Belépés
Háromsajtos rakott krumpli
... Újabb réteg krumplit teszünk rá, amit leöntünk a szósszal, és rászórjuk a reszelt kecskesajtot. Az utolsó réteg krumplit leöntjük a maradék szósszal, és megszórjuk a maradék lereszelt cheddarral.
Fólia alatt 190 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd fólia nélkül 15 perc alatt készre pirítjuk.

|...
2018-04-06 22:55:07
Háromsajtos rakott krumpli
... Újabb réteg krumplit teszünk rá, amit leöntünk a szósszal, és rászórjuk a reszelt kecskesajtot. Az utolsó réteg krumplit leöntjük a maradék szósszal, és megszórjuk a maradék lereszelt cheddarral.
Fólia alatt 190 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd fólia nélkül 15 perc alatt készre pirítjuk.

|...
2018-02-02 23:22:28
Csilis bab klasszikusan
... Legalább egy órán át főzzük így, a fahéjat félidőben eltávolítjuk.
Amikor jól összefőtt, hozzáadjuk a babkonzerveket, megkóstoljuk, ha szükséges, utánaízesítjük. R...
2017-03-25 22:41:02
Nagy kedvenc: a bolognai
... és tálalás

Természetesen ha sajt, akkor Parmigiano Reggiano. Itthon általában marad a trappista vagy zacskós, előre reszelt parmezán. Az angolok általában kedvencükkel, a cheddarral eszik.

Neeeem, még mindig nem eshetünk neki. Egyes családok esküsznek a tésztával összekevert változatra. Mások soha nem kevernék össze. És még nem említettük a kanállal evés kérd...
2015-09-20 22:33:00
Kolbászos makaróni
... sonkát és a felkarikázott kolbászt. Borssal fűszerezzük. Ha a sonka és kolbász átmelegedett, ...
2014-07-29 09:55:17
Halloweeni sajtos tökfej
... sajtmasszából.
4. A szalámiszeletekből háromszögeket vágunk ki. Ezeket a sajtgombócra tapasztjuk, kialakítva a tökfiguránk szemét, orrát, száját.
5. A maradék reszelt cheddarral beszórjuk a tök külsejét, rálapogatjuk.
6. A 3. szál újhagymát méretre vágjuk, és a gömb közepébe tűzzük szárként, és kész is.
7. Sós keksszel mártogatva fogyasztjuk.
|...
2011-10-31 16:43:12
1 
Címkék: Parmigiano Reggiano, reszelt kecskesajtot, utolsó réteg, maradék szósszal, maradék lereszelt, fahéjat félidőben, trappista vagy, angolok általában, cheddarral eszik, tésztával összekevert, kanállal evés, felkarikázott kolbászt, sajtgombócra tapasztjuk, tökfiguránk szemét, maradék reszelt, gömb közepébe, babkonzerveket, utánaízesítjük, háromszögeket, felkarikázott, sajtmasszából, természetesen, sajtgombócra, rálapogatjuk, klasszikusan, kedvencükkel, megkóstoljuk, eltávolítjuk, kecskesajtot, átmelegedett, mindmegette, fogyasztjuk, háromsajtos, tökfiguránk, fűszerezzük, összekevert, cheddarral, hozzáadjuk, említettük, megszórjuk, parmigiano, tapasztjuk, mártogatva, halloweeni, kialakítva, változatra, lereszelt, kolbászos, beszórjuk, félidőben, esküsznek, tésztával, általában, trappista, rászórjuk, szükséges, újhagymát, összefőtt, krumplit, szósszal, leöntünk, keksszel, bolognai, legalább, családok, reggiano, eshetünk, parmezán, kevernék, kanállal, pirítjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.