Belépés
Nem ment meg minket
... lényt (ember) magányra kényszerítik, s naponta ezerszer hallja a híreknek álcázott terrorjelentéseket.
Ma nem híreket ordítanak a médiumok. Szenzációt. Terrorizálnak bennünket. Gyakorlatilag be kellene a folyamatos félelemkeltést tiltani.
Az nem is hír, hogy hányan gyógyultak meg, s hogy szerencsére a súlyos esetek száma elenyésző.
Az sem hír, hogy hányan depressz...
2020-10-31 19:07:03
A galagonya gyógyhatásairól
... szívdobogás.

Kinek ajánlott a galagonya fogyasztása?
Akinek stresszes a munkája, sokat idegeskedik, keveset mozog, zsíros ételeket fogyaszt, dohányzik vagy idős. Tehát gyakorlatilag MINDENKINEK!

A galagonyát napi rendszerességgel lehet fogyasztani, nyugtató és vízhajtó hatása miatt. Szívpanaszok, túlterheltség és stressz esetén is igen hatékony szívnyu...
2020-10-28 22:45:51
Az olívaolaj testünk és otthonunk gondviselője
... benne. Ragyogást és védelmet nyújt a hajnak, a bőrnek, a szobanövényeknek, de még a háztartási tárgyaknak is. A testünk és az otthonunk gondviselője lehet.

Az olívaolaj gyakorlatilag meghódította az egész Nyugatot, arról nem is beszélve, mennyire elterjedt Keleten. Zsiradékként használva ételeinkhez előkelő helyet foglal el a szívbarát rangsorban.

Ám nem csak...
2020-10-27 22:19:34
Kivégezték, mert nem hagyta, hogy vér folyjon
A magyar vidéken ,,rendpárti forradalom" zajlott 1956 őszén olyan vezetőknek köszönhetően, akik gyakorlatilag a semmiből emelkedtek ki. A megtorlás erősen sújtott le rájuk, de nem feltétlenül ,,bűneik" helyezték őket a hatalom célkeresztjébe, hanem az a puszta tény, hogy személyük alternatívát jelentett a kommunista vezetéssel szemben.
...............[kep...
2020-10-23 08:45:59
Selyemkóró gyógyhatásairól
... úton-útfélen találkozhatunk vele és közelebbről nézve megcsodálhatjuk virágait. Az illata ámulatba ejtő.

A selyemkóró megtelepszik a gabonafélék, haszonnövények között is, és gyakorlatilag kiirthatatlan. Rizómái akár két méteres mélységig is lehatolnak, így hiába kaszálják, újra kinő, és vegyszeres irtása is igencsak nehézkes, majdhogynem lehetetlen.

Kultúrn...
2020-10-19 23:36:45
Járványok a történelemben - - TBC /tuberkulózis
... nyirokrendszert és a vérkeringést is, amelyek fő terjedési útvonalai (pl. miliaris tbc). Szintén érintettek lehetnek az ivarszervek, húgyutak, csontok, ízületek és még a bőr felülete is, azaz gyakorlatilag majdnem minden szerv és szervrendszer. A pulmonáris (tüdőt támadó) tbc-s beteg tüdejében gümők keletkeznek. A gümő a latin tuberculum fordítása. Innen jön a gümőkór név. A gümők...
2020-09-30 18:46:50
Járványok a történelemben - - AIDS
Az AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome = szerzett immunhiányos tünetegyüttes) a HIV (Human Immunodeficiency Virus = emberi immunhiány vírusa) által előidézett, gyakorlatilag 100%-os halálozású tünetegyüttes, amelyet 1981-ben azonosítottak, de már jóval régebben megjelent. Azóta már néhány esetben volt példa fertőzött AIDS betegek gyógyulására is. A vírus az immunrendszer sejt...
2020-09-30 17:20:05
Tizenöt éremmel zárták a magyarok a szegedi kajak-kenu világ
... szerezte meg.
A szolnokiak 26 éves kajakosa, Bodonyi egy éve, a vb-n megnyerte az 5000 métert Szegeden, s azt már a start után látni lehetett, hogy ennél most sem akarja alább adni. Gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott, végig ő állt a mezőnyt vezető, öt versenyzőt számláló csoport élén, s a hajrát is jól bírta.
A szombati 1000 méter győztese, az ifjúsági olimpiai és ...
2020-09-27 22:05:28
Az aranyborjú
... egy másik istent csináljanak maguknak, ők az igaz Istent akarták szolgálni ennek a szobornak a segítségével. Más szavakkal: nem az első, hanem a második parancsolatot szegték meg. Gyakorlatilag azonban nincs különbség. Ez határozottan a bálványimádás bűne volt.
Mindenesetre nincs okunk, hogy ítélkezzünk. A bálványimádás minden ember főbenjáró bűne. Sokan vannak, akik azt vall...
2020-09-26 21:46:51
Tények a D vitaminról
... bevitelre szoptató anyák és csecsemőik esetében.

Amikor D vitaminról beszélünk, alapvetően a D3 hormonról (kolekalciferol) van szó, mivel a sima D2 (ergokalciferol) vitamin gyakorlatilag hatástalan.

D vitamin és a halálozás
Szoros kapcsolat van a D vitamin és bizonyos betegségekből eredő halálozás között a D vitamin immunmoduláns és gyulladás csökkentő h...
2020-09-25 22:51:55
1 2 3 ..........1100 ......1650 .....2199 2200 
Címkék: Acquired Immune Deficiency Syndrome, Human Immunodeficiency Virus, Amikor, galagonya gyógyhatásairól, olívaolaj testünk, szegedi kajak-kenu, híreknek álcázott, folyamatos félelemkeltést, súlyos esetek, galagonya fogyasztása, galagonyát napi, háztartási tárgyaknak, otthonunk gondviselője, olívaolaj gyakorlatilag, egész Nyugatot, szívbarát rangsorban, magyar vidéken, semmiből emelkedtek, megtorlás erősen, hatalom célkeresztjébe, kommunista vezetéssel, illata ámulatba, selyemkóró megtelepszik, latin tuberculum, immunrendszer sejt, vb-n megnyerte, 5000 métert, start után, mezőnyt vezető, szombati 1000, ifjúsági olimpiai, másik istent, igaz Istent, második parancsolatot, bálványimádás bűne, bálványimádás minden, szobanövényeknek, rendszerességgel, immunodeficiency, nyirokrendszert, gyógyhatásairól, megcsodálhatjuk, találkozhatunk, célkeresztjébe, félelemkeltést, haszonnövények, kolekalciferol, ergokalciferol, gyakorlatilag, kiirthatatlan, terrorizálnak, túlterheltség, bálványimádás, történelemben,
© 2013 TVN.HU Kft.