Belépés
Békemenet - 2021 október 23.
... Hirdessétek, cselekedjetek a sugallata szerint. És ha eljön az idő, álljatok ki a házatok elé, és védjétek meg. Ha meg akarjuk védeni a családjaink biztonságát, országunk határait, gyermekeink jövőjét, a munkánk gyümölcseit, a nyugdíjunkat, a fizetésünket, a rezsicsökkentést, ha meg akarjuk őrizni kultúránkat, szokásainkat, nyelvünket, vagyis ha meg akarjuk védeni a mindennapi éle...
2021-10-23 23:01:48
Sarkadi Sándor versei
... szilva
hull a földre.

Itt az alma,
Kasba rakd.
Ott a szőlő,
Hamm, bekapd!
Bokor alatt dió búvik
- ott ne hagyd!

Farsang


Fruzskák, Zsuzsk...
2021-10-17 22:15:21
Ezek okozhatják az időskori memóriaromlást
... szövődménye a szív- és érrendszeri betegség. Ez további problémákat is okozhat idősebb korban, többek között az agyi képességek csökkenését. Már csak emiatt is érdemes odafigyelni a gyermekeink, unokáink egészségére, hiszen nagyon nem mindegy, hogy milyen egészségnek örvendenek idősebb korukban.

Egy tanulmány arról számolt be, hogy a fiatalkori emelkedett vércukorszint ...
2021-09-15 21:20:09
Nemzeti Hitvallás
... vezető évtizedei után múlhatatlanul szükségünk van a lelki és szellemi megújulásra.

Bízunk a közösen alakított jövőben, a fiatal nemzedékek elhivatottságában. Hisszük, hogy gyermekeink és unokáink tehetségükkel, kitartásukkal és lelkierejükkel ismét naggyá teszik Magyarországot.

Alaptörvényünk jogrendünk alapja, szövetség a múlt, a jelen és a jövő magyarjai k...
2021-08-13 19:30:30
Sosem tett értünk semmit a „fejlett” Nyugat
... kampányok sorozatát és gyűlöletet minden mennyiségben.

Mert mi, amennyire csak lehetőségeink engedik, megvédjük a hagyományos, keresztény európai értékeket, nem dobjuk oda gyermekeinket mindenféle kétes szexuális beállítottsággal bíró szervezeteknek, egyszóval nem térdelünk le a mai, már egyáltalán nem fejlett Nyugat mindenféle primitív mozgalma előtt.

Európa...
2021-07-24 18:00:38
Azt gondolom, hogy a mai világ fejtetőre van állítvaAzt gondolom, hogy a mai világ fejtetőre van állítva, és sok a szenvedés azért, mert oly kevés a szeretet az otthonokban és a családi életben. Nincs időnk a gyermekeinkre, nincs időnk egymásra, nincs időnk élvezni egymás jelenlétét.
A szeretet az otthonaink...
2021-07-19 12:54:52
„Fiam, az utolsó kocsiban vagyok.”
... valamit a zsebébe.
Remegő kézzel keresi, egy papírdarabot talál, kinyitja:
,,Fiam, az utolsó kocsiban vagyok"
Így van ez az életben...
Hagynunk kell a gyermekeinket menni, önbizalmukat kell erősíteni és bíznunk kell bennük...
De mindig az utolsó szekéren kellene lennünk, hogy ne féljenek...
Jó, ha a gyermekeinknek őrangyalként viselkedünk. ...
2021-07-07 13:26:49
Hiszek
... anyag
kuszán kering, hever,
de hiszem, lassan minden illő
helyére lel.

Az ígéretek dús gyümölcse tán
tőlünk még messze ring,
elérik majd boldog kezükkel
gyermekeink.

S azt is tudom, mit sok gyáva szív
alig, vagy kötve hisz:
Úr lesz az Isten mindig, s mindenütt
lesz népe is!

Öröm látnom, ha győzelmek csúc...
2021-07-03 13:56:06
Eladni Istent
... Istent, eladtak és feladtak mindent, ami számunkra még fontos: Isten, haza, család, gyerek. Az ő dolguk. De ne szóljanak bele abba, mi hogyan akarunk élni, hogyan akarjuk megvédeni a gyermekeinket, például az olyan holland pedofil vadállatoktól, akikről sok egykori állami gondozott tudna mit mesélni.
A magyar kormánynak meg azt üzenjük: vegyenek példát a Focicsapatunkról. Har...
2021-07-02 22:45:08
Mindenki hozott magával egy természetet és egy sorsot is.
... hozott magával egy természetet és egy sorsot is. Amíg ezt nem tudod, nem ismered még a saját gyerekeidet sem. A múltunk időtlen. S mivel nem látunk oda, nem ismerjük egymást, a saját gyermekeinket és önmagunkat sem. Ezért lett örök parancs: "Ismerd meg önmagadat!" - mert biztos, hogy nem ismered. Nem tudod, honnan jöttél, és hová mész.
Ugyanez vonatkozik a többi emberre, a gy...
2021-06-30 13:08:27
1 2 3 ...................231 232 .........347 348 ..........461 462 463 
Címkék: Sarkadi Sándor, Nemzeti Hitvallás, Eladni Istent, időskori memóriaromlást, sugallata szerint, családjaink biztonságát, munkánk gyümölcseit, agyi képességek, tanulmány arról, fiatalkori emelkedett, közösen alakított, fiatal nemzedékek, jövő magyarjai, szenvedés azért, családi életben, papírdarabot talál, utolsó kocsiban, gyermekeinket menni, utolsó szekéren, gyermekeinknek őrangyalként, olyan holland, magyar kormánynak, saját gyerekeidet, múltunk időtlen, saját gyermekeinket, többi emberre, focicsapatunkról, beállítottsággal, rezsicsökkentést, magyarországot, memóriaromlást, lelkierejükkel, gyermekeinknek, alaptörvényünk, szervezeteknek, lehetőségeink, kitartásukkal, cselekedjetek, tehetségükkel, gyermekeinket, gyermekeinkre, vércukorszint, vadállatoktól, múlhatatlanul, mennyiségben, nyugdíjunkat, önbizalmukat, papírdarabot, szokásainkat, fizetésünket, őrangyalként, gyermekeink, hagyományos, hirdessétek, egészségére, gyümölcseit, megújulásra, kultúránkat, gyerekeidet, otthonokban, egészségnek, csökkenését,
© 2013 TVN.HU Kft.