|
|
|
... főzzük, amíg pöfögni kezd. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a lisztet, összegyúrjuk, 30 percig pihentetjük, majd három cipót formálunk belőle. A kinyújtott tésztalapokat megsütjük. A krémhez a pudingport a tejjel elkészítjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összevegyítjük. A mézes lapokat a krémmel megtöltjük és egy napig állni hagyjuk. Másnapra puha lesz... |
2007-06-01 14:12:26 |
|
|
|
|
|
|
... körben a karimára nyomkodjuk, alját villával megszurkáljuk, s hűtőbe tesszük.
3. A maradék cukrot és vaníliás cukrot 4 tojással krémesre keverjük. Belevegyítjük a kétféle túrót meg a pudingport, belereszeljük a csokoládét, és a formába töltjük. Előmelegített sütőben 175 fokon kb. 1 órát sütjük. A kikapcsolt sütőben még kb. 15 percig pihentetjük.
4. A félretett tésztából ... |
|
2007-05-27 01:11:43 |
|
|
|
|
|
|
... vaj
Elkészítés: Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, és nagy lyukú reszelőn legyaluljuk. Lábasba töltjük, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, kb. 10 perc alatt puhára főzzük. Közben a pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetve 2 percig főzzük, ez alatt jól besűrűsödik. Egy kb. 28x23 centis tepsi alját keksszel kirakjuk, a már csak meleg krémet eg... |
2007-04-08 09:34:10 |
|
|
|
|
|
|
... pudingpor, 3 ek. kristálycukor, fél liter tej, 250 g Palmarin margarin, 100 g porcukor, 2 csomag Marína és 1 csomag Indián keksz, olvasztott csokoládé
Elkészítése:
A pudingport és a kristálycukrot fél liter tejben feloldjuk, felforraljuk. Amíg a puding kihűl, a margarint a porcukorral habosra keverjük. Egy közepes méretű tepsi aljára kb. 15 darab Marína keksz... |
|
2007-03-23 00:41:29 |
|
|
|
|
|
|
... tepsihez)
Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy lábasban 5 dl vízzel felöntve, és a 20 dkg cukorral kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Közben a 3 vaníliás pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetés mellett még vagy két percig főzzük (ezalatt jól besűrűsödik).
Egy tepsi alját kirakjuk keksszel (szorosan egymás me... |
|
2007-02-26 01:32:50 |
|
|
|
|
|
|
... hütőbe teszem. A sütőt előmelegítem 210 fokra. Amíg a tészta a hütőben dekkol, elkészítem a tölteléket.
A vajat, a cukrot és a tojások sárgáját habosra verem, ezután hozzáadom a pudingport, a vaníliás cukrokat és az összes túrót, átnyomva. A tojásfehérjéket habbá verem és fellazítom vele a túrókrémet. Kör alakú sütőforma aljára sütőpapírt teszek, a szélét kivajazom. A tésztát... |
2007-02-19 10:34:25 |
|
|
|
|
|
|
... dkg porcukor.
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 2 lapot sütünk belőle. Ha kihűlt, a követ... |
2007-02-07 00:40:38 |
|
|
|
|
|
|
... omlós keksz
egy 5 decis cserép alakú (műanyag) edény
díszítéshez műanyag virág
csomagoló fólia
Amit tenned kell:
1. Készítsd el a főzés nélküli pudingport a csomagoláson írt utasítás szerint.
2. Törd össze a kekszet apró darabokra.
Nagyobb részét rakd bele a pudingba és keverd össze.
3. Öntsd a masszát az edén... |
2007-01-29 11:45:00 |
|
|
|
|
|
|
... tepsihez)
Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy lábasban 5 dl vízzel felöntve, és a 20 dkg cukorral kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Közben a 3 vaníliás pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetés mellett még vagy két percig főzzük (ezalatt jól besűrűsödik).
Egy tepsi alját kirakjuk keksszel (szorosan egymás ... |
2007-01-29 11:36:54 |
|
|
|
|
|
|
... egyformán.
Előmelegített sütőben, a közepesnél kisebb lánggal kb. 45 percig, tűpróbáig sütjük. A mazsolát kb. 1 dl vízben fölforraljuk, majd leszűrjük, leöblítjük és lecsöpögtetjük.
A pudingport a tejjel meg a cukorral kis lángon - még jobb, ha vízgőzre téve -, habverővel szorgalmasan kevergetve sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve beleszórjuk a mazsolát, a ru... |
2006-12-07 20:22:25 |
|
|
|
|