Belépés
Harcoljuk meg a hit nemes harcát
... kereszténység nem azonos a haszonleséssel, az áldásnak tétlen várásával, főleg nem követelésével.

ELLENSÉG IGENIS VAN, EZÉRT KELL HARCOLNI, DE NAGYON NEM MINDEGY, HOGY KI ELLEN FOLYTATJUK AZT. NEM TEST ÉS VÉR ELLEN KELL HARCOLNUNK, HANEM GONOSZ SZELLEMI LÉNYEK ELLEN.

Másképpen szólva a harcunknak mindig szellemi szinten kell zajlania, azaz nem az ellenünk fel...
2018-11-26 12:13:08
A francia civilek egy része folytatja a tüntetést az üzemanyag adójának emelése miatt
... volt, az ország nem bénult le, s ez némi mozgásteret ad a kormánynak, amely már jelezte, hogy nem változtat a környezetvédelmi adót érintő politikáján.
"Az ökológiai adópolitikában folytatjuk a megkezdett utat. Felelőtlenség lenne nem folytatni" - mondta vasárnap Francois de Rugy környezetvédelmi miniszter a Le Parisien című napilapban megjelent interjúban.
"Azért vála...
2018-11-18 13:26:01
Sötétben
... út,
vagy a szakadékba zuhannánk összetörve,
ha nem ragyogna ez az árva láng.
Vegyük elő a lámpát, drága kincs az.
"Prófétai szó", Isten bízta ránk.
Fényénél folytatjuk az utat,
és tovább dolgozunk.
Segít várni a reggelt.
Megérni, amíg messze keleten
pirkad és oszlik az éjjeli gyász.

Nagyon sötét lett, de ne félj, ne félj a sö...
2018-10-31 07:30:57
Több mint száz székelyföldi település közelében gyúltak őrtüzek a magaslatokon Székelyföld Autonómiájának Napjá
... autonómiája iránt. Jelezzük, hogy a román parlament által harmadszorra is elutasított, a területi autonómia közjogi keretét biztosító statútum törvényerőre emeléséről nem mondunk le. Folytatjuk azt a demokratikus küzdelmet, amely párbeszéd útján, de minden békés eszközt felhasználva biztosítja szabadságunk garanciáit. Megerősítjük ragaszkodásunkat a nyolc székely széket és 149 önk...
2018-10-28 19:48:10
Nőtt az INA bevétele és nettó nyeresége
...
A cég az MTI-hez eljuttatott harmadik negyedéves eredmény-beszámolójában ismertette: 2018 első kilenc hónapjában az adó- és kamatfizetés, valamint értékcsökkenés előtti eredmény (EBITDA) 2,7 milliárd kunát (117 milliárd forint) tett ki, ez hasonló eredmény, mint az előző év ugyanezen időszakában.
Az INA a bevételek növekedését főként a nagyobb eladással és a kőolajszárma...
2018-10-26 17:51:48
Tandari Éva: Mindig csak fel...
... köröttünk az egész
féke-vesztett, átok-terhes Világ

Szavaink égzengésbe halnak
földre hull csókunk, mosolyunk
eső cseppje v...
2018-10-22 13:40:16
Mozart fuvolaversenyekkel indítja az évadot a Budapesti Vonósok Kamarazenekar
... apparátusra íródtak, de nagyon izgalmasak kamarazenekari előadásban is. A BMC-s estjeinken a Klasszikusok tükrében sorozat mellett a reflektorfény idén Haydn szimfóniáin lesz, valamint örömmel folytatjuk az Operajátszóház előadásait. Az idei évad első koncertje igazán izgalmasnak ígérkezik, Mozartot így csak igen ritkán hallhatta a közönség" - idézi a közlemény Pilz János, a zenek...
2018-10-06 14:10:42
Petrus Bölön és Dobszay Péter koncerteztek
... kamarazenélésre nyílik lehetőségem, főleg ilyen remek partnerrel ! Vasárnap Áron Petrus Bölöni barátommal játszottunk koncertet a Gazdagréti Szent Angyalok Templomban. Köszönöm, Áron! Folytatjuk rövidesen!
............

.............
2018-10-04 09:51:13
Tallóztam
... válaszom. Benne a bizonyíték.
- Nem értjük, hogy mi akar ez lenni.
- Majd később megértik. Egyelőre közöljék a lapjukban feltűnő helyen. Ha akad rá jelentkező, újra találkozunk, és folytatjuk a sajtóértekezletet.
A nagy érdeklődést kiváltó eseményre jó néhány neves építészmérnök, és még a korábbinál is több újságíró jött el.
- Talán el is kezdhetjük, szólt iron...
2018-10-03 19:08:21
Orbán: idén is lesz nyugdíjprémium, több, mint tavaly
... nyugdíjprémium idén "minden emberi számítás szerint nagyobb lesz, mint legutóbb volt" - közölte.
"A korábbi megállapodásunk hatályban van: tehát mi a nyugdíjak értékét megőrző politikát folytatjuk, sőt nyugdíjemelésekre törekszünk, önök pedig támogatják azt a gazdaságpolitikát, amely képes előállítani ennek a nyugdíjemelésnek az anyagi alapjait" - mondta Orbán Viktor az Időse...
2018-10-01 12:11:54
1 2 3 ..........................161 162 ..............242 243 .............321 322 323 
Címkék: Székelyföld Autonómiájának Napjá, Tandari Éva, Budapesti Vonósok Kamarazenekar, Petrus Bölön, Dobszay Péter, ELLENSÉG IGENIS VAN, EZÉRT KELL HARCOLNI, NAGYON NEM MINDEGY, HOGY KI ELLEN FOLYTATJUK AZT, TEST ÉS VÉR ELLEN KELL HARCOLNUNK, HANEM GONOSZ SZELLEMI LÉNYEK ELLEN, Pilz János, Vasárnap Áron Petrus Bölöni, Gazdagréti Szent Angyalok Templomban, Orbán Viktor, francia civilek, része folytatja, üzemanyag adójának, magaslatokon Székelyföld, áldásnak tétlen, harcunknak mindig, környezetvédelmi adót, ökológiai adópolitikában, megkezdett utat, szakadékba zuhannánk, árva láng, éjjeli gyász, román parlament, területi autonómia, demokratikus küzdelmet, nyolc székely, bevételek növekedését, nagyobb eladással, reflektorfény idén, idei évad, közlemény Pilz, lapjukban feltűnő, nagy érdeklődést, korábbi megállapodásunk, nyugdíjak értékét, anyagi alapjait, ragaszkodásunkat, környezetvédelmi, nyugdíjemelésnek, kamarazenélésre, megállapodásunk, autonómiájának, operajátszóház, beszámolójában, haszonleséssel,
© 2013 TVN.HU Kft.