Belépés
Vegyes savanyúság ............
... fûszerezésül néhány szem fekete borsot,
mustármagot, koriandert. Erre rakjuk elkeverten vagy rétegesen az
egyes zöldségeket. Ügyeljünk, hogy az egyes zöldségek minden üvegben
azonos mennyiségben legyenek.

Közben készítsük el a felöntőlevet. Minden liter oldathoz mérjünk ki
7 dl vizet, 2 dkg konyhasót, 4 dkg cukrot. Forraljuk fel. A tûz...
2010-11-05 04:00:40
1 
Címkék: egyes zöldségek, mennyiségben, zöldségeket, mustármagot, szerezésül, elkeverten, koriandert, savanyúság, konyhasót, rétegesen, forraljuk, ügyeljünk, készítsük, zöldségek, legyenek, oldathoz, mérjünk, üvegben, azonos, vegyes, közben, minden, cukrot, felönt, borsot, néhány, rakjuk, fekete, liter, egyes, vizet, levet,
© 2013 TVN.HU Kft.