Belépés
Nem-lehet-abbahagyni csirke
... tepsit kikenünk vajjal.
4. A csirkéket egyenként megmártjuk a fűszeres lisztben, majd a kivajazott tálra fektetjük őket, szépen egymás mellé.
5. A maradék fűszeres lisztet egyenletesen rájuk szórjuk.
6. A megtisztított, megpucolt vöröshagymát egyenletesen rákarikázzuk a lisztes csirkére.
7. Az egésznek a tetejére szépen rászórjuk a reszelt sajtot (én ma füstölt...
2011-02-17 20:26:55
ördög gombóc
... habosra keverem, hozzáadom a többi hozzávalót is és jól összekeverem, ízesítem a fűszerekkel.
3. Ha a tészta megkelt, akkor enyhén lisztezett felületen téglalap alakúra kinyújtom, egyenletesen eloszlatom rajta a tölteléket, feltekerem mint a bejglit és 13-14 szeletre vágom.
4. A tortaformát kivajazom/lisztezem, kör alakban belehelyezem a tekercseket, és kelesztem még k...
2011-02-17 18:34:52
Báránygerinc zöld spárga
... borssal
ízesítjük, majd összekeverjük a tojással.
A csontos gerincet megsózzuk, borsozzuk, az olajon
körben megpirítjuk, elősütjük. Levesszük a tűzről, azután
a fűszeres húsmasszát egyenletesen rákenjük, a kezünkkel
,,rámasszírozzuk". A megtisztított, előfőzött spárgasípokat
belenyomkodjuk a darált hús-ágyba, szorosan egymás mellé. A sertés...
2011-02-16 15:14:55
Juci meggyes remeke
... Megkenjük a lekvárral.

A meggyet kimagozzuk és lecsöpögtetjük. (A befőttet szűrőbe öntjük, lecsöpögtetjük). Ízesítjük fahéjjal és szegfűszeggel, majd a lekvárral bekent tésztán egyenletesen elosztjuk.

A tojásfehérjét a porcukorral habosra keverjük (nem verjük fel!), és rásimítjuk a meggyre. A maradék 1/3 rész tésztából rácsot készítünk a habrétegre.
...
2011-02-16 13:52:36
Jól megrakott krumpli
... szintekre is beszivárogjon a ,,kötőanyag"; szükség esetén hígítsuk kevéske tejjel.

A szép színű mártást ezután a legfelső krumplirétegre öntöm, ügyelve, hogy egyenletesen beterítse a rakottast. Látványnak sem utolsó. :)

Nekem ízlik! Nekem ízlik!

Mai történetem is a sütőben ér véget,egy óra múlva. Ekkorra a krumplivár szépen egybeforr, az...
2011-02-16 11:57:58
Baguette – a hosszúkás,
Baguette - a hosszúkás, friss fehér kenyér

Kívül ropogós, belül rugalmas, illatos és nagyon könnyű - jellegzetes keskeny és hosszúkás alakjáról messziről felismeri bárki. Hogy mit is? Hát a mára Franciaország egyik szimbólumaként ismertté vált könnyű, ropogós fehér kenyeret.

Bár idehaza is egyre több helyen kaphatók baguette-re emlékeztető kenyerek...
2011-02-15 07:43:47
Csülök receptek
... sütőbe rakjuk és addig sütjük amíg a bőre szép piros és ropogós lesz. (...
2011-02-14 22:08:35
Sonkás-sajtos quiche
... füstölt sonkát és az apróra vágott hagymát együtt. Egy tálkában keverd össze a tejszínt, a tejet és a tojást, majd f...
2011-02-14 15:48:27
Megtanítunk sminkelni
... szemhéjra csupán egy kevés porpúdert használj!

3. lépés - a bőr alapozása

Ha sikerült kiválasztanod a bőröd színéhez illő árnyalatot, vidd fel az alapozót, és egyenletesen oszlasd el - a legjobb, ha a művelethez alapozó ecsetet használsz. Figyelj rá, hogy ne legyen foltos az arcod, mindenhová ugyanannyi alapozó kerüljön.

A Bobbi Brown ...
2011-02-13 21:58:42
Téli hidratálási 1 × 1
... termékek.

Belső ...
2011-02-13 21:49:04
1 2 3 .................423 424 425 .........637 638 .........848 849 850 
Címkék: Bobbi Brown, csirkéket egyenként, fűszeres lisztben, kivajazott tálra, maradék fűszeres, lisztes csirkére, tetejére szépen, reszelt sajtot, többi hozzávalót, tészta megkelt, tortaformát kivajazom, csontos gerincet, fűszeres húsmasszát, darált hús-ágyba, meggyet kimagozzuk, befőttet szűrőbe, lekvárral bekent, porcukorral habosra, szép színű, legfelső krumplirétegre, krumplivár szépen, mára Franciaország, bőre szép, apróra vágott, tálkában keverd, kevés porpúdert, bőröd színéhez, művelethez alapozó, lecsöpögtetjük, belenyomkodjuk, krumplirétegre, rámasszírozzuk, szimbólumaként, beszivárogjon, szegfűszeggel, kiválasztanod, spárgasípokat, franciaország, összekeverjük, megtisztított, tojásfehérjét, báránygerinc, rákarikázzuk, egyenletesen, összekeverem, belehelyezem, vöröshagymát, tortaformát, megpirítjuk, megtanítunk, fűszerekkel, emlékeztető, tekercseket, porcukorral, hidratálási, jellegzetes, tölteléket, eloszlatom, feltekerem, abbahagyni, hozzávalót, látványnak, rásimítjuk, krumplivár, mindenhová, történetem, húsmasszát,
© 2013 TVN.HU Kft.