Belépés
Ünnepi báránygerinc
... beirdaljuk, bedörzsöljük a fűszerekkel zsiradékkal bérelt tepsibe fektetjük, mellérakunk egy feldarabolt hagymt, leöntjük egy pohár vízzel és 3/4ed óra sütés közben a húslével locsolgatjuk. A burgonykat héjukban megfőzzük, megtisztítjuk és 3 dkg margarinon megpirítjuk. A zöldbabot megfőzzük, 8 részre osztjuk és körbetekerjük a szalonnval, majd megtűzzük fogvájóval. A másik hagymt ...
2011-04-16 13:13:56
1 
Címkék: fűszerekkel zsiradékkal, feldarabolt hagymt, pohár vízzel, húslével locsolgatjuk, burgonykat héjukban, zöldbabot megfőzzük, másik hagymt, körbetekerjük, megtisztítjuk, locsolgatjuk, bedörzsöljük, báránygerinc, feldarabolt, mellérakunk, zsiradékkal, megpirítjuk, fűszerekkel, burgonykat, fogvájóval, margarinon, szalonnval, beirdaljuk, zöldbabot, megfőzzük, fektetjük, megtűzzük, héjukban, húslével, leöntjük, osztjuk, tepsibe, bérelt, hagymt, ünnepi, vízzel, részre, közben, sütés, pohár, másik,
© 2013 TVN.HU Kft.