Belépés
Lucullusi csirkeszárny
... A szárnyakat először
lisztben, majd a tésztában megforgatjuk,...
2010-10-20 06:04:45
Gyulai szelet
A hússzeleteket jól kiverjük, és vékonyan megkenjük ketchuppal. Sózzuk, vékony szalonnaszeletekkel, karikára vágott vöröshagymával és kolbászkarikákkal megszórjuk. Befedjük egy másik hússzelettel, és hústűvel összezárjuk. Először kevés zsiradékon átsütjük, majd kevés vízzel felengedve puhára pároljuk.
Rizibizivel, saját levével tálaljuk....
2010-08-31 20:44:42
Rakott sajtos-zöldbabos marha
... fűszeres vízben félkészre főzöm, majd ráfektetem a húsra. ...
2010-08-05 12:30:22
Mikrohullámú receptek
... csepp olajjal összekeverjük, és a fácánra kenjük. Egy edénybe 2 evőkanál olajat teszünk és 2 percig 500 W-on felforrósítjuk. A fácánt beletesszük és 20 perc alatt 500 W-on megsütjük. Rizibizivel tálaljuk, paradicsommal és zöldpaprikával díszítjük.
Vaddisznó ínyenceknek
Hozzávalók: 60 dkg vaddisznócomb, 1 fej vöröshagyma, 1 dl tejföl, 1 dl majonéz, 1 db citrom leve, Worce...
2010-05-23 22:41:58
Zágrábi pecsenye
... leta...
2010-04-20 06:18:12
Gyulai Szelet
... és kolbászkarikákkal megszórjuk. Befedjük egy ...
2010-03-01 12:03:09
Tonhal Hagymabundában.
... olajba. Mindkét...
2010-01-13 19:16:58
Római tálas receptek
... húsra. A fűszereket a sörbe keverjük, és a húsra öntjük. A tálat befedjük, hideg sütőbe helyezzük, és a húst magas hőmérsékleten készre sütjük.

Melegen, burgonyapürével vagy rizibizivel tálaljuk
Zöldséges csirkecomb

A beáztatott tálba teszek 1/3 részig vastag karikákra vágott krumplit jól megsózva, reszelt szerecsendióval megszórva, 1/3 rész mirelit mexi...
2009-12-20 00:36:16
Receptek
... lábast húzzuk le a tűzről, és néhány percig hagyjuk ülepedni. Szedjük le a zsírját, majd a levest szűrjük át egy sűrű szitán, vagy egy tiszta konyharuhán.

Főétel: Rántott hús rizibizivel
Hozzávalók: 60 dkg kicsontozott sertés rövidkaraj, 20 dkg zsemlemorzsa (házi készítésű), 3 tojás, 2 tk. só, 20 dkg liszt, olaj a kisütéshez (kb. 1/2 l)
Elkészítés: A húst a zs...
2009-11-27 17:42:04
Bódvavölgyi májtekercs!
... májból nyitott szeleteket vágunk, betöltjük ...
2009-10-24 12:09:12
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Gyulai Szelet, Tonhal Hagymabundában, szárnyakat el&#245, tésztában megforgatjuk, másik hússzelettel, fácánra kenjük, fácánt beletesszük, sörbe keverjük, húsra öntjük, tálat befedjük, húst magas, beáztatott tálba, levest szűrjük, sűrű szitán, tiszta konyharuhán, szerecsendióval, burgonyapürével, zöldpaprikával, hagymabundában, felforrósítjuk, vöröshagymával, paradicsommal, hőmérsékleten, összekeverjük, hússzeleteket, vaddisznócomb, zsemlemorzsa, megforgatjuk, mikrohullámú, hússzelettel, csirkeszárny, kicsontozott, összezárjuk, ínyenceknek, vöröshagyma, bódvavölgyi, beletesszük, rizibizivel, konyharuhán, fűszereket, rövidkaraj, megszórjuk, beáztatott, szeleteket, zsiradékon, csirkecomb, ráfektetem, felengedve, májtekercs, kisütéshez, szárnyakat, hozzávalók, elkészítés, ketchuppal, betöltjük, díszítjük, vaddisznó, lucullusi, félkészre, zöldbabos, helyezzük, megszórva, megkenjük, zöldséges, karikákra, megsütjük, készítésű, tésztában, fűszeres, pecsenye, tálaljuk,
© 2013 TVN.HU Kft.