Belépés
Spanyol madár
Hozzávalók
600 gmarhacomb
80 gszalonna
60 gdisznózsír vagy vaj
2 dbpikáns virsli vagy kolbász
2 dbcsemegeuborka (savanyú)
2 dbtojás
1 dbvöröshagyma
3 ev. kanálbúzafinomliszt
mustár
só, őrölt bors


A húst vékonyra szeleteljük. A tojást keményre főzzük és felnegyedeljük.
Az egyes hússzeleteket kiklopfoljuk...
2017-03-12 20:41:56
1 
Címkék: húst vékonyra, tojást keményre, egyes hússzeleteket, dbcsemegeuborka, felnegyedeljük, hússzeleteket, dbvöröshagyma, kiklopfoljuk, gdisznózsír, szeleteljük, hozzávalók, gmarhacomb, gszalonna, keményre, dbpikáns, vékonyra, spanyol, dbtojás, savanyú, kolbász, tojást, mustár, főzzük, virsli, madár, egyes, őrölt,
© 2013 TVN.HU Kft.