Belépés
Nézőpont-konferencia - Kásler: számos pozitív intézkedés történt az egészségügyben az elmúlt években
... ellátásának fejlesztése, struktúrájának átalakítása. Ez nem kórházi ágyak megszüntetését jelenti - hívta fel a figyelmet.
Az egészségügyi munkavállalók bérhelyzetének javítása folyamatosan napirenden van - hangoztatta Kásler Miklós, és hozzátette, hogy 2018-tól 2022-ig összességében 72 százalékos alapbéremelés lesz a szakdolgozóknál.
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztér...
2019-12-05 20:06:33
Több mint félmillióan tüntettek a nyugdíjreform ellen Franciaországban, a sztrájk folytatódik
... reform részleteit jövő héten mutatja be Edouard Philippe miniszterelnök. A tervezet ugyanis számos ponton még homályos, a reformért felelős kormánybiztos, Jean-Paul Delevoye pedig folyamatosan találkozik a szakszervezetekkel és a munkáltatói szervezetekkel, mielőtt december közepén véglegesíti a tervezet szövegét, amelyet jövő év elején ismerhet meg a parlament és a közvélemény....
2019-12-05 18:42:44
Idén csaknem kétszáz katona földi maradványait exhumálták a hadisírgondozók
... temették el.
Az osztályvezető rámutatott arra, hogy a különféle veszteségi nyilvántartások és hadisírfelmérések feldolgozása, az egységes adatbázis kialakítása is fontos feladat. Ezt folyamatosan végzik és hamarosan egységes hadisír-nyilvántartó rendszert alakítanak ki - tette hozzá.
Az elmúlt csaknem negyedszázadban Magyarország területén megemlékezések, újratemetések t...
2019-12-05 17:02:34
Az IMF tovább javította a magyar gazdaság idei és jövő évi növekedési prognózisát
... 15 bázispontról mínusz 5 bázispontra csökkentette az egynapos betéti kamatlábat, miközben szerényen mérsékelte a likviditási többletet.
Az IMF elismerően említette Magyarország folyamatosan erős gazdasági teljesítményét, ami az EU átlagához képest a jövedelmek gyorsabb konvergenciájához vezetett, miközben csökkentette a gazdaság sebezhetőségét.
A gazdasági növekedést az...
2019-12-05 16:42:49
AM: a biodiverzitás évét hirdették meg 2020-ra "A legszebb konyhakertek" programban
... termesztése volt.
Kovács Szilvia programigazgató, ötletgazda, Karcag város alpolgármestere az ünnepségen bejelentette: a legszebb konyhakertek programban résztvevőknek köszönhetően folyamatosan nő a megművelt területek nagysága, idén már 174 hektáron kertészkedtek, 2013 és 2019 között összesen 24 198 kertet mentettek meg.
Kovács Szilvia a következő évre is meghirdette ...
2019-12-05 16:02:12
PM: Magyarország hatékony uniós fellépést szorgalmaz a pénzmosás és a terrorizmus ellen
... jelenleg az Európai Unió leggyorsabban növekvő gazdasága, a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően nemcsak kiegyensúlyozottá vált az államháztartás, a csökkenő államadósság mellett folyamatosan bővül a foglalkoztatás, nőnek a bérek is. A tárcavezető a magyar álláspontot ismertetve a módszertani különbségekre is felhívta a figyelmet, és kiemelte, hogy a makrogazdasági és költségv...
2019-12-05 15:22:07
Brit választások - Új bevándorlási törvényt és büntetőjogi szigorítást ígérnek a konzervatívok az első száz nap
... ismét olyan parlament alakul, amelyben egyik pártnak sem lesz abszolút többsége.
A cselekvési terv ezt "igencsak reális" lehetőségnek nevezi, annak ellenére, hogy a felmérések folyamatosan a konzervatívok kényelmes támogatottsági előnyét jelzik.
A legfrissebb közvélemény-kutatások átlaga alapján a Konzervatív Pártra a szavazók 42 százaléka voksolna, a legnagyobb ellenzék...
2019-12-05 14:42:14
Hajvágási Naptár...
... kapható, a másikat a Vitamin Station cég forgalmazza ProbFlora néven, amely a legtöbb bioboltban és patikákban is kapható. A Hold-állásnak megfelelő időpontban végzett hajvágás és a folyamatosan, szünet nélkül szedett, pro- és prebiotikumokat egyaránt tartalmazó táplálék-kiegészítők megfelelő időben való szedése, csodát tesz a fejbőrrel, a hajhagymákkal és a hajkoronánkkal, s ezál...
2019-12-05 13:50:38
Rövidpályás úszó Eb - Két magyar döntős férfi 400 méter vegyesen, Bohus országos csúcsa
... van. Nem igazán vágytam ide ki, de fontos, hogy amikor lehet, tudjak az élmezőnnyel versenyezni. Egy pár éve benne vagyok már a felnőtt mezőnyben, de még mindig van még mit tanulnom, folyamatosan gyakorlunk új dolgokat, amik szerintem be fognak jönni" - értékelt az MTI-nek Németh.
Bordás Beatrix 50 méter pillangón 26.50 másodperccel a 19. időt úszta, de mivel egy nemzetből ma...
2019-12-05 13:32:06
Szijjártó: 170 japán vállalat 35 ezer magyar embernek ad munkát
... magas technológiai színvonalú munkahelyeket hozhatnak Magyarországra - közölte.
Kitért arra: a legnagyobb japán autóipari beszállító vállalatok jelen vannak a magyar piacon és folyamatosan növelik a jelenlétüket. Most, hogy a magyar autóipar átáll az új korszakra, nagy szerepük lesz a magas technológiai színvonalú japán vállalatok beruházásainak - vélekedett.
Szijjártó P...
2019-12-05 13:21:21
1 2 3 ..............2809 2810 .......4213 4214 .......5617 5618 5619 
Címkék: Hajvágási Naptár, Kásler Miklós, Banai Péter Benő, Edouard Philippe, Jean-Paul Delevoye, Kovács Szilvia, Európai Unió, Konzervatív Pártra, Vitamin Station, MTI-nek Németh, Bordás Beatrix, Szijjártó, elmúlt években, nyugdíjreform ellen, sztrájk folytatódik, magyar gazdaság, biodiverzitás évét, legszebb konyhakertek, terrorizmus ellen, első száz, egészségügyi munkavállalók, tervezet ugyanis, reformért felelős, munkáltatói szervezetekkel, tervezet szövegét, osztályvezető rámutatott, különféle veszteségi, egységes adatbázis, elmúlt csaknem, egynapos betéti, likviditási többletet, jövedelmek gyorsabb, gazdaság sebezhetőségét, gazdasági növekedést, ünnepségen bejelentette, megművelt területek, következő évre, kormányzati intézkedéseknek, csökkenő államadósság, magyar álláspontot, módszertani különbségekre, cselekvési terv, felmérések folyamatosan, konzervatívok kényelmes, legnagyobb ellenzék, legtöbb bioboltban, élmezőnnyel versenyezni, felnőtt mezőnyben, legnagyobb japán, magyar piacon,
© 2013 TVN.HU Kft.