Belépés
Egyszerű hasznos konyhai trükkök
... róla, majd ismételd meg ezt még egyszer.

2. Hogyan készíts omlós marhát
Ha szeretnél klopfolás nélkül puha marha steaket készíteni, akkor pácold be a marhát majonézbe, hogy puhuljon.

3. Főtt kukorica
A maradék, főtt kukoricát felhasználhatod salátához, csak annyit kell tenned, hogy éles késsel levágod a szemeket.

4. Az étel gazdag ízének ...
2021-01-03 00:32:11
Konyhai trükkök
... ismételd meg ezt még egyszer.

2. Hogyan készíts omlós marhát

Ha szeretnél klopfolás nélkül puha marha steaket készíteni, akkor pácold
be a marhát majonézbe, hogy puhuljon.

3. Főtt kukorica

A maradék, főtt kukoricát felhasználhatod salátához, csak annyit kell tenned,
hogy éles késsel levágod a szemeket.

4. Az étel g...
2019-09-07 16:10:01
Szendvicskrémek Regenor Kúrához
... a vízzel együtt tegyük föl a kölest és hagyjuk, hogy felforrjon a víz. Miután ez megtörtént, főzzük még 5 percig, majd zárjuk el a lángot, takarjuk le a kölest és hagyjuk, hogy tovább puhuljon.
Turmixoljuk össze a hozzávalókat, és ízlés szerint ízesítsük a citromlével, az édesítővel és a fűszerekkel.

TEPERTŐKRÉM EGYSZERŰEN
Hozzávalók:
-- 15 dkg darált tep...
2019-01-03 17:47:43
15 db sütés nélküli desszert...
... darabos kekszet keverem hozzá.
Nedves konyharuhára teszem az ostyalapot,majd forrón rákenem a fele tölteléket az egyik,majd a másik ostyalapra.2-3 percet várok vele,hogy az ostyalap puhuljon.
Szorosan feltekerem mind a kettőt és folpackba tekerve ,hagyom kihűlni majd a a hűtőbe teszem "összeérni".
1-2 óra múlva 1 cm-es darabokra szeletelem.

Zabpelyhes kók...
2018-11-03 15:36:13
Kolbászos lecsó nokedlivel
... 4-5 percig pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, erős paprikát és a kolbászt vagy virslit (vagy van amikor mindkettőt). Kicsit megsózzuk a paprikát is, hogy puhuljon. Amikor félig puha, hozzátesszük a paradicsomot, a pirospaprikát és egy kevés cukrot, mert minden paradicsomos ételbe kell egy kis cukor.
Addig főzzük, amíg a paradicsom leve...
2018-09-24 21:28:23
Darálos gépi keksz
... tojásokat.

Szintén gyors mozdulatokkal annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy se túl kemény se túl lágy ne legyen a tészta.
Azért kell gyorsan dolgozni, hogy a kezünk melegétől ne puhuljon meg túlságosan a margarin.
A kész tésztát egy órát hűvös helyen pihentetjük.

Ha nem csak fehér (világossárga) sütit szeretnénk, akkor el lehet felezni a tésztát két fel...
2018-05-31 10:34:11
Lecsós gombapaprikás pirított tésztával
... olajat, a tésztát folytonos keveréssel enyhe pirosodásig pirítom, majd felöntöm a forró vízzel. Sózom, fedő alatt lassan puhára főzöm, közben egyszer-kétszer átkeverem, hogy egyenletesen puhuljon meg.

A tészta mellé kanalazom a gombás ragut és tálalom.

...
2018-02-24 01:06:37
Hétvezér tokány
... fedővel letakarva félig puhára pároljuk. Ekkor hozzátesszük a megmosott sertéshúst, ezzel tovább pörköljük mintegy 10-15 percig, végül beletesszük a borjúhúst is, hogy az egész együtt puhuljon meg, egy időben. Beleaprítunk 2-3 db nem túl csípős zöldpaprikát és 1-2 db friss paradicsomot, s ha a hús megpuhult, zsírjára pirítjuk le az egészet. Közben 2 dl tejfölt 1 evőkanálnyi lisztt...
2017-09-11 19:07:11
Mohácsi rétes
... kimérem, alaposan összekeverem. Ehhez öntöm hozzá a kimért száraz összetevőket.

Az összekevert masszát a hűtőben 20-30 percig pihentetem, hogy a búzadara kicsit megduzzadjon és puhuljon.

Egy tepsit vékonyan kikentem olajjal és 2 rétes lapot helyeztem bele. 35x23 cm-es tepsit használtam.

Erre öntöm a massza felét. Megszórom a túró feléve...
2017-04-05 15:59:18
Honnan jön a harangszó
... belül, nem kérdezett semmit, nem mondott semmit, csak volt - talán kezdettől fogva, mint a jóság simogató örök vágya, hogy elmúljon, ami rossz, épüljön, ami rom, gyógy...
2017-01-23 12:04:49
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Szendvicskrémek Regenor Kúrához, TEPERTŐKRÉM EGYSZERŰEN, marhát majonézbe, étel gazdag, vízzel együtt, fele tölteléket, másik ostyalapra, ostyalap puhuljon, kockára vágott, kolbászt vagy, kevés cukrot, paradicsom leve, kezünk melegétől, kész tésztát, órát hűvös, tésztát folytonos, forró vízzel, tészta mellé, gombás ragut, megmosott sertéshúst, egész együtt, kimért száraz, összekevert masszát, hűtőben 20-30, búzadara kicsit, tepsit vékonyan, massza felét, túró feléve, jóság simogató, felhasználhatod, szendvicskrémek, gombapaprikás, pirospaprikát, gombapaprikas, mozdulatokkal, konyharuhára, beleaprítunk, összetevőket, összekeverem, paradicsomot, egyenletesen, megduzzadjon, világossárga, hozzátesszük, paradicsomos, hozzávalókat, zöldpaprikát, összekevert, fűszerekkel, citromlével, tepertőkrém, pirosodásig, pihentetjük, turmixoljuk, mindmegette, beletesszük, evőkanálnyi, paradicsom, szeletelem, használtam, sertéshúst, ostyalapra, túlságosan, feltekerem, nokedlivel, pihentetem, mindkettőt, tölteléket, hozzávalók, édesítővel,
© 2013 TVN.HU Kft.