Belépés
Krisztus kereszt valahol a Tisza mentén
... az méreg. Lehet az hatalom, lustaság, étel, egó, ambíció, hiúság, félelem, harag vagy bármi más.
Mi a félelem?
A bizonytalanság el nem fogadása. Ha elfogadjuk a bizonytalanságot, akkor kalanddá válik.
Mi az irigység?
Nem fogadjuk el a jót a másikban. Ha elfogadunk jót, akkor inspirációvá válik.
Mi a harag?
Nem fogadjuk el azt, ami felett nincs hatalmu...
2021-06-17 16:47:25
Közönséges kísértések
... parancsolta a Judában élő emberének hogy menjen el és mondjon átkot Jeroboám király törvénytelen oltárára amit Bételben állíttatott fel. Amikor az Isten embere elment és megátkozta az oltárt, akkor Jeroboám király kinyújtotta a kezét és azt mondta: ,,Fogjátok meg őt!" Abban a pillanatban a keze elszáradott és nem tudta azt magához visszahúzni. Az oltár pedig meghasadt é...
2021-06-17 14:15:03
Hagymás, tormás, gyömbéres immuntámogató elixír
... 2-3 hétig száraz, hűvös helyre. Majd szűrje le az üveg tartalmát és adjon hozzá egy kevés mézet. Tárolja hűtőben. Minden nap csak egy kis kupicával fogyasszon el belőle. Ha megbetegedett, akkor két adagot is elfogyaszthat belőle naponta. Kurkumát is tehetünk (1/4 teáskanállal) az üvegbe, de csak akkor, ha nincs ellenjavallata a fogyasztásának.
Forrás : https://gyogyszer...
2021-06-16 20:43:16
Cseresznye virágról
... öröme, nem alkot és még a házi munka is nyűg neki.

Drága barátom! Annyi szépség van ebben a világban,nemcsak a rendrakásról vagy a ...
2021-06-16 16:57:15
Wolfgang Borchert: A cseresznresznye
... dülöngélésétől. Jól lehűlt már? suttogta, igen? Ugyanis elestem, mondta az apja. De nyilván csak az ijedtség teszi. Teljesen lebénultam, mosolygott. Csakis az ijedtségtől van. Mindjárt jobb lesz. Akkor majd visszaviszlek az ágyadba. Sürgősen vissza kell feküdnöd. A beteg az apa kezére nézett.
Á, semmiség az egész. Csak egy kis vágás. Mindjárt rendbejön. A bögre miatt van, leg...
2021-06-16 16:49:20
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi .
Szép jó reggelt , és csodás napot kívánok sok szeretettel mára is .
Puszillak .
Sose add fel , mert amikor azt hiszed , hogy vége , akkor kezdődött minden .
Lao Tzu

...
2021-06-16 08:36:42
Vitaminok, amelyek csökkentik a gyulladást
... narancssárga színűek.

A B-vitaminok is csökkentik a gyulladást, különösen autoimmun betegségek és ízületi gyulladás esetén. Ha szeretnénk, hogy a szervezetünkben csökkenjen a gyulladás, akkor fogyasszunk B-vitaminban gazdag táplálékokat, például kelkáposztát, gombát, paprikát vagy sárgadinnyét.

A C-vitamin lehetővé teszi, hogy az immunrendszer egészségesen mű...
2021-06-15 21:01:18
A szív őre: chiamag
... szintje.

A chiamag a fogyásban is a segítségünkre lehet. Mivel nagyon sok rostot tartalmaz, így sokáig segít fenntartani a jóllakottság érzését.

Ha egészséges desszertre vágyunk, akkor készítsünk chiapudingot, amelyet különféle finomságokkal, például gyümölcsökkel dúsíthatunk, gazdagíthatunk.

Fekete áfonyás, kókuszos chiapuding

Hozzávaló...
2021-06-15 20:50:49
A nők és a hátfájás – gondok és okok
Az emberi hát sok minden miatt fájhat, hiszen itt található a gerinc, de a hátban csontok, inak, ínszalagok és izmok is fájhatnak, így nem is olyan könnyű kideríteni, hogy pontosan mi is okozza a hát fájdalmát. Minden korosztályban előfordulhat ez a probléma, egy tízéves gyermeknek is fájhat a háta, de ez nem olyan általános, mint idősebb korban.

Ahogy öregszünk, úgy egy...
2021-06-15 20:46:06
Balga utak
... valótlanságot alapvetően elutasítsuk és megfosszuk komolyságától. De ugyanúgy ezen ige komolyságát teszi tönkre, ha kegyes, magától értetődő dolognak tartjuk. Nem, amikor Isten szeretetéről van szó, akkor az a leginkább magától nem értetődő, valószínűtlen, sőt hihetetlen. És ez a leginkább valószínűtlen, mégis igaz, olyannyira igaz, hogy az embernek egész életét erre kell építenie...
2021-06-15 07:21:12
1 2 3 ............25874 25875 .......38812 38813 ......51748 51749 51750 
Címkék: Wolfgang Borchert, Szervusz Kedves Évi, hátfájás &#8211, keze elszáradott, oltár pedig, üveg tartalmát, kevés mézet, házi munka, rendrakásról vagy, ijedtség teszi, bögre miatt, szervezetünkben csökkenjen, immunrendszer egészségesen, segítségünkre lehet, jóllakottság érzését, hátban csontok, tízéves gyermeknek, leginkább valószínűtlen, embernek egész, bizonytalanságot, szervezetünkben, cseresznresznye, dülöngélésétől, gazdagíthatunk, fogyasztásának, ellenjavallata, bizonytalanság, elfogyaszthat, segítségünkre, komolyságától, korosztályban, valószínűtlen, megbetegedett, gyümölcsökkel, valótlanságot, immuntámogató, finomságokkal, visszaviszlek, immunrendszer, chiapudingot, táplálékokat, egészségesen, inspirációvá, szeretetéről, rendrakásról, kelkáposztát, jóllakottság, törvénytelen, előfordulhat, teáskanállal, sárgadinnyét, narancssárga, pillanatban, elutasítsuk, állíttatott, elszáradott, fenntartani, visszahúzni, komolyságát, fogyasszunk, ijedtségtől, dúsíthatunk, parancsolta, kinyújtotta, szeretettel, gyermeknek,
© 2013 TVN.HU Kft.