vízzel felöntve, és a 20 dkg cukorral kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Közben a 3 vaníliás pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetés mellett még vagy két percig főzzük (ezalatt jól besűrűsödik).

Egy tepsi alját kirakjuk keksszel (szorosan egymás me...
2007-02-26 01:32:50
Bécsi túrótorta
... hütőbe teszem. A sütőt előmelegítem 210 fokra. Amíg a tészta a hütőben dekkol, elkészítem a tölteléket.
A vajat, a cukrot és a tojások sárgáját habosra verem, ezután hozzáadom a pudingport, a vaníliás cukrokat és az összes túrót, átnyomva. A tojásfehérjéket habbá verem és fellazítom vele a túrókrémet. Kör alakú sütőforma aljára sütőpapírt teszek, a szélét kivajazom. A tésztát...
2007-02-19 10:34:25
Boszorkányos krémes
... dkg porcukor.

Elkészítése:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 2 lapot sütünk belőle. Ha kihűlt, a követ...
2007-02-07 00:40:38
Virágföld puding
... omlós keksz
egy 5 decis cserép alakú (műanyag) edény
díszítéshez műanyag virág
csomagoló fólia

Amit tenned kell:

1. Készítsd el a főzés nélküli pudingport a csomagoláson írt utasítás szerint.

2. Törd össze a kekszet apró darabokra.
Nagyobb részét rakd bele a pudingba és keverd össze.

3. Öntsd a masszát az edén...
2007-01-29 11:45:00
Sületlenség
... tepsihez)

Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy lábasban 5 dl vízzel felöntve, és a 20 dkg cukorral kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Közben a 3 vaníliás pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetés mellett még vagy két percig főzzük (ezalatt jól besűrűsödik).

Egy tepsi alját kirakjuk keksszel (szorosan egymás ...
2007-01-29 11:36:54
Orosz krémtorta
... egyformán.
Előmelegített sütőben, a közepesnél kisebb lánggal kb. 45 percig, tűpróbáig sütjük. A mazsolát kb. 1 dl vízben fölforraljuk, majd leszűrjük, leöblítjük és lecsöpögtetjük.
A pudingport a tejjel meg a cukorral kis lángon - még jobb, ha vízgőzre téve -, habverővel szorgalmasan kevergetve sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve beleszórjuk a mazsolát, a ru...
2006-12-07 20:22:25
1 2 3 ..........................163 164 .............244 245 .............325 326 327 
Címkék: kinyújtott tésztalapokat, tejjel elkészítjük, cukorral habosra, kihűlt pudinggal, mézes lapokat, krémmel megtöltjük, napig állni, karimára nyomkodjuk, maradék cukrot, kétféle túrót, formába töltjük, kikapcsolt sütőben, félretett tésztából, almát meghámozzuk, cukorral ízesítjük, almához öntjük, puding kihűl, porcukorral habosra, közepes méretű, tepsi alját, sütőt előmelegítem, hütőben dekkol, tojások sárgáját, vaníliás cukrokat, összes túrót, tojásfehérjéket habbá, szélét kivajazom, tészta hozzávalóit, főzés nélküli, kekszet apró, közepesnél kisebb, tűzről levéve, tojásfehérjéket, összevegyítjük, lecsöpögtetjük, kristálycukrot, tésztalapokat, belevegyítjük, előmelegített, kristálycukor, belereszeljük, megszurkáljuk, fölforraljuk, csomagoláson, boszorkányos, felforraljuk, összegyúrjuk, előmelegítem, szorgalmasan, pihentetjük, besűrűsödik, hozzávalóit, porcukorral, elkészítése, beleszórjuk, lereszeljük, sületlenség, elkészítjük, díszítéshez, meghámozzuk, kicsumázzuk, legyaluljuk, csokoládés, elkészítem, pudingport,
© 2013 TVN.HU Kft.