Belépés
Egyszerű uborkaleves recept
...

Az elkészítés módja nagyon egyszerű. Az uborkát meghámozva és felkockázva, a tu...
2009-04-01 17:46:52
Kapros szendvicskrém
... karakteresebb ...
2009-03-30 16:29:08
A feketeborsról
Felhasználható fűszerként: levesek, főzelékek, húsételek - borsos marhatokánynak, pirított májnak, vagdalt húsféléknek-, mártások, saláták, öntetek, pácok készítésénél. Aki nem fogyaszthatja, helyettesítheti borsikafűvel.


Származása

Szingapúr és a Malabár-szigetek vidékéről származik, már az ókorban is kedvelt fűszer volt. Hazánkban csak a középkorban k...
2009-03-30 16:26:31
Halas-spárgás pástétom
... tálra borítjuk, szeletelve, és a félre...
2009-03-30 16:19:47
Ananászbefőtt tökből
... a forrástól számított 15-20 percig, utána állni hagyjuk.
Mikor kihűlt a 4 dl ananászszörpöt rá...
2009-03-30 15:56:16
Mandulás sügérfilé
... halszeletet fektetünk rá, megszórjuk a maradék mandulával (ezt kissé összevagdalhatjuk), citromszele...
2009-03-30 15:50:35
Padlizsános hal
... megszórjuk a borsikával és fokhagymával ízesítjük. Forró sütőben 200-220 Cel...
2009-03-30 15:43:57
Folyadékpótlás
... melegen fogyasztva, változatos elkészítési módokkal szerepelnek táplálkozásunkban. Alapanyagtól függően változik az energia- valamint a tápanyagtartalmuk. Nyáron általában a hidegen is fogyasztható gyümölcsleveseket részesítjük előnyben, ami tartalmazhat idényszerű gyümölcsöket, pl. meggy, cseresznye, málna, eper, őszibarack, stb., vagy befőtt, illetve konzerv gyümölcsöket is. Eze...
2009-03-29 12:58:44
24 óra hírei
... 17:43Magyar siker az európai diákakadémián

Péntek 17:40Hazavitték a profitot a befektetők a tőzsdéről

Péntek 17:40Tejsavbaktériumokkal készül a cukorbetegek által is fogyasztható, tápláló zöldségital

Péntek 17:39Újra eurokötvényt bocsát ki a Gazprom

Péntek 17:35Olcsó hibridet tervez a Toyota

Péntek 17:31Könnyebben lehívha...
2009-03-28 16:59:32
Joghurt torta
... Tortafor...
2009-03-28 14:48:07
1 2 3 ..............345 346 .......518 519 ....614 615 616 ...689 690 691 
Címkék: elkészítés módja, uborkát meghámozva, forrástól számított, maradék mandulával, energia- valamint, európai diákakadémián, cukorbetegek által, helyettesítheti, folyadékpótlás, marhatokánynak, ananászszörpöt, felhasználható, feketeborsról, szendvicskrém, fogyaszthatja, karakteresebb, diákakadémián, ananászbefőtt, készítésénél, borsikafűvel, eurokötvényt, alapanyagtól, tartalmazhat, gyümölcsöket, fogyasztható, fokhagymával, cukorbetegek, húsféléknek, elkészítési, zöldségital, részesítjük, szerepelnek, padlizsános, citromszele, középkorban, halszeletet, uborkaleves, felkockázva, származása, hazavitték, fogyasztva, változatos, szeletelve, idényszerű, cseresznye, őszibarack, befektetők, meghámozva, fűszerként, megszórjuk, könnyebben, mandulával, elkészítés, borsikával, húsételek, főzelékek, sügérfilé, hazánkban, általában, származik, fektetünk, vidékéről, számított, ízesítjük, forrástól, szingapúr, tőzsdéről, mandulás, borítjuk, módokkal, pástétom,
© 2013 TVN.HU Kft.