|
|
|
... tepsit kikenünk vajjal.
4. A csirkéket egyenként megmártjuk a fűszeres lisztben, majd a kivajazott tálra fektetjük őket, szépen egymás mellé.
5. A maradék fűszeres lisztet egyenletesen rájuk szórjuk.
6. A megtisztított, megpucolt vöröshagymát egyenletesen rákarikázzuk a lisztes csirkére.
7. Az egésznek a tetejére szépen rászórjuk a reszelt sajtot (én ma füstölt... |
2011-02-17 20:26:55 |
|
|
|
|
|
|
... habosra keverem, hozzáadom a többi hozzávalót is és jól összekeverem, ízesítem a fűszerekkel.
3. Ha a tészta megkelt, akkor enyhén lisztezett felületen téglalap alakúra kinyújtom, egyenletesen eloszlatom rajta a tölteléket, feltekerem mint a bejglit és 13-14 szeletre vágom.
4. A tortaformát kivajazom/lisztezem, kör alakban belehelyezem a tekercseket, és kelesztem még k... |
|
2011-02-17 18:34:52 |
|
|
|
|
|
|
... borssal
ízesítjük, majd összekeverjük a tojással.
A csontos gerincet megsózzuk, borsozzuk, az olajon
körben megpirítjuk, elősütjük. Levesszük a tűzről, azután
a fűszeres húsmasszát egyenletesen rákenjük, a kezünkkel
,,rámasszírozzuk". A megtisztított, előfőzött spárgasípokat
belenyomkodjuk a darált hús-ágyba, szorosan egymás mellé. A sertés... |
2011-02-16 15:14:55 |
|
|
|
|
|
|
... Megkenjük a lekvárral.
A meggyet kimagozzuk és lecsöpögtetjük. (A befőttet szűrőbe öntjük, lecsöpögtetjük). Ízesítjük fahéjjal és szegfűszeggel, majd a lekvárral bekent tésztán egyenletesen elosztjuk.
A tojásfehérjét a porcukorral habosra keverjük (nem verjük fel!), és rásimítjuk a meggyre. A maradék 1/3 rész tésztából rácsot készítünk a habrétegre.
... |
|
2011-02-16 13:52:36 |
|
|
|
|
|
|
... szintekre is beszivárogjon a ,,kötőanyag"; szükség esetén hígítsuk kevéske tejjel.
A szép színű mártást ezután a legfelső krumplirétegre öntöm, ügyelve, hogy egyenletesen beterítse a rakottast. Látványnak sem utolsó. :)
Nekem ízlik! Nekem ízlik!
Mai történetem is a sütőben ér véget,egy óra múlva. Ekkorra a krumplivár szépen egybeforr, az... |
|
2011-02-16 11:57:58 |
|
|
|
|
|
|
Baguette - a hosszúkás, friss fehér kenyér
Kívül ropogós, belül rugalmas, illatos és nagyon könnyű - jellegzetes keskeny és hosszúkás alakjáról messziről felismeri bárki. Hogy mit is? Hát a mára Franciaország egyik szimbólumaként ismertté vált könnyű, ropogós fehér kenyeret.
Bár idehaza is egyre több helyen kaphatók baguette-re emlékeztető kenyerek... |
2011-02-15 07:43:47 |
|
|
|
|
|
|
... sütőbe rakjuk és addig sütjük amíg a bőre szép piros és ropogós lesz. (... |
2011-02-14 22:08:35 |
|
|
|
|
|
|
... füstölt sonkát és az apróra vágott hagymát együtt. Egy tálkában keverd össze a tejszínt, a tejet és a tojást, majd f... |
2011-02-14 15:48:27 |
|
|
|
|
|
|
... szemhéjra csupán egy kevés porpúdert használj!
3. lépés - a bőr alapozása
Ha sikerült kiválasztanod a bőröd színéhez illő árnyalatot, vidd fel az alapozót, és egyenletesen oszlasd el - a legjobb, ha a művelethez alapozó ecsetet használsz. Figyelj rá, hogy ne legyen foltos az arcod, mindenhová ugyanannyi alapozó kerüljön.
A Bobbi Brown ... |
2011-02-13 21:58:42 |
|
|
|
|
|
|
... termékek.
Belső ... |
2011-02-13 21:49:04 |
|
|
|
|