|
|
|
... kihűlni, azután alufóliába csomagoljuk, lehetőleg egyenként. Hűvös kamrában vagy hűtőszekrény legkevésbé hideg polcán két-három hétig biztonságosan eláll. A mélyhűtőben is tárolható, akkor fogyasztás előtt két órával szükséges kivenni és még félfagyosan felszeletelni.
Pozsonyi tészta (alaprecept)
25 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 db egész tojás, 1 dkg porcukor, 1 d... |
2014-12-07 10:57:27 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlni, azután alufóliába csomagoljuk, lehetőleg egyenként. Hűvös kamrában vagy hűtőszekrény legkevésbé hideg polcán két-három hétig biztonságosan eláll. A mélyhűtőben is tárolható, akkor fogyasztás előtt két órával szükséges kivenni és még félfagyosan felszeletelni.
Pozsonyi tészta (alaprecept)
25 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 db egész tojás, 1 dkg porcukor, 1 d... |
|
2014-12-07 10:54:43 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlni, azután alufóliába csomagoljuk, lehetőleg egyenként. Hűvös kamrában vagy hűtőszekrény legkevésbé hideg polcán két-három hétig biztonságosan eláll. A mélyhűtőben is tárolható, akkor fogyasztás előtt két órával szükséges kivenni és még félfagyosan felszeletelni.
Pozsonyi tészta (alaprecept)
25 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 db egész tojás, 1 dkg porcukor, 1 d... |
2014-12-07 10:53:21 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlni, azután alufóliába csomagoljuk, lehetőleg egyenként. Hűvös kamrában vagy hűtőszekrény legkevésbé hideg polcán két-három hétig biztonságosan eláll. A mélyhűtőben is tárolható, akkor fogyasztás előtt két órával szükséges kivenni és még félfagyosan felszeletelni.
Pozsonyi tészta (alaprecept)
25 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 db egész tojás, 1 dkg porcukor, 1 d... |
|
2014-12-07 10:53:18 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlni, azután alufóliába csomagoljuk, lehetőleg egyenként. Hűvös kamrában vagy hűtőszekrény legkevésbé hideg polcán két-három hétig biztonságosan eláll. A mélyhűtőben is tárolható, akkor fogyasztás előtt két órával szükséges kivenni és még félfagyosan felszeletelni.
Pozsonyi tészta (alaprecept)
25 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 db egész tojás, 1 dkg porcukor, 1 d... |
|
2014-12-07 10:53:14 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlni, azután alufóliába csomagoljuk, lehetőleg egyenként. Hűvös kamrában vagy hűtőszekrény legkevésbé hideg polcán két-három hétig biztonságosan eláll. A mélyhűtőben is tárolható, akkor fogyasztás előtt két órával szükséges kivenni és még félfagyosan felszeletelni.
Pozsonyi tészta (alaprecept)
25 dkg liszt, 10 dkg vaj, 1 db egész tojás, 1 dkg porcukor, 1 dkg éle... |
2014-12-06 07:10:23 |
|
|
|
|
|
|
... átlagosan 600 dollárral növeli meg az alacsony olajár.
Peter Garnry, a Saxo Bank vezető részvénypiaci stratégája arra számít, hogy a megnövekedett vásárlóerő 2015-ben magasabb volumenű fogyasztást eredményez, ezzel párhuzamosan a vállalatok az alacsonyabb költségeknek köszönhetően magasabb profitot könyvelhetnek el.
Ennek hatására pedig a bank számításai szerint a Brent ... |
2014-12-06 07:04:00 |
|
|
|
|
|
|
... meghittséget, egyediséget csempészve az egyre növekvő tömeg kiszolgálásának egyébként rutinszerű menetébe.
Az ajándékozás ősi emberi szokását felkészülten fordítja a maga nyelvére a fogyasztói társadalom, csak a számunkra visszaadott szavak és képek harsány, tolakodó mivolta árulja el a csalafintaságot. Néha meg a siető tömegben fel-felbukkanó jellegzetes ajándékci... |
2014-12-06 00:06:05 |
|
|
|
|
|
|
... magyar gazdaság növekedése az elmúlt negyedévben kiemelkedő volt, minden ágazat, a mezőgazdaság is hozzájárult, de a növekedés üteme az előző negyedévhez képest visszaesett. A lakossági fogyasztás éves bázison pozitív volt, de nem annyira robusztus, hogy jövőre át tudja venni az exporttól a növekedés hajtóerejének szerepét.
Az állami beruházások jelentősen megugrottak a harm... |
2014-12-05 16:12:01 |
|
|
|
|
|
|
... helyzeten, mert az emberek kevesebb egészséges élelmiszert, pl. húst, vajat vagy tojást kezdtek fogyazstani, míg több feldolgozott, magas cukor- és finomítottszénhidrát-tartalmú ételt fogyasztottak.
Ugyan akkoriban még kevés bizonyíték volt ennek az étrendnek a hatásairól, az elmúlt években alaposan tanulmányozták az alacsony zsírtartalmú táplálkozást; többek között a W... |
2014-12-05 07:59:01 |
|
|
|
|