Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt: Fidesz, EPP)
... és ez nem győzelem, nem is döntetlen, hanem "csúfos vereség". Ez akkor is igaz, ha igyekeznek elhitetni, hogy önök "így szoktak leszállni a bicikliről" - jegyezte meg.
Arra figyelmeztetett: a kormánypártok ugyanolyan módon fogják kivezetni Magyarországot Európából, ahogyan a Fideszt kivezették a néppártból. Önök sok éve folytatnak Európa-ellenes politikát, miközben a Magyaror...
2019-03-25 13:12:05
Isten mindig önmaga marad
...,,Isten mindig önmaga marad: a kegyelem és irgalom Istene, aki beteljesíti ígéreteit (legyen áldás vagy átok). Életet ad nekünk, ha Krisztussal meghalunk; uralmat ha tűrünk - de megtagad minket, ha mi megtagadjuk Őt, ahogyan figyelmeztetett is erre, hiszen önmagához nem lehet hűtlen."

-John Stott-...
2019-03-25 11:18:36
Migrációs konferencia - Szakértő: a bevándorlási politikának óvatosnak kell lennie
... él vissza, aki az emberek beleegyezése nélküli bevándorlást támogatja, ez nem demokratikus. Az az állam pedig, amelyik nem tudja megvédeni határait, saját létét veszélyezteti - figyelmeztetett Roman Joch.
Ayaan Hirsi Ali, a Harvard és a Stanford egyetemek oktatónője elmondta: Szomáliában született és élt fiatalkorában. Abban az országban, ahol a lánygyermekek 97 százalékának ...
2019-03-22 20:02:41
EU-csúcs - Merkel: az EU-nak jogbiztonságra van szüksége az EP-választásokat illetően
... előtt, amíg az EU piaca nyitott Kína számára, még akkor is, ha szigorú versenyszabályokkal rendelkezik. Karins továbbá a protekcionizmus elleni közös uniós fellépést fontosságára figyelmeztetett.
Lars Lokke Rasmussen dán miniszterelnök rövid nyilatkozatában fontosnak nevezte a közös piac szabályainak modernizálását az Európai Unió kereskedelmet és az éghajlatváltozást érintő ...
2019-03-22 17:51:48
Izraelben ajándékként fogadták purim ünnepére Trump bejelentését a Golánról
... támogatásáról, vagyis Palesztina felállításáról.
Ugyanakkor a palesztin oldalon ellenkező hatást váltott ki a döntés: Szaeb Erekat palesztin főtárgyaló Twitter-üzenetében arra figyelmeztetett, hogy Trump bejelentése bizonyosan a térség destabilizációjához, valamint vérontáshoz fog vezetni.
A 13-as izraeli kereskedelmi tévécsatorna esti híradása kiemelte, hogy az amerik...
2019-03-21 20:32:09
Weber: ami a Fideszt illeti, minden lehetőség nyitva áll
... pénteken mondott beszédében a magyar miniszterelnök az erős nemzetek Európájáért szállt síkra, lázálomnak nevezte "az Európai Egyesült Államokról" szóló elképzeléseket, és arra figyelmeztetett, hogy a keresztény kultúra megvédése nélkül Európa nem lesz többé az európaiaké.
Az EPP romániai tagpártjai közül a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) határozottan ellenzi a Fi...
2019-03-16 16:51:56
Katalán válság - A katalán rendőrség előre figyelmeztetett a függetlenségi referendum megrendezésének veszélyei
...
Az egykori rendőri vezető felidézte: három nappal a szavazás előtt CarlesPuigdemont volt katalán elnök, Joaquim Forn volt belügyi tárcavezetővel tartottak megbeszélést, ahol felhívta a figyelmüket, hogy "súlyos konfliktushoz" vezethet, ha kétmillió szavazni akaró ember lesz az utcákon, és 15 ezer rendfenntartó, akiknek meg kell akadályozni a voksolást, mivel arról bíróság ren...
2019-03-14 21:32:46
Osztrák kancellár: Európa a liberális jogállam és a szabad demokrácia földrésze
... jóllakottak, önelégültek és lomhák vagyunk, és sajnos gyakran nincs már meg bennünk az akarat, hogy élenjárók legyünk" - áll az osztrák kancellár helyzetértékelésében.
Sebastian Kurz figyelmeztetett: "ha elveszítjük versenyképességünket, kockáztatjuk jólétünket és szociális hálónkat, társadalmunk két alappillérét".
Ebben a helyzetben nem "utópikusnak tűnő" EU-s szintű m...
2019-03-14 16:31:46
Közszolgálati sztrájk - MKKSZ: 7500 köztisztviselő sztrájkol országszerte
... önkormányzatok által a szolidaritási alapba befizetett források nyomán emelkedhetett a köztisztviselők jövedelme. "Mára eljutottunk oda, hogy az önkormányzatok egymást finanszírozzák" - figyelmeztetett Boros Péterné, hozzáfűzve: ezen a helyzeten csak a munkavállalók szervezett fellépése, vagyis a szakszervezeti összefogás változtathat.
Kordás László, a Magyar Szakszervezeti S...
2019-03-14 10:21:07
Brexit - Varsó szerint a kemény Brexit a brit alsóház döntése ellenére sem zárható ki
... változatát.
Szymanski felidézte: a lengyel diplomácia feltételezte, hogy a szerdai londoni szavazáson elutasítják a megállapodás nélküli ("kemény") Brexit lehetőségét. Egyúttal arra figyelmeztetett: a London-Brüsszel vonalon kialakult tárgyalási válság rendezése nélkül a kemény Brexit "még a brit alsóház álláspontja ellenére is megvalósul".
Szymanski hangsúlyozta: minden...
2019-03-14 10:01:02
1 2 3 ...................233 234 ..........350 351 .........466 467 468 
Címkék: Magyarországot Európából, Roman Joch, Ayaan Hirsi Ali, Lars Lokke Rasmussen, Európai Unió, Szaeb Erekat, Európai Egyesült Államokról, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Joaquim Forn, Sebastian Kurz, Boros Péterné, Kordás László, Magyar Szakszervezeti, bevándorlási politikának, katalán rendőrség, függetlenségi referendum, liberális jogállam, szabad demokrácia, kemény Brexit, brit alsóház, kormánypártok ugyanolyan, emberek beleegyezése, protekcionizmus elleni, közös piac, éghajlatváltozást érintő, palesztin oldalon, 13-as izraeli, magyar miniszterelnök, erős nemzetek, keresztény kultúra, egykori rendőri, szavazás előtt, osztrák kancellár, szolidaritási alapba, köztisztviselők jövedelme, önkormányzatok egymást, helyzeten csak, munkavállalók szervezett, szakszervezeti összefogás, lengyel diplomácia, szerdai londoni, megállapodás nélküli, carlespuigdemont, köztisztviselők, figyelmeztetett, megrendezésének, nyilatkozatában, protekcionizmus, modernizálását, szakszervezeti, tárcavezetővel,
© 2013 TVN.HU Kft.