Belépés
Burgonyanapokat rendeznek Gyenesdiáson
... nemesítésű keszthelyi fajták megismertetése és a gasztronómiai lehetőségek bemutatása - mondta el a PE Burgonyakutatási Központ igazgatója az MTI-nek.
Polgár Zsolt hozzátette: a burgonyanapon a legeslegújabb keszthelyi fajtákat - az Aranycsipkét és a Botondot - is bemutatják. Mindkettő korai érésű, rózsahéjú, mutatós kinézetű fajta, nagyra nőtt gumóik szépek, formásak.
...
2015-09-16 12:32:40
1 
Címkék: Burgonyakutatási Központ, Polgár Zsolt, gasztronómiai lehetőségek, legeslegújabb keszthelyi, burgonyakutatási, burgonyanapokat, megismertetése, legeslegújabb, burgonyanapon, gasztronómiai, gyenesdiáson, aranycsipkét, lehetőségek, keszthelyi, igazgatója, hozzátette, nemesítésű, bemutatása, bemutatják, rendeznek, mindkettő, rózsahéjú, formásak, kinézetű, fajtákat, botondot, mutatós, központ, gumóik, fajták, szépek, mondta, nagyra, polgár, fajta, érésű, korai, zsolt,
© 2013 TVN.HU Kft.