Belépés
Bugaci sápatag
... pirospaprika, majoránna, fokhagyma.

Elkészítés:

A húst vágjuk vékony csíkokra, és áztassuk be 2-3 órára sós, fokhagymás tejbe. A hagymát kockára vágva paprikával fonnyaszszuk meg kevés zsíron, tegyük rá a húst, borsozzuk meg, és addig süssük, míg meg nem puhul a hús. A májat szeleteljük fel, sózzuk meg, és tűzforró zsíron, fedő alatt süssük 1-1 percig mindkét...
2007-04-08 00:27:39
Paradicsomos babsaláta
... evőkanál cukor, 2 fej vöröshagyma, borsikafű, kakukkfű, só.

Elkészítése:

Az előkészített babot főzzük meg sós vízben és szűrjük le. A vöröshagymát vágjuk apróra és fonnyaszszuk meg a felforrósított olajon, majd adjuk hozzá a paradicsompürét, végül öntsük fel 1,5 dl vízzel, keverjük simára és ízesítsük borsikafűvel, kakukkfűvel, cukorral és sóval. Keverjük hoz...
2007-01-16 00:28:09
1 
Címkék: húst vágjuk, hagymát kockára, májat szeleteljük, előkészített babot, vöröshagymát vágjuk, felforrósított olajon, paradicsompürét, felforrósított, paradicsomos, fonnyaszszuk, vöröshagymát, pirospaprika, borsikafűvel, előkészített, szeleteljük, kakukkfűvel, elkészítése, vöröshagyma, paprikával, elkészítés, fokhagymás, borsikafű, babsaláta, ízesítsük, borsozzuk, fokhagyma, majoránna, csíkokra, keverjük, kakukkfű, áztassuk, tűzforró, cukorral, evőkanál, mindkét, szűrjük, hagymát, kockára, sápatag, zsíron, vágjuk, sózzuk, bugaci, percig, vízben, főzzük, apróra, süssük, tegyük, simára, olajon, öntsük, vékony, vízzel, cukor, kevés, órára, vágva, babot, addig, puhul, tejbe, májat, végül, alatt, sóval, hozzá, adjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.