|
|
|
...
Az elkészítés módja nagyon egyszerű. Az uborkát meghámozva és felkockázva, a tu... |
2009-04-01 17:46:52 |
|
|
|
|
|
|
... karakteresebb ... |
|
2009-03-30 16:29:08 |
|
|
|
|
|
|
Felhasználható fűszerként: levesek, főzelékek, húsételek - borsos marhatokánynak, pirított májnak, vagdalt húsféléknek-, mártások, saláták, öntetek, pácok készítésénél. Aki nem fogyaszthatja, helyettesítheti borsikafűvel.
Származása
Szingapúr és a Malabár-szigetek vidékéről származik, már az ókorban is kedvelt fűszer volt. Hazánkban csak a középkorban k... |
2009-03-30 16:26:31 |
|
|
|
|
|
|
... tálra borítjuk, szeletelve, és a félre... |
|
2009-03-30 16:19:47 |
|
|
|
|
|
|
... a forrástól számított 15-20 percig, utána állni hagyjuk.
Mikor kihűlt a 4 dl ananászszörpöt rá... |
|
2009-03-30 15:56:16 |
|
|
|
|
|
|
... halszeletet fektetünk rá, megszórjuk a maradék mandulával (ezt kissé összevagdalhatjuk), citromszele... |
2009-03-30 15:50:35 |
|
|
|
|
|
|
... megszórjuk a borsikával és fokhagymával ízesítjük. Forró sütőben 200-220 Cel... |
2009-03-30 15:43:57 |
|
|
|
|
|
|
... melegen fogyasztva, változatos elkészítési módokkal szerepelnek táplálkozásunkban. Alapanyagtól függően változik az energia- valamint a tápanyagtartalmuk. Nyáron általában a hidegen is fogyasztható gyümölcsleveseket részesítjük előnyben, ami tartalmazhat idényszerű gyümölcsöket, pl. meggy, cseresznye, málna, eper, őszibarack, stb., vagy befőtt, illetve konzerv gyümölcsöket is. Eze... |
2009-03-29 12:58:44 |
|
|
|
|
|
|
... 17:43Magyar siker az európai diákakadémián
Péntek 17:40Hazavitték a profitot a befektetők a tőzsdéről
Péntek 17:40Tejsavbaktériumokkal készül a cukorbetegek által is fogyasztható, tápláló zöldségital
Péntek 17:39Újra eurokötvényt bocsát ki a Gazprom
Péntek 17:35Olcsó hibridet tervez a Toyota
Péntek 17:31Könnyebben lehívha... |
2009-03-28 16:59:32 |
|
|
|
|
|
|
... Tortafor... |
2009-03-28 14:48:07 |
|
|
|
|